Druivensuiker

Druivensuiker bedrukken als relatiegeschenk? Waarom niet, want iedereen kan namelijk eens in de zoveel tijd weleens wat extra energie gebruiken. Daarnaast zien we ook regelmatig dat deze bedrukte artikelen worden gebruikt als promotiemiddel en dit is natuurlijk ideaal wanneer je zelf in de snoepbranche actief bent. In ieder geval mag het duidelijk zijn dat je binnen de webwinkel van Lavista druivensuiker kunt laten bedrukken in grote hoeveelheden en we raden je dan ook zeker aan om even verder te lezen voor meer informatie.Zakje met 2 stuks druivensuiker mint custom made

Zakje met 2 stuks druivensuiker mint

Bedrukt € 0.28 per stuk (5000 stuks)

Vanaf € 0.10

Prijs per stuk
€ 0.1€ 0.2
Kleur
(1)

Druivensuiker bedrukken

Snoep is altijd een goed idee wanneer je op zoek bent naar een relatiegeschenk. Ten eerste zijn deze artikelen geschikt voor een grote groep personen en daarnaast ben je vrijwel altijd verzekerd van het feit dat deze artikelen ook daadwerkelijk in dank zullen worden afgenomen. Natuurlijk is het bij Lavista mogelijk om de verpakking van jouw druivensuiker te bedrukken met vrijwel ieder ontwerp dat je in gedachte hebt. Wel is het natuurlijk belangrijk om rekening te houden met het feit dat het drukoppervlak relatief beperkt is.

Druivensuiker met logo

Wil je op een unieke manier promotie maken voor je organisatie en ben je mogelijk zelf actief in de snoepwereld? Dan is druivensuiker met logo ideaal om bijvoorbeeld weg te geven tijdens een beurs of evenement. Het voordeel van een dergelijk promotiemiddel is dat mensen het gevoel hebben dat ze op de één of andere manier wat terug moeten doen. Ze zijn je namelijk wat verschuldigd, aangezien je hun ook wat hebt gegeven. Dit kan dan ook bijvoorbeeld resulteren in een contactopname of bijvoorbeeld een afname van je producten of diensten. Natuurlijk is druivensuiker bedrukken ook gewoon een ideale manier om de naamsbekendheid van je organisatie te vergroten.

Leverbaar in grote hoeveelheden

Bij Lavista kunnen we jouw druivensuiker bedrukken vanaf een minimale bestelhoeveelheid van 5000 stuks. Dit is natuurlijk een bijzonder groot aantal, maar vergeet dan ook zeker niet dat het mogelijk is om een voorraad van deze artikelen op te slaan. Mocht het nu zo zijn dat je behoefte hebt aan een kleinere hoeveelheid is het mogelijk om contact op te nemen met onze verkoopafdeling voor een offerte op maat.

Onze ontwerpmodule

Bij Lavista maken we het iedereen graag zo eenvoudig mogelijk en dit betekent dan ook dat het voor iedereen mogelijk is om aan de slag te gaan binnen onze ontwerpmodule. Deze ontwerpmodule is speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat ook jij in staat bent om binnen een handomdraai een eigen bedrukking te ontwerpen. Hiervoor kan je dan ook direct een logo of afbeelding uploaden en hier vervolgens eventueel tekst aan toevoegen. Wij zullen vervolgens voor je aan de slag gaan met het maken van een proefdruk, zodat je alvast inzicht krijgt in het eindresultaat. Op dit moment is het natuurlijk altijd mogelijk om eventuele feedback aan ons door te geven. Bij akkoord op de proefdruk gaan we in ieder geval zo spoedig als mogelijk aan de slag met jouw druivensuiker bedrukken in de gewenste hoeveelheid.

Stel je vragen aan onze medewerkers

Wil je meer weten over wat wij nu precies voor je kunnen betekenen op het gebied van druivensuiker bedrukken? Dan spreekt het voor zich dat het mogelijk is om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Dit kan telefonisch tijdens onze openingstijden door te bellen naar 0344 – 745109 of door een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl. Wij beantwoorden al je vragen in ieder geval met veel plezier en vervolgens zal je dan ook precies weten wat je kan en mag verwachten van ons wanneer wij voor je aan de slag gaan met druivensuiker bedrukken.