Merken Bedrukken


Bedrukken van relatiegeschenken

Het kan behoorlijk lastig zijn om uw klantenkring en omzet te vergroten als organisatie. Dit geldt zeker wanneer u in een specifieke branche actief bent! Om uw huidige klanten te behouden en nieuwe klanten te winnen is het belangrijk om voldoende marketingmateriaal te hebben. Een van de manieren om uw naamsbekendheid te vergroten is het bedrukken van relatiegeschenken of andere marketingmaterialen. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan het laten bedrukken van aanstekers om uit te delen bij een festival? Het bedrukken van mokken of pennen voor op uw kantoor? Of het bedrukken van plastic tasjes met verschillende promotiematerialen, die u tijdens een beurs uit kunt delen. Door bedrukte promotiematerialen te gebruiken, is de kans groter dat anderen met uw bedrijfsnaam in contact komen.

Verschillende relatiegeschenken laten bedrukken

Bij Lavista Relatiegeschenken wordt een groot aantal relatiegeschenken aangeboden. Denk aan bedrukte relatiegeschenken voor een specifieke niche, algemene relatiegeschenken of zakelijke relatiegeschenken. U kunt ervoor kiezen om een los relatiegeschenk te bedrukken en aan zakenpartners of medewerkers te geven, maar u kunt ook verschillende relatiegeschenken met elkaar combineren tot een leuk pakket. Des te origineler een relatiegeschenk namelijk is, des te groter wordt ook de kans dat anderen het nog over uw relatiegeschenk zullen hebben. Denk bijvoorbeeld aan een compleet pakket voor de zomer met een bedrukt badlaken, een lekkere fles wijn en een leuk tijdschrift. Dit is origineler dan een fles wijn of boeket alleen!

Bekijk ons assortiment eens om een beeld te krijgen van de verschillende mogelijkheden die u bij ons heeft. Naast bedrukte relatiegeschenken vindt u bij ons verschillende promotiematerialen die u kunt laten bedrukken. De aanstekers en petjes zijn hier een goed voorbeeld van. Veel bedrijven kiezen ervoor om deze materialen tijdens een festival of beurs uit te delen aan bezoekers. Een aansteker of petje komt immers altijd van pas.

Bedrukte relatiegeschenken of promotiematerialen bestellen

Heeft u een leuk relatiegeschenk of promotiemateriaal gevonden om de naamsbekendheid van uw onderneming te vergroten en vaste klanten te behouden? Geef aan hoeveel u van deze producten wenst te bestellen, selecteer vervolgens de kleur van de relatiegeschenken of promotiematerialen en upload tenslotte uw logo of bedrijfsnaam. Over het algemeen geldt dat des te meer producten u in een keer bestelt, des te voordeliger het ook voor u wordt.

Tip: u hoeft niet altijd uw bedrijfsnaam of logo op een relatiegeschenk te drukken. U kunt er ook voor kiezen om uw relatiegeschenken of promotiematerialen te voorzien van een persoonlijke boodschap!