Zonnekleppen van papier bedrukken

Zonnekleppen van papier bedrukken en uitdelen aan kinderen of ook gewoon aan volwassenen voor extra impact. Tijdens allerlei evenementen in de buitenlucht is dit feestartikel in te zetten als promotiemateriaal. Uiteraard geldt voor zonnekleppen van papier bedrukken dat de lente en de zomer de beste seizoenen zijn om reclame te maken. Dan is de kans dat de zon schijnt natuurlijk het grootst. Lavista Relatiegeschenken is de expert als het gaat om zonnekleppen bedrukken en wij voorzien dan ook in ruime mogelijkheden.Zonneklep bedrukken | Banaan | Full colour
Zonneklep kopen | Model Sunny | Full colour
Zonneklep bedrukken | Digitale print
Zonneklep bedrukken in kroon vorm | full colour
Zonneklep met logo | Kleine oplage | Vanaf 100 stuks

Zonnekleppen van papier bedrukken: feestelijke promotie

Zonnekleppen van papier bedrukken voor allerlei evenementen is in alle opzichten een feestelijke promotie. Daarom is deze vorm van reclame maken zo geschikt voor bijvoorbeeld braderieën, maar ook tijdens een wandelevenement en voor alle feesten in Nederland, waar oranje de boventoon voert. Denk maar aan Koningsdag, maar ook tijdens een EK of WK als het Nederlands elftal meedoet en straten oranje kleuren. Heb je wel eens een wielerwedstrijd gevolgd op televisie? Dan is het je vast opgevallen dat er altijd toeschouwers zijn die rondlopen met een bedrukte zonneklep. Dat komt omdat zonnekleppen van papier bedrukken en uitdelen als promotiemateriaal enorm populair is tijdens wielerevenementen.

Eigen logo of tekst op zonnekleppen van papier

Een eigen logo of tekst is zo door ons gezet als je de keuze maakt voor zonnekleppen van papier bedrukken. Reclame maken voor je bedrijf is natuurlijk het primaire doel van het bedrukken van zonnekleppen. Dat kan je op een subtiele manier doen door alleen je bedrijfslogo en bedrijfsnaam erop te laten zetten. Het is echter ook mogelijk om een creatieve of humoristische tekst toe te voegen om nog meer aandacht te trekken. Korte slogans zijn wat dat betreft ook populair om zonnekleppen van papier mee te bedrukken.

Kies je favoriete design

Wij bieden je ruime mogelijkheden voor zonnekleppen van papier bedrukken, zodat je onder meer gemakkelijk je eigen favoriete design kiest. De kartonnen zonneklepjes variëren wat dat betreft met ontwerpen in de vorm van een banaanzonneklep tot een kroonzonneklep. Zo hebben wij ook Sunny zonnekleppen en Jockey zonnekleppen beschikbaar in het aanbod.

Kleine of grote oplage voor kleine en grote evenementen

Zonnekleppen van papier bedrukken voor een klein evenement of groot evenement. Wij komen qua minimale afname van kartonnen zonnekleppen tegemoet aan allerlei voorkeuren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om voor een kleine afname van 100 stuks te kiezen of om minimaal 1.000 stuks te bestellen. Uiteraard is een grotere afname eveneens mogelijk, zoals 15.000 exemplaren. Het is goed om te weten dat wij staffelprijzen hanteren, zodat de prijs per stuk daalt naarmate het aantal oploopt.

Zonnekleppen van papier bedrukken: digitale print of offset

Wij passen als expert in het bedrukken van feestartikelen, relatiegeschenken en promotiemateriaal natuurlijk allerlei druktechnieken toe. Bij de keuze voor een bepaalde druktetechniek houden wij rekening met het materiaal en met de gewenste oplage. Dat is ook een reden waarom wij voor grote aantallen zonnekleppen van papier bedrukken gebruikmaken van de offset techniek. Een kleine oplage bedrukken wij wat dat betreft aan de hand van de digitale print techniek.

Snel besteld, snel geleverd

Het bestelproces voor het bedrukken van papieren zonnekleppen is op een efficiënte manier ingericht. Na je keuze voor een design en aantal hoef je alleen nog maar je logo en/of tekst te uploaden en je gegevens in te voeren om vervolgens de bestelling af te ronden. Wat gebeurt er daarna? Wij gaan aan de slag en sturen je per mail een digitale drukproef ter controle. Na goedkeuring bedrukken wij alle zonnekleppen van papier en verzenden wij deze binnen acht werkdagen.

Wil je eerst een offerte ontvangen?

Je krijgt van ons op aanvraag een gepersonaliseerde offerte toegezonden die geheel gratis en vrijblijvend is. Om je offerte zo snel mogelijk toe te zenden, is het aan te raden om alvast het logo of tekst bij de aanvraag te voegen. Je kan ook gebruikmaken van de gelegenheid om een toelichting te geven in het opmerkingenveld.

Laat je zonnekleppen van papier bedrukken door Lavista Relatiegeschenken. Wij bieden je een snelle en persoonlijke service en helpen je graag verder bij je bestelling als je hulp nodig hebt.