ECO artikelen bedrukken / bedrukt met logo


Online eco artikelen bedrukken

Het milieu is een steeds prominentere rol gaan spelen binnen onze maatschappij. Als ondernemer probeert u wellicht bij te dragen aan een beter milieu door een milieubewustere manier van produceren, door minder vaak de auto te pakken voor een bezoek aan zakenpartners, enzovoorts. Hoe zorgt u er op dit moment voor dat u milieubewust bezig bent? Ook met relatiegeschenken voor zakenpartners en medewerkers kunt u een milieubewuste keuze maken. Lavista Relatiegeschenken biedt verschillende eco artikelen aan, die u geheel naar wens kunt laten bedrukken. Zo worden uw relatiegeschenken nog persoonlijker!

Verschillende soorten eco artikelen

Eco artikelen worden in verschillende soorten en modellen aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan eco sleutelhangers, eco afvalzakken voor aan een sleutel, een kleine zaklamp, enzovoorts. Door de diversiteit aan eco relatiegeschenken zult u vrijwel zeker een relatiegeschenk vinden die aansluit bij uw medewerkers en zakenpartner.

Na het selecteren van de gewenste relatiegeschenken kunt u deze heel eenvoudig laten bedrukken. Dit doet u door een logo of bedrijfsnaam te uploaden en vervolgens de gewenste kleur te selecteren. Wij zorgen er vervolgens voor dat het logo op de eco artikelen wordt gedrukt en het geheel bij u op kantoor wordt afgeleverd. Zo heeft u zelf geen omkijken meer naar uw relatiegeschenken!

Uw naamsbekendheid vergroten met eco artikelen

Naast de mogelijkheid om eco relatiegeschenken aan uw zakenpartners en medewerkers te geven, kunt u er ook voor kiezen om uw relatiegeschenken uit te delen om uw naamsbekendheid te vergroten. Kies er bijvoorbeeld voor om uw relatiegeschenken uit te delen tijdens grote evenementen. Hier zijn veel mensen actief, waardoor uw relatiegeschenken des te meer zullen opvallen. Hierdoor kan het aantal potentiële klanten van uw onderneming groeien. Daarbij komen dergelijke eco gadgets erg goed van pas bij veel grote evenementen.

Een goed voorbeeld van gadgets die u uit zou kunnen delen zijn petten of kleine rugtasjes (eventueel gevuld met leuke promotieartikelen). Zeker bij een festival komt een pet goed van pas, door de felle zon die vaak bij de festivals in de zomer schijnt. Door uw logo of bedrijfsnaam op de voorzijde van de pet te laten drukken, weet u zeker dat een grote groep mensen uw logo of bedrijfsnaam zullen zien.

Maak een combinatie van relatiegeschenken

Des te origineler uw relatiegeschenk is, des te beter zal deze ook bij zakenpartners blijven. Zorg er daarom voor dat uw relatiegeschenk zo origineel mogelijk is! Combineer bijvoorbeeld verschillende eco relatiegeschenken met elkaar.