NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Aanstekers bedrukken » Colibri aanstekers

Colibri aanstekers

Aanstekers komen iedereen goed van pas, en van een betrouwbare aansteker van het merk Colibri wordt iedereen blij. U kunt uw relaties een groot plezier doen met bedrukte Colibri aanstekers. U kunt de Colibri aanstekers met uw logo of bedrijfsnaam laten bedrukken door Lavista Relatiegeschenken.

Colibri aanstekers

Colibri aanstekers behoren tot de categorie luxe aanstekers. Het bedrijf werd in 1928 opgericht en heeft zich gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige accessoires voor mannen. De Colibri aanstekers waren de eerste producten in het assortiment en behoren inmiddels, door innovatieve technieken en mooie ontwerpen, tot de meest verkochte aanstekers in het luxe segment. Lavista biedt u dan ook graag de gelegenheid uw waardering voor uw relaties met een Colibri aansteker te uiten. Wij bieden u diverse modellen, waaronder elektronische aanstekers, navulbare aanstekers en stormaanstekers.

Betrouwbare aanstekers

Colibri aanstekers zijn van zeer goede kwaliteit en in alle omstandigheden betrouwbaar. Dit geldt niet in de minste plaats voor de aanstekers die voorzien zijn van de Jet Flame technologie. Deze technologie zorgt voor een krachtige vlam, die zelfs bij harde wind nog uitstekend functioneert. De sterkte van de vlam is handmatig in te stellen en maakt de Colibri stormaanstekers tot een gewild product. Uw relaties zullen dan ook blij verrast zijn met een Colibri aansteker als relatiegeschenk.

Kiest u voor lichtgewicht of voor de zware uitvoering

U kunt in onze collectie Colibri aanstekers kiezen uit diverse modellen en uitvoeringen. Zo zijn er bijvoorbeeld extra dunne en lichtgewicht aanstekers die makkelijk in de hand liggen en zeer prettig zijn in gebruik. Een geschenk dat zowel bij dames als heren zeker in de smaak zal vallen. Maar ook als u liever een zwaardere uitvoering heeft, kunt u zeker slagen in het Colibri assortiment. Denkt u dan eens aan de aanstekers met dubbele functie: aansteker en sigarenknipper in één. Of aan de robuuste uitvoeringen, die voorzien zijn van een triple jet flame en zelfs in zware storm nog een krachtige vlam voortbrengen.

Proefexemplaar bestellen

Wij kunnen ons voorstellen dat u in het geval van een artikel zoals de Colibri aansteker, eerst met eigen ogen wilt beoordelen of het product voldoet aan uw verwachtingen. In overleg met onze klantenservice kunnen wij u desgewenst een proefexemplaar oftewel een monster toesturen. Het artikel wordt dan wel samen met de verzendkosten aan u doorberekend. U kunt echter ook geheel vrijblijvend onze showroom bezoeken. Deze is gevestigd aan de Morsestraat 11 in Tiel. Als u ons van tevoren even laat weten in welke producten u interesse heeft, zorgen wij ervoor dat alles ter bezichtiging op voorraad is.

Nationaal ouderen fonds