Het onderhouden van zakelijke relaties biedt vele voordelen, zoals het versterken van de band en vergroten van betrokkenheid. Relatiegeschenken bedrukken zorgt er bovendien voor dat de naamsbekendheid van je bedrijf aan aandacht wint. Er is op deze manier sprake van een marketinginstrument dat verschillende doelen dient en voor verschillende gelegenheden is in te zetten. Bijvoorbeeld als bedankje voor een zakelijke relatie, maar ook als promotiemiddel om de doelgroep op een ludieke manier aan je bedrijf te binden. In dat kader biedt Lavista Relatiegeschenken uitgebreide mogelijkheden als het gaat om relatiegeschenken bedrukken.

Relatiegeschenken bedrukken als effectief marketinginstrument

Op het gebied van marketing speelt relatiegeschenken bedrukken een grote rol. Het bedrukken van een artikel om als cadeautje weg te geven, is pure promotie. Het is bijvoorbeeld mogelijk om je bedrijfsnaam en bedrijfsgegevens op een relatiegeschenk te laten drukken. Of om er een logo op af te laten afbeelden net als dat er een slogan op bedrukt kan worden. Bij het weggeven van bedrukte artikelen aan een breed publiek is er direct sprake van een grote impact. Naast het op deze wijze bereiken van een grote doelgroep is het ook mogelijk om op kleinere schaal te denken. Bijvoorbeeld door de zakelijke relaties waarmee je samenwerkt een bedrukt relatiegeschenk aan te bieden. Dat wordt altijd gewaardeerd als oprecht gebaar en versterkt de wederzijdse relatie. Denk aan bedrukte mokken, bedrukte notitieboekjes, of bedrukte waterflesjes.

Kado bedrukken: custom made

Een kado bedrukken als relatiegeschenk is op allerlei manieren mogelijk. Wij voorzien met betrekking tot relatiegeschenken bedrukken in een custom made uitvoering. Dat betekent dat wij maatwerk leveren voor het artikel dat je uit ons assortiment kiest. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een relatiegeschenk te bedrukken in een enkele kleur. Bedrukking in twee kleuren of zelfs drie kleuren valt nog meer op. Zo behoort ook full-color tot de opties voor onze custom made artikelen. Wil je eerst weten hoe het eruit komt te zien? Dan voorzien wij je graag van een eerste gratis drukproef. Dat is overigens de standaard werkwijze om zekerheid te bieden dat het ontwerp echt helemaal naar wens is.

Bedrukken met logo: van muismatten tot sporttassen

Er zijn allerlei artikelen in ons assortiment om een keuze uit te maken om deze te bedrukken met logo. Denk maar aan een bedrukte paraplu met het logo van je bedrijf erop of aan kantoorartikelen, bedrukte tassen en natuurlijk balpennen die het nog altijd goed doen als relatiegeschenk. Het bedrukken met logo is overigens te combineren met de bedrijfsnaam of met de naam van je website. Op deze manier is de keuze voor relatiegeschenken bedrukken met logo extra interessant in het kader van naamsbekendheid. Bovendien versterken het logo en de bedrijfsnaam elkaar in de uiting van je bedrijfsidentiteit.

Duurzame relatiegeschenken bedrukken

Duurzaamheid is in deze tijd een groots thema en zeker ook in de zakelijke sector. Je kan laten zien dat je de duurzaamheid een warm hart toedraagt. Bijvoorbeeld met duurzame relatiegeschenken bedrukken. Zo draag je ook op dit gebied bij aan het thema van duurzaamheid dat overigens marketingtechnisch gezien eveneens interessant is. Er zijn steeds meer bedrijven die de nadruk leggen op duurzaam ondernemen. Duurzame relatiegeschenken passen daarom perfect in dat plaatje.

Bestel gratis de brochure of plaats direct een bestelling

Ons assortiment voor relatiegeschenken bedrukken is uiteraard online te bekijken. Als je op je gemak alle artikelen wenst te bekijken, is het ook mogelijk om gratis de brochure van Lavista Relatiegeschenken aan te vragen. Heb je het ideale relatiegeschenk gezien in ons assortiment dan is het plaatsen van een bestelling online direct mogelijk. Wil je advies of heb je hulp nodig bel dan naar 0344-745109 of schakel de online ondersteuning in.