BIC Aanstekers bedrukken

BIC aanstekers behoren al tientallen jaren tot de meest populaire aanstekers op de markt. Hier kunt u als ondernemer van profiteren, door de BIC aanstekers te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Uiteraard kunt u voor maatwerk bedrukte BIC aanstekers bij Lavista Relatiegeschenken terecht.

BIC aanstekers

Bij Lavista willen we u alleen producten van de beste kwaliteit aanbieden. Vandaar dat BIC aanstekers niet in ons assortiment mogen ontbreken. Met een levensduur die bijna twee keer zo lang is als die van vergelijkbare aanstekers, heeft u met een BIC aansteker altijd een betrouwbaar product in handen. Bovendien wordt een BIC aansteker in Europa geproduceerd en voldoet het aan alle door de EU gestelde veiligheidseisen. Een BIC aansteker is uitstekend geschikt om te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Omdat u een BIC aansteker tot wel 3000 keer kunt gebruiken, bent u verzekerd van een grote exposure voor een kleine prijs.

Voldoet aan alle veiligheidsnormen

Het Franse BIC produceert al sinds 1973 aanstekers en heeft in al die jaren een kwaliteitsproduct ontwikkeld dat voldoet aan de geldende veiligheidsnormen. Sterker nog, BIC probeert met handige innovaties het gebruiksgemak en de veiligheid steeds verder te vergroten. Zo hebben BIC aanstekers een bijzonder kindbestendig mechanisme. De meeste jonge kinderen zullen een BIC aansteker daardoor niet kunnen bedienen. Desondanks is het altijd het verstandigste aanstekers bij kinderen uit de buurt te houden.

Relatiegeschenk met een groot bereik

Aanstekers zijn bij uitstek geschikt als relatiegeschenk. Immers niet alleen rokers kunnen om vuur verlegen zitten, ook voor huishoudelijk gebruik zijn aanstekers handiger en veiliger dan lucifers. BIC aanstekers gaan extra lang mee en kunnen wel 3000 keer ontstoken worden. Wist u trouwens dat een BIC aansteker gemiddeld 10 keer van eigenaar wisselt? Denkt u zich eens in hoeveel mensen uw bedrijfsnaam te zien kunnen krijgen. Met een BIC aansteker kunt u met recht spreken van een relatiegeschenk met een groot bereik.

Opdruk naar keuze

Wanneer u voor BIC aanstekers hebt gekozen, kunt u deze voorzien van een opdruk naar keuze. U kunt het simpel houden met alleen uw naam, website of bedrijfslogo op een neutrale achtergrond. Maar u kunt ook kiezen voor een digitale afdruk, die de gehele aansteker bedekt. Opvallend en uniek. Bovendien zijn BIC aanstekers er in verschillende formaten en modellen. Allemaal van uitstekende kwaliteit en geschikt voor veilig gebruik. Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact op met onze klantenservice voor advies.