Tabletdoekjes bedrukken

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Tabletdoekjes bedrukken

Tabletdoekjes bedrukken doe je nergens sneller en voordelig dan bij Lavista en deze producten komen dan ook bij veel mensen van pas. Tablets zijn namelijk niet meer weg te denken uit onze maatschappij en veel mensen nemen deze apparaten dan ook overal mee naar toe voor bijvoorbeeld ontspanning of voor werk. In beide gevallen kan een vies scherm echter enorm vervelend zijn, aangezien dit de gebruikerservaring op een negatieve wijze kan beïnvloeden. In dit geval komen tabletdoekjes dan ook uitstekend van pas, want hiermee heb je binnen no-time weer een vlekkeloos en fris scherm.Tabletdoekjes 23x17.5 cm
Brillendoekjes bedrukt
Brillendoekjes bestellen
Brillendoekjes verpakt
Computerdoekjes bedrukt
Computerdoekjes goedkoop
Computerdoekjes voordelig

Tabletdoekjes bedrukken

Wanneer je op zoek bent naar een praktisch geschenk zijn deze producten ideaal. Verras bijvoorbeeld je relatiepartners met deze handige doekjes en wij kunnen je verzekeren dat zij hier in dit geval zeker gebruik van gaan maken. Hoewel het natuurlijk niet mogelijk is om daadwerkelijk de tabletdoekjes te bedrukken is het bij Lavista wel mogelijk om de verpakking te bedrukken met bijvoorbeeld een eigen tekst, logo of bedrijfsnaam. Hierdoor kan je dan ook jouw geschenk voorzien van een persoonlijke touch.

Vieze schermen zijn verleden tijd

Tablets zijn enorm handig en kunnen je assisteren bij enorm veel taken of juist deze taken gemakkelijker maken. Het zijn dan ook echte minicomputers, maar het grote verschil is dat ze met de vingers bediend worden. Op den duur kan dit er dan ook voor zorgen dat er vegen op scherm ontstaan, waardoor je de informatie niet meer goed kunt aflezen. Hoewel dit natuurlijk een functioneel nadeel is, oogt een scherm met vegen hiernaast ook niet echt fris. Gelukkig maak je met onze tabletdoekjes het scherm eenvoudig en effectief schoon en eigenlijk zijn deze artikelen dan ook onmisbaar voor iedereen die in het bezit is van een tablet of andere mobiele apparaten..

Niet alleen geschikt voor tablets

Tabletdoekjes zijn in principe natuurlijk gewoon schoonmaakdoekjes. Dit houdt dan ook in dat deze artikelen ook voor andere voorwerpen gebruikt kunnen worden. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan telefoon- of computerschermen. Je haalt dan ook zonder twijfel een multifunctioneel relatiegeschenk in huis. Tabletdoekjes bedrukken zijn vanwege deze veelzijdigheid dan ook erg nuttig als relatiegeschenk, maar kunnen natuurlijk ook gewoon voor je eigen apparaten gebruikt worden.

Maak je eigen design

Bij Lavista bieden we je de mogelijkheid om de verpakking van jouw tabletdoekjes te bedrukken naar eigen wens. Dit houdt in dat je zelf bijvoorbeeld een logo of afbeelding kunt uploaden en hier eventueel tekst aan kunt toevoegen. Dit doe je snel en eenvoudig via onze eigen ontwerpmodule en in principe zijn wij dan ook in staat om vrijwel iedere opdruk te realiseren in de hoogst mogelijke kwaliteit. Hiervoor maken we gebruik van de nieuwste druktechnieken en moderne apparaten.

Bestel eenvoudig

Tabletdoekjes bedrukken en bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Op het moment dat je ontwerp compleet is reken je af en dan gaan wij voor je aan de slag met het maken van een proefdruk. Deze proefdruk sturen we naar je op, zodat je kunt controleren of alles volledig naar wens is. Eventueel is het natuurlijk altijd mogelijk om op- of aanmerkingen aan ons door te geven, want ook wij streven naar 100% klanttevredenheid. Zodra de proefdruk compleet is gaan wij aan de slag met de tabletdoekjes bedrukken in grotere hoeveelheden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Vragen over tabletdoekjes bedrukken? Geen enkel probleem en twijfel dan ook zeker niet om contact met ons op te nemen. Dit is mogelijk op verschillende manieren. Wij zijn tijdens kantooruren namelijk telefonisch bereikbaar via 0344 – 745109. Hiernaast is het mogelijk om een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl. Wij zorgen er in beide gevallen voor dat al je vragen over tabletdoekjes bedrukken door ons beantwoord zullen worden.