Automotive relatiegeschenken

Relatiegeschenken voor de automotive kenmerken zich door gericht te zijn op deze specifieke branche. Automotive relatiegeschenken zijn wat dat betreft perfect om cadeau te doen aan zakelijke relaties in de automotive of ideaal om aan klanten weg te geven als promotiemiddel. Heb je een dealerbedrijf, garage of misschien een rijschool? In dat geval sluit ons aanbod met relatiegeschenken voor de automotive daar mooi op aan.Kaarthouder transparant
Auto luchtverfrisser full-colour
Park-n-Shop transparant rood

Emoji Hanger Ausburg Emoji LOL
Scrib Auto Luchtverfrisser Zwart

Ontario Ijskrabber Blauw

Euronorm Parkeerschijf Blauw
Creascent Custom Made Luchtverfrisser Multicolour
Zhuzi Auto Luchtverfrisser Zwart
Becrux Auto Lucht Verfrisser Zilver

USB autolader wit
Parkeerschijf en ijskrabber ineen. Reutlingen blauw
Hangkaart met car charger - oplaadstekker incl. full colour custom made
Car Autoportefeuille Zwart
Luchtverfrisser voor in de auto zwart

Iceglove Ijskrabber Grijs

Pole dubbele auto adapter koningsblauw Koningsblauw

Canox Usb Oplaadset Oranje

Prijs per stuk
€ 0.30€ 21.90
Kleur
(10)
(1)
(1)
(4)
(5)
(3)
(4)
(1)
(9)
(2)
(8)
(11)
(27)
Materiaal
(1)
(2)
(1)
(2)
(1)
(3)
(1)
(2)
(1)
(5)
(1)
(1)
(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(8)
(1)
(1)
(3)
(1)
(1)
(1)
(2)
Merk
(1)
(3)

Relatiegeschenken voor de automotive: ijskrabbers

Wil je op een budgetvriendelijke manier een groot aantal relatiegeschenken voor de automotive inslaan? In dat geval raden wij onder meer dé ijskrabber aan die in de winter vaak van pas komt als de temperatuur daalt. Bedrukte ijskrabbers zijn nuttige en goedkope relatiegeschenken, waarbij de prijs zowel bedrukt als onbedrukt ver beneden de 1 euro per stuk uitkomt. Wil je er een extra giveaway bij doen? Het is origineel om bijvoorbeeld een ijskrabber met een parkeerschijf met logo te combineren. Beide relatiegeschenken voor automotive zijn uiteraard te bedrukken. Daarbij maken wij van uiteenlopende druktechnieken gebruik die per artikel kan variëren. Overigens hebben wij ook luxere ijskrabbers met logo beschikbaar in de vorm van een ice glove, zodat de hand lekker warm blijft tijdens het krabben.

Bandenspanningsmeter als automotive relatiegeschenk

Een bandenspanningsmeter met logo is niet een origineel relatiegeschenk dat iedere autobezitter zomaar in de auto heeft liggen. Toch is het belangrijk om regelmatig de bandenspanning te meten om het optimale rijresultaat te behouden en minder benzine te verbruiken. Een bandenspanningsmeter is wat dat betreft bij uitstek een ideaal cadeau om weg te geven. Bandenspanningsmeters zijn te bedrukken met bijvoorbeeld het logo van je garagebedrijf of met de bedrijfsnaam van je rijschool. Het aluminium materiaal leent zich uitstekend om de drukmethode lasergraveren toe te passen.

Eerste hulp setje voor in de auto

Er zijn veel artikelen die niet iedereen standaard beschikbaar heeft in de auto, maar die wel goed van pas komen indien er zich bepaalde situaties voordoen. Op het gebied van relatiegeschenken voor de automotive voorzien wij daarom dan ook in een bedrukte EHBO set die je in de auto kan leggen. Het handige is dat er niet alleen aan eerste hulpmiddelen is gedacht, maar ook aan de eigen veiligheid als er zich pech langs de weg voordoet. Zo beschikt de set over een reflecterend veiligheidsvest en ook over een knijpkat.

Zonnescherm houdt de hitte buiten

Een ijskrabber is ideaal om in de winter als automotive relatiegeschenk weg te geven. Zo is er als de zomer in aantocht is eveneens een op het seizoen afgestemde giveaway beschikbaar. Dat is namelijk een bedrukt zonnescherm die uiteraard te bedrukken is met de toepassing van de zeefdruk techniek. Het auto zonnescherm is gebruiksvriendelijk en past gemakkelijk onder de voorruit van een auto.

Automotive relatiegeschenken bestellen

Heb je een keuze gemaakt uit het aanbod met relatiegeschenken voor de automotive? Wij voorzien in optimaal bestelgemak met te selecteren aantallen, kleuren en bedrukking. Heb je hulp nodig bij je bestelling, bel ons dan even op 0344 -745109 of stuur een mail naar verkoop@lavista.nl. Wij helpen je graag verder. Onze levertijden zijn overigens kort en voor het bedrukken mag je rekening houden met levertijd van acht tot tien werkdagen.