Bedrukte Mondkapjes

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 0.10 bij 500 stuks

Mondkapjes bedrukken

Mondkapjes worden veel gedragen ter bescherming tegen virussen en in openbare ruimtes is het deels verplicht om mondkapjes te dragen. Als bedrijf wil je je medewerkers een veilige werkomgeving geven en dan kan het verstandig zijn om mondkapjes te bestellen. Zo kan iedereen aan de slag met een mondkapje op en is de kans op de verspreiding van een virus kleiner. Bij Lavista bestel je mondkapjes zowel bedrukt als onbedrukt. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, verschillende prints en verschillende drukmogelijkheden. Je vind in ons assortiment dus altijd mondkapjes die aansluiten bij jouw wensen en bedrijf.Mondkapjes Nombix type IIR zwart

Coverbe Kids Type I  Chirurgische Maskers Type 1 Assorti
Coverbe Type I  Chirurgische Maskers Type 1 Licht Blauw
Coverbe Type Ii  Chirurgische Maskers Type Ii Licht Blauw
Coverbe Kids Type Ii  Chirurgische Maskers Type Ii Assorti
Coverbe Type Iir  Chirurgische Maskers Type Iir Licht Blauw
Coverbe Kids Type Iir  Chirurgische Maskers Type Iir Assorti
Mondkapjes Nombix type IIR zwart

Moore type IIR mondmasker Lichtblauw
Extmask  Verstelbare Maskerband Rood

custom made wegwerp mondkapje
gezichtsmaskerverlenger
Mapje voor mondmaskers Full colour
Mondmasker, voor 1 malig gebruik lichtblauw
Consumentenmasker met een hoogwaardig filter
Gezichtbedekking Coverface wit

Thomas FFP2 niet herbruikbare mondmasker Wit
Cool Mask Full Colour mondkapje
KleurBedrukte mondkapjes met logo

Mondkapjes kun je onbedrukt bestellen, maar je kunt er ook voor kiezen om je logo op de mondmaskers te laten drukken. Bedrukte mondkapjes zijn ideaal voor medewerkers in een winkel of horecagelegenheid. Dit zorgt voor extra herkenbaarheid en je maakt zo ook reclame voor je bedrijf. Niet alle mondkapjes in ons assortiment kunnen bedrukt worden, dus het is belangrijk om hierop te letten bij het uitkiezen. Voor mondkapjes met een logo kies je bijvoorbeeld de welbekende blauwe mondkapjes voor eenmalig gebruik. Hier kunnen we door middel van tampondruk of transferdruk een logo op drukken.

Mondkapjes met opdruk

Naast je logo kun je ook voor een ander ontwerp op de mondkapjes kiezen. Kies bijvoorbeeld voor de wegwerpmondkapjes waarvan de volledige voorkant bedrukt kan worden in maximaal vier kleuren. Je kunt op deze mondkapjes allerlei prints laten drukken voor een vrolijke uitstraling. Let er wel op dat bedrukking niet op positie kan op deze mondkapjes met drie lagen. Een andere optie is om mondkapjes met een print te bestellen. Je bestelt deze mondkapjes onbedrukt en kiest een van de standaardontwerpen uit, maar hebt zo wel mondkapjes met een vrolijke print. Zeker voor kinderen is dit leuk.

Voordelig mondkapjes laten bedrukken

Bij Lavista laat je voordelig mondkapjes bedrukken of bestel je voordelig onbedrukte mondkapjes. Je kunt kiezen voor mondkapjes met een actieprijs, waarbij de prijs tijdelijk is verlaagd en je profiteert van fijne korting. Op zoek naar voordelige chirurgische maskers? In ons assortiment kun je al vanaf zeven cent per stuk chirurgische maskers bestellen. Deze prijs geldt bij een grote oplage en bij een kleinere oplage betaal je bijvoorbeeld negen cent per stuk. Afhankelijk van het type mondmasker is de prijs hoger of lager, waarbij altijd een scherpe prijs voor het type product geldt.

Chirurgische maskers bestellen

Chirurgische mondmaskers zijn de blauwe mondkapjes die veel gebruikt worden. Deze mondkapjes zijn geschikt voor algemeen gebruik, maar ook voor medewerkers uit de gezondheidszorg of patiënten. Chirurgische maskers bestaan uit drie laagjes en worden met twee elastiekjes achter je oren bevestigd. Deze maskers zijn geschikt voor eenmalig gebruikt en moeten dus steeds vervangen worden. Na een tijdje verliezen ze namelijk hun werking. In ons assortiment vind je diverse chirurgische maskers die je onbedrukt kunt bestellen, maar ook een aantal exemplaren waarop je een logo of een ander ontwerp laat drukken. Let goed op de mogelijkheden wanneer je een model kiest.

FFP2 mondmaskers met logo

FFP2 mondmaskers bieden een betere bescherming dan chirurgische maskers. De FFP2 maskers hebben een neusklem, waardoor het mondkapje goed aansluit op je gezichtsvorm. Deze mondkapjes filteren uitstekend en zijn geschikt voor eenmalig gebruik. De maskers zijn zo gemaakt dat je huid er niet door irriteert en dat ze comfortabel om te dragen zijn. In ons assortiment vind je diverse FFP2 maskers, zoals de klassieke witte variant die niet bedrukt kan worden. Liever een vrolijk kleurtje? Dan kies je bijvoorbeeld voor een roze FFP2 masker. Je kunt ook kiezen voor FFP2 mondmaskers met een klep wanneer dit je voorkeur heeft.

Wegwerpmondkapjes met print

Mondkapjes kun je laten bedrukken met een print, zodat jouw mondkapjes eruit springen. Je kiest bijvoorbeeld voor de wegwerpmondkapjes die in maximaal vier kleuren bedrukt kunnen worden. Hierop druk je je een print naar keuze, zoals jouw meerdere keren je logo op de voorkant. Je kunt de precieze positie voor de bedrukking niet instellen en dus is een print de beste optie. Zo staat je logo zeker meerdere keren duidelijk en gekleurd in beeld. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een print met grafische ontwerpen. Voor kinderen kies je voor schattige dieren en voor een bedrijf kun je een print passend bij je bedrijf kiezen.

Maskerbanden bedrukken

Sommige mensen hebben weinig last van de mondkapjes, maar vaak zitten ze na langere tijd niet meer comfortabel rond de oren. Op den duur zorgen de bandjes voor teveel druk en krijg je pijn of een onprettig gevoel. Een maskerband kan dan een oplossing zijn. Zo drukken de bandjes niet op je oren, maar gaat het masker rondom je hoofd met de maskerband of gezichtsmaskerverlenger. Je laat deze verlengstukken bedrukken met een ontwerp naar keuze. Dit kan in full colour, waardoor je een leuke print of je logo kunt laten drukken. Deel de banden uit onder je medewerkers of aan klanten, zodat jouw reclame veel in beeld is. De maskerbanden kunnen bij ieder nieuw mondkapje hergebruikt worden en zijn dus veel in beeld.

Mondkapjes voor kinderen

Wil je het dragen van mondkapjes leuker maken voor kinderen? Dat doe je door voor mondkapjes met een vrolijke print te kiezen waar kinderen blij van worden. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld mondkapjes met een dierenprint. De maskers zelf zijn wit met daarop verschillende dieren, zoals een zebra, koala, giraffe en leeuw. De schattige dieren zorgen voor enthousiasme bij kinderen en zo maak je het dragen van een mondkapje een stuk leuker. Je kunt ook volledig bedrukbare mondkapjes bestellen en daar je eigen print op laten drukken.

Mondkapjes in hoge kwaliteit laten bedrukken

Bij Lavista bedrukken we al onze relatiegeschenken in hoge kwaliteit en kiezen we voor de juiste druktechnieken. Mondkapjes kunnen deels wel en deels niet bedrukt worden. Bij ieder product zie je duidelijk welke mogelijkheden er zijn qua opdruk. Ook zie je duidelijk welke prijs bij een bepaalde techniek en oplage hoort. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan en weet je waar je aan toe bent.