Custom made relatiegeschenken

Custom made relatiegeschenken zijn relatiegeschenken die helemaal aan jouw behoeften aangepast kunnen worden. De custom made relatiegeschenken worden over het algemeen in full colour bedrukt en soms zelfs in een specifieke vorm geprint. Bij Lavista bestel je custom made relatiegeschenken die we in hoge kwaliteit bedrukken met jouw ontwerp. Dit kan een logo, een grafische print of een mooie spreuk zijn. Op veel van de custom made relatiegeschenken zie je een combinatie van meerdere elementen terug. Custom made relatiegeschenken zijn originele en persoonlijke cadeaus waar je relaties of klanten mee verrast. Je bestelt custom made relatiegeschenken in verschillende prijsklassen.Standaard siliconen polsbandje met bedrukking
Plantit Label Wit
Felty Custom Made Sleutelhanger, Cirkel Wit
Foamy A Sleutelhanger Wit
Foamy B Sleutelhanger Wit
Foamy C Sleutelhanger Wit
Foamy D Sleutelhanger Wit
Creaclip Balpen Wit

Mojo Rpet Custom Made Armband Wit
Onebreeze Custom Made Handventilator Wit
Creabox Pillow Pen Pen Pillow Doos Wit
Epophone Scherm Cleaner Wit
Creafelt Drink Rpet Vilten Onderzetter, Vierkant Wit
Bandanashow Multi Sjaal Display Kaart Wit
PVC Custom made sleutelhanger
Creaclip Eco Pen Zwart
Kleur
(11)
(12)
(6)
(10)
(22)
(2)
(10)
(1)
(2)
(133)
(4)
(37)
Materiaal
(3)
(1)
(2)
(4)
(26)
(3)
(1)
(1)
(1)
(1)
(8)
(7)
(27)
(7)
(2)
(1)
(2)
(2)
(1)
(1)
(7)
(2)
(23)
(10)
(1)
(26)
(1)

Custom made relatiegeschenken met logo

Custom made relatiegeschenken kunnen naar eigen invulling ontworpen en bedrukt worden. Veel bedrijven kiezen ervoor om op een bepaalde manier hun logo terug te laten komen in het relatiegeschenk, zodat er effectief reclame mee gemaakt kan worden. Zonder logo herinneren mensen zich lastiger waar het promotiemiddel vandaan komt en een logo voorkomt dat je vergeten wordt. Mensen worden zo voortdurend aan je bedrijf herinnerd. We bedrukken custom made relatiegeschenken in hoge kwaliteit met een logo of een combinatie van een logo en andere elementen. Let er bij het kiezen van custom made relatiegeschenken op hoe en waar deze bedrukt kunnen worden. Dat verschilt namelijk van product tot product.

Custom made relatiegeschenken met opdruk

Custom made relatiegeschenken zijn uitermate geschikt voor uitgebreide ontwerpen in veel kleuren. Je hebt veel vrijheid qua ontwerp en kunt zo de kleuren van je bedrijf terug laten komen of klanten verrassen met een toffe grafische print. Zo vind je in ons assortiment bijvoorbeeld een custom made Rubiks kubus die je laat bedrukken met zes verschillende afbeeldingen. Op iedere kant komt een ander plaatje te staan, wat zorgt voor een interessante uitdaging. Op iedere zijde laat je bijvoorbeeld elementen terugkomen die belangrijk zijn voor jouw bedrijf of je kiest simpelweg voor aantrekkelijke prints. Ieder custom made relatiegeschenk heeft andere mogelijkheden en je ziet details bij ieder product vermeld staan. Zo is het echt een origineel relatiegeschenk. Hiermee verras je relaties en klanten!

Goedkoop custom made relatiegeschenken laten bedrukken

Het bedrukken van custom made relatiegeschenken is voordelig bij Lavista. De meeste producten zijn alleen met een opdruk beschikbaar, omdat de producten juist bedoeld zijn om bedrukt te worden. Enkele producten tussen de custom made relatiegeschenken kunnen ook onbedrukt besteld worden. Bestel je liever onbedrukt? Dan kun je vaak beter een exemplaar kiezen dat niet in de custom made categorie valt. Per product zie je wat het kost bij een bepaalde oplage en druktechniek. Sommige producten hebben instelkosten die ook altijd vermeld worden. Staat er geen prijs vermeld? Dat kan bij enkele producten het geval zijn, omdat de prijs op aanvraag is. We helpen je graag verder wanneer je contact met ons opneemt. We bedrukken in hoge kwaliteit en doen dit tegen een scherpe prijs.

Custom made sleutelhangers bedrukken

Sleutelhangers zijn voordelige promotiemiddelen die veel gebruikt worden door de ontvangers. Een leuke sleutelhanger vrolijkt je sleutelbos op en maakt deze herkenbaar. Bij Lavista bestel je custom made sleutelhangers, waarbij je niet alleen het ontwerp op de hanger bepaalt, maar ook de vorm van de hanger zelf. Een custom made sleutelhanger is in iedere vorm verkrijgbaar, dus je kunt bijvoorbeeld je logo als sleutelhanger laten maken. Ook een andere afbeelding of grafische print kan geheel naar wens omgezet worden in een sleutelhanger. Bij de custom made sleutelhangers zie je een richtprijs vermeld staan. Na het ontvangen van je ontwerp kunnen we de exacte prijs vaststellen.

Custom made pennen bedrukken

Bij Lavista vind je veel balpennen die je laat bedrukken. Voor de creatieve bedrijven zijn er ook custom made balpennen verkrijgbaar, waarbij je de clip naar eigen vorm kunt ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor een schattig dier wanneer je de pennen uitdeelt aan kinderen of kies voor het logo van je bedrijf. De unieke clip zorgt ervoor dat je een goede indruk met de custom made pennen kunt maken. De pennen schrijven blauw en kunnen op verschillende manieren bedrukt worden. De clip die je geheel zelf kan ontwerpen heeft een maximaal formaat van 2,5 bij 3,5 centimeter. Grotere clips zijn onhandig en niet geschikt voor aan de pen. Op zoek naar unieke pennen voor jouw bedrijf? Dan zijn custom made pennen ideaal!

Custom made relatiegeschenken in full colour

Al onze custom made relatiegeschenken zijn in full colour te bedrukken, waardoor je veel vrijheid in je ontwerp hebt. Je laat bijvoorbeeld verpakkingen of sleutelhangers bedrukken in alle kleuren van de regenboog. Een full colour opdruk zorgt ervoor dat je creatief kunt gaan ontwerpen. Voor het bedrukken van custom made relatiegeschenken maken we vaak gebruik van de techniek digitale print, waarmee ontwerpen in full colour op een product gedrukt worden. Enkele producten zijn ook door middel van een andere techniek in minder kleuren te bedrukken. Per product zie je duidelijk vermeld wat er mogelijk is.

Originele custom made relatiegeschenken

Bij Lavista bestel je de origineelste relatiecadeaus. Voorbeelden van custom made relatiegeschenken in ons assortiment zijn parkeerkaarten waarvan je de hoes zelf ontwerpt, luchtverfrissers met een uniek design of theezakjes waarop je een kleurrijk ontwerp laat drukken. Ook tissuedozen, oogmaskers een spelkaarten kun je bedrukken met een uniek ontwerp. Door voor een van de custom made relatiegeschenken te kiezen, heb je een uniek product en dat maakt indruk op klanten en relaties. Bestel bijvoorbeeld toilettassen met een vrolijk ontwerp of sokken met een toffe print.

Custom made relatiegeschenken in hoge kwaliteit laten bedrukken

Alle producten worden bij Lavista in hoge kwaliteit bedrukt. Hiervoor maken we gebruik van moderne druktechnieken. Bij ieder product selecteren we de juiste techniek die ervoor zorgt dat je ontwerp goed tot zijn recht komt. Je maakt het ontwerp helemaal zelf en wij zorgen ervoor dat dit in hoge kwaliteit op het relatiegeschenk gedrukt wordt. Custom made relatiegeschenken doen verrassen en zijn ideaal voor bedrijven en verenigingen. Zowel intern als extern straal je met deze cadeaus.