Zakagenda bedrukken

Een zakagenda bedrukken is ideaal vanwege verschillende redenen. Ten eerste zijn deze artikelen altijd handig en er wordt hier dan ook volop gebruik van gemaakt. Tegenwoordig hebben we namelijk allemaal een druk leven en bestaat er de kans dat je de afspraken die je hebt gemaakt niet meer kunt onthouden. In dit geval kan je deze afspraken of andere belangrijke gegevens noteren in je agenda, zodat je deze niet meer zal vergeten.Euro Populair Zakagenda Wit

Euro Populair Zakagenda
  • Drukmethoden: Foliedruk en Digitale print
  • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 1.90

Euro Sabana Agenda 6-Talig Blauw

Euro Sabana Agenda 6-Talig
  • Drukmethode: Blinddruk
  • Drukafmeting: 135 x 25

v.a. € 1.98

Prijs per stuk
€ 1.9€ 2
Kleur
(1)
(1)
(1)
(1)
Materiaal
(1)
(1)

Zakagenda bedrukken

Een zakagenda bedrukken is voor iedere organisatie interessant. Je kunt deze bijvoorbeeld cadeau doen aan je werknemers, maar bijvoorbeeld ook aan relaties. Door hier in dit geval je bedrijfsnaam of logo op te laten bedrukken weten de ontvangers direct aan wie ze het cadeau te danken hebben. Daarnaast ben je verzekerd van het feit dat deze producten de rest van het jaar gebruikt zullen worden, waardoor jouw organisatie dus ook een jaar lang in beeld zal komen. Uiteraard zijn we bij Lavista in staat om iedere bedrukking die je in gedachte hebt te realiseren.

Zakagenda met logo

Hoewel een relatiegeschenk natuurlijk voornamelijk bedoeld is om je werknemers of relaties te verwennen met een leuk geschenk is een zakagenda bedrukken dus ook uitstekend geschikt om je eigen naamsbekendheid te vergroten. Dit is dan ook precies de reden dat veel organisaties kiezen voor een zakagenda met logo en wij begrijpen dit dan ook als geen ander. Zakagenda’s worden namelijk iedere dag opnieuw gebruikt en dit betekent dan ook dat het logo van jouw organisatie iedere dag opnieuw in beeld zal komen. Na een tijdje zal het logo van jouw organisatie dan ook niet meer uit gedachte van de gebruikers verdwijnen. Een zakagenda bedrukken brengt dan ook verschillende voordelen met zich mee.

Keuze uit verschillende zakagenda’s

Zoals je wellicht al hebt ontdekt heb je binnen de webwinkel van Lavista de keuze uit allerlei verschillende soorten zakagenda’s. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een variant zonder snede of bijvoorbeeld een agenda met een zilveren of gouden snede. Uiteraard kunnen wij deze ook deze zakagenda’s bedrukken. Het is dus belangrijk om bij jezelf na te gaan wat voor soort agenda je voorkeur heeft en in dit geval is het zeker ook geen onverstandig idee om dit bijvoorbeeld na te vragen bij je collega’s of relaties. Probeer dit dan wel op een slimme wijze te doen, aangezien je anders het geschenk dat ze binnenkort gaan ontvangen mogelijk al verklapt.

Een zakagenda ontwerpen

Bij Lavista vinden we het belangrijk dat iedereen in staat is om een eigen zakagenda te bedrukken. Dit is dan ook precies de reden dat we aan de slag zijn gegaan met het ontwikkelen van onze eigen ontwerpmodule. Binnen deze module upload je bijvoorbeeld een afbeelding, logo of andere opdruk naar wens. Voordat wij echter aan de slag gaan met het maken van de bedrukte zakagenda zullen we je eerst een proefdruk sturen. Door middel van deze proefdruk kan je controleren of het ontwerp naar wens is. Mocht dit nu niet het geval zijn kan je de feedback aan ons doorgeven, waarna wij verder voor je aan de slag gaan.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Contact opnemen met de klantenservice van Lavista is mogelijk op verschillende manieren wanneer je behoefte hebt aan meer informatie over een zakagenda bedrukken. In ieder geval is het mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren door te bellen naar 0344 – 745109. Heeft je vraag niet zo’n haast of geef je de voorkeur aan mailen? Maak dan gebruik van het volgende e-mailadres: verkoop@lavista.nl. In ieder geval mag het duidelijk zijn dat je bij Lavista aan het juiste adres bent voor een zakagenda bedrukken en meer.