Schrijfmappen / schrijfmap bedrukken met logo


Map bedrukken

Goedkope schrijfmappen bedrukt met uw eigen logo of naam ? Bij Lavista relatiegeschenken kunt u online diverse goedkope schrijfmappen kopen om te bedrukken. U kunt bij ons schrijfmappen in A4 formaat, schrijfmappen in A5 formaat en overige schrijfmappen bestellen.

Goedkoop online bestellen bedrukte schrijfmappen


Online bestellen van een schrijfmap met naam of logo kan al vanaf 0,59 cent per schrijfmap. Kies uw favoriete schrijfmap om te bedrukken en volg het bestelproces. U kunt uw schrijfmappen laten bedrukken met naam, logo of een combinatie van bedrijfsnaam en logo.

Informatie schrijfmappen bedrukken


Mocht u wat meer willen weten over het bedrukken van schrijfmappenen de prijs en kosten daarvan, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice Tel: 0344-745109 of neem contact op via het contactformulier.


Luxe schrijfmap als relatiegeschenk

Een luxe schrijfmap vormt een ideaal relatiegeschenk. Je zorgt er niet alleen voor dat iemand een relatiegeschenk krijgt dat altijd van pas komt, je kunt ook rekenen op een luxe uitstraling. Hiermee laat je aan anderen zien dat je op een georganiseerde en kwalitatieve manier werkt. De schrijfmappen van Lavista zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Van luxe lederen schrijfmappen, tot een eenvoudiger model voor het meenemen van documenten. Bij ons vind je altijd iets dat bij jouw wensen past. Een schrijfmap kan precies afgesteld worden op de manier waarop jij onderneemt.


Schrijfmappen ook voor medewerkers

Bij relatiegeschenken wordt altijd gedacht aan relaties buiten de organisatie. Dat hoeft echter helemaal niet zo te zijn. Werknemers zijn namelijk het belangrijkste onderdeel van een organisatie en zijn ook relaties. Om jouw medewerkers in het zonnetje te zetten kun je ze een luxe schrijfmap geven met het logo van jouw bedrijf, of met een leuke boodschap. Bijkomend voordeel is dat de schrijfmap door veel mensen wordt gebruikt en ook uitstraling kan hebben naar relaties buiten de organisatie. Werknemers waarderen het cadeau vast en zeker en op die manier geef je ook een boost aan de productiviteit van jouw organisatie.