Custom made sleutelhangers

Wil je jouw relaties of personeel echt verrassen? Overweeg dan een van onze custom made sleutelhangers. Deze custom sleutelhangers kunnen gemaakt worden in iedere gewenste vorm, bijvoorbeeld een vorm die symbool staat voor jouw bedrijf of organisatie. Je kunt denken aan de vorm van een bedrijfslogo of een product. Onze meest verkochte custom sleutelhangers in eigen vorm worden gemaakt van rubber materiaal, maar op aanvraag zijn andere materialen ook mogelijk. Laat je sleutelhangers ontwerpen door Lavista en je hebt een verrassend geschenk dat indruk maakt op de ontvangers!Creafelt Key B Custom Made Sleutelhanger Grijs

Creafelt Key B Custom Made Sleutelhanger
 • Drukmethode: Custom made sublimatiedruk
 • Drukafmeting: 25 x 214 mm

v.a. € 0.44

Remove Before Flight Tag

Remove Before Flight Tag
 • Drukmethode: Custom made

v.a. € 0.47

Suboring Custom Made Rpet-Sleutelhanger Wit

Suboring Custom Made Rpet-Sleutelhanger
 • Drukmethode: Custom made ribbon sublimatiedruk
 • Drukafmeting: 226 x 20 mm

v.a. € 0.49

Subofob Rpet Custom Made Sleutelhanger Wit

Custom Made Sleutelhanger
 • Drukmethode: Custom made ribbon sublimatiedruk
 • Drukafmeting: 375 x 20 mm

v.a. € 0.51

Subiner Custom Made Sleutelhanger Geel

Subiner Custom Made Sleutelhanger
 • Drukmethode: Custom made ribbon sublimatiedruk
 • Drukafmeting: 295 x 20 mm
 • Leverbaar in 6 kleuren

v.a. € 0.72

Subiner Rpet Custom Made Sleutelhanger Geel

Subiner Rpet Custom Made Sleutelhanger
 • Drukmethode: Custom made ribbon sublimatiedruk
 • Drukafmeting: 320 x 20 mm
 • Leverbaar in 6 kleuren

v.a. € 0.74

Custom sleutelhangers van diverse materialen

Onze custom sleutelhangers worden vrijwel altijd gemaakt van rubber of pvc materiaal. Dit materiaal is goedkoop en kan gemakkelijk in een vorm naar wens worden gemaakt. Deze vormen kunnen ook gemakkelijk rondom bedrukt worden, zodat jouw vorm helemaal tot leven komt. Naast custom sleutelhangers van rubber materiaal, kunnen wij de sleutelhangers in eigen vorm eventueel ook produceren van hout of metaal.

Ontwerp je eigen custom sleutelhangers

Wil je sleutelhangers ontwerpen in eigen vorm? Dan ben je bij Lavista Relatiegeschenken aan het juiste adres. Bij ons is vrijwel alles mogelijk. Je kunt zelf het materiaal, de afmetingen en de vorm kiezen. Veel gekozen zijn sleutelhangers in de vorm van een bedrijfslogo om aan de naamsbekendheid of sleutelhangers in de vorm van een product als onderdeel van een promotiecampagne voor een nieuw product.

Eigen ontwerp

Wil je sleutelhangers in de vorm van een logo, nieuw product of andere vorm die relevant is? Dan kunnen wij je helpen! Op basis van jouw wensen, zullen wij aan de slag gaan met het maken van een proefdruk, zodat jij precies weet hoe de custom sleutelhangers eruit komen te zien. Mocht je het nu niet eens zijn met de proefdruk en ons willen voorzien van feedback is dit uiteraard mogelijk. Wij zullen pas daadwerkelijk aan de slag gaan met sleutelhangers bedrukken op het moment dat de proefdruk akkoord is.

Meer weten over sleutelhangers ontwerpen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over sleutelhangers ontwerpen of heb je advies op maat nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat!