Full colour artikelen / kleine aantallen / geen instelkosten

Bedrukte relatiegeschenken op deze pagina kunt u allemaal full colour bedrukken. Er zijn nog veel meer producten waar een full colour opdruk op kan maar deze producten worden digitaal bedrukt. Een full colour opdruk op uw relatiegeschenk geeft een extra dimensie. Wanneer u meer info wenst mail of bel ons en wij helpen u graag verder. Full colour relatiegeschenken ook met kleine oplage mogelijk.

Relatiegeschenken met een full colour opdruk is steeds vaker mogelijk.


Een full colour opdruk op uw relatiegeschenk valt meestal extra op. Bij een full colour bedrukking betaald u vaak niet veel meer dan een 1 of 2 kleuren opdruk, ook worden er meestal ondanks full colour maar 1 maal de instelkosten berekend. Een opdruk met full colour geeft vaak gewoon net even wat meer uitstraling aan een product. Het is dan ook niet vreemd dat de vraag naar deze techniek toe neemt.


Promotie items met full colour opdruk alles is mogelijk.


Er zijn steeds meer producten die kunnen voorzien van een full colour opdruk denk aan pennen, aanstekers, schrijfmappen en nog veel meer. Een andere voordeel van deze techniek is dat u kleinere oplages kan bestellen en zo een keer iets kan doen als u een klein project heeft. Met deze techniek plaats u gewoon een foto van uw pand op de gehele voorzijde van een schrijfmap, dit is geen enkel probleem.


Geef een extra dimensie aan uw relatiegeschenk en kies voor full colour bedrukking.


Geef uw gift net even dat beetje extra uitstraling zonder dat het echt veel meer moet kosten. Een full colour opdruk is vaak goedkoper dan een 2 kleuren opdruk. Er is wel iets wat vermeld moet worden bij full colour bedrukking en dat is dat je nooit de exacte PMS kleuren kan drukken bij deze techniek. De kleuren zijn wel bij benadering en er zijn maar heel weinig klanten die hier een probleem mee hebben.