Benzine aanstekers bedrukken

Benzine aanstekers bedrukken om klanten of zakenrelaties nooit zonder vuurtje te laten zitten. Dit is een van onze populaire relatiegeschenken die veel waardering kent. Dat is onder meer te danken aan de kwaliteit, maar vooral aan de betrouwbaarheid. Je maakt dan ook indruk als je benzine aanstekers laat bedrukken om deze uit te delen als cadeau. Het is een teken van kwaliteit en betrouwbaarheid van je eigen bedrijf dat je met het weggeven ervan benadrukt. Wij hebben voor benzine aanstekers bedrukken de keuze gemaakt om het kwaliteitsmerk Zorr in ons aanbod te vertegenwoordigen. Bovendien ben je bij ons in alle opzichten altijd verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.Amerikaanse benzine aansteker | Gravering of full colour
Benzine aansteker bedrukken
Benzine aansteker | Amerikaans | Chroom

Benzine aanstekers bedrukken met logo of tekst

Bij het bedrukken van benzine aanstekers door Lavista Relatiegeschenken maak je natuurlijk gebruik van de optie om je eigen logo of tekst erop te laten zetten. Je logo blijft op deze manier vereeuwigd aanwezig op de aansteker die navulbaar is met benzine. Elke keer als er een vuurtje nodig is, komt je logo onder de aandacht en dat is uiteraard een perfecte manier om reclame te maken. De drukmethode die wij hanteren voor benzine aanstekers bedrukken, is afhankelijk van het type en van de gekozen optie.

Druktechniek: zeefdruk, lasergraveren of digitale print

Lasergraveren is een druktechniek die perfect past bij het bedrukken van benzine aanstekers. De metalen Zorr aanstekers die navulbaar zijn met benzine zijn van zichzelf al stijlvol en exclusief. Kies je voor lasergraveren dan maak je er een op-en-top luxe exemplaar van. Het is eveneens mogelijk om de aanstekers op benzine te bedrukken op basis van digitale print of zeefdruktechniek.

Benzine aanstekers bedrukken: de voordelen

Een benzine aansteker is geen wegwerpaansteker, maar één die navulbaar is met benzine. Dat is direct al een groot voordeel en zeker ook in het teken van duurzame relatiegeschenken. Een ander voordeel is dat de Zorr aanstekers op benzine zijn uitgevoerd in Amerikaanse stijl, zodat er sprake is van een exclusieve look. Bij benzine aanstekers bedrukken, ben je bovendien verzekerd van een altijd brandend vuurtje, zelfs onder extreme omstandigheden. Bijvoorbeeld als er sprake is van extreme kou of storm.

Design in Amerikaanse stijl: zwart of zilver

Je hebt bij ons voor benzine aanstekers bedrukken de keuze uit de kleuren zwart of zilver. De Amerikaanse stijl is kenmerkend en de kleurkeuze bepaalt de uitstraling. Zwart staat bijvoorbeeld voor robuust en stoer en zilver voor exclusiviteit en luxe. Overigens hebben wij verschillende typen modellen beschikbaar, zodat je ook nog met de voorkeur voor een design rekening kan houden.

Benzine aanstekers bedrukken vanaf 100 stuks

Benzine aanstekers bedrukken is al mogelijk vanaf 100 stuks en daarbij heb je keuze uit verschillende opties voor bedrukking. Je vult bij de bestelling het gewenste aantal en de gewenste kleur in, maar selecteert ook de manier van bedrukking. Mocht je daar vragen over hebben dan staan wij je graag te woord om je verder te helpen.

Binnen 8 dagen verzonden en per stuk verpakt

Na je bestelling gaan wij aan de slag om een drukproef te maken, waarvan je een voorbeeld te zien krijgt. Geef je daarop akkoord dan maken wij de bestelling compleet en ontvang je de benzine aanstekers met je logo of tekst al snel. Wij verzenden je bestelling namelijk na akkoord binnen acht werkdagen. Je krijgt de benzine aanstekers per stuk in een doosje verpakt geleverd. Dat benadrukt nog maar eens de exclusiviteit en kwaliteit.

Gratis offerte aanvragen

Wij bieden je naast het gemakkelijk plaatsen van een bestelling de gelegenheid om voor benzine aanstekers bedrukken een gratis offerte aan te vragen. Wij stellen op jouw verzoek graag een gepersonaliseerde offerte op die je vrijblijvend ontvangt. Kijk ook eens bij onze andere aanstekers. Naast benzine aanstekers vind je bij ons ook BIC aanstekers, metalen aanstekers of bijvoorbeeld elektronische aanstekers.