Slimme sleutelhangers

Onze slimme sleutelhangers, ook wel smart key finders of bluetooth sleutelhangers genoemd, zijn kleine apparaatjes die worden gebruikt om sleutels of waardevolle spullen terug te vinden. Bevestig het apparaat aan je tas, sleutels of bagage. Wanneer je deze bezittingen verliest, zal het apparaat je helpen ze terug te vinden. Ze zijn verkrijgbaar in vele modellen, materialen en kleuren. Wij kunnen ze voorzien van een bedrukking of gravering, zodat je met deze keyfinder sleutelhangers een leuke gadget hebt om weg te geven als promotiemateriaal of relatiegeschenk!Keyfinder Find me zwart

Keyfinder Find me zwart

Onbedrukt € 2.92 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 5.61 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 2.90

Draadloze device, anti-loss Finder zwart

Draadloze device, anti-loss Finder zwart

Onbedrukt € 5.77 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 7.70 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 5.10

Bamboe keyfinder Finit zwart

Bamboe keyfinder Finit

Onbedrukt € 7.74 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 11.04 per stuk (10 stuks)

Vanaf € 6.54

Vierkante keyfinder 2.0 wit

Vierkante keyfinder 2.0

Onbedrukt € 14.23 per stuk (10 stuks)

Bedrukt € 14.72 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 9.27

Sleutelhanger Detective

Sleutelhanger Detective

Onbedrukt € 12.23 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 13.13 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 10.40

Met de keyfinder sleutelhangers vind je zoekgeraakte spullen terug

Is jouw relatie ook altijd zijn sleutelhangers, mobiel, tas of portemonnee kwijt? Overweeg dan deze keyfinder sleutelhangers weg te geven als promotiemateriaal of relatiegeschenk! Kies dan wel voor slimme sleutelhangers in de kleur van jouw huisstijl en laat er een logo op drukken, zodat je ook nog eens reclame maakt voor jouw bedrijf. Je relatie zal je iedere keer weer dankbaar zijn als hij zijn spullen weer terug weet te vinden.

Meer weten of nog vragen over slimme sleutelhangers?

Wil je meer weten over slimme sleutelhangers, bluetooth sleutelhangers of keyfinder sleutelhangers? Of wil je andere sleutelhangers laten bedrukken? Neem dan direct contact met ons op met onze klantenservice. Dat kan per telefoon, mail of chat. Wij zullen je vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden!