NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Kantoor & Zakelijk » Tablet Mappen & Hoezen (43)

Tablet mappen en hoezen bedrukken / bedrukt met logo

Tabletdoekjes bedrukken - Deze doekjes zijn geschikt om uw kostbare tablet mooi schoon te houden. Ze zijn gemaakt van microfiber en dus ook geschikt om uw bril, telefoonscherm en computerscherm mee te reinigen. De prijs in de staffel is inclusief opdruk in 1 kleur meerdere kleuren of full-colour is tegen een kleine meerprijs ook mogelijk. Levertijd voor deze artikelen is 3 weken.
Vanaf € 0.27
Horizon mini tablethoes - Horizon mini tablethoes. Exclusief ontworpen tablethoes met magneetsluiting. Zachte voering van zwart nylex voor perfecte bescherming tegen krassen. Geschikt voor 8" tablets. Geleverd in Marksman geschenkverpakking. Tablet niet inbegrepen. Tarpaulin.
Vanaf € 1.26
Tabletpouch Tablet Hoes - Stevige tablet hoes van zacht foam. Dit model hebben we ook nog in een andere kleur en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.32
Waterproof Xl Opberghoes - Waterdichte hoes van sterk PVC . Dit model hebben we in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 2.22
Ipad Hoes Uran Wit -
Vanaf € 2.36
Tablet Pc Hoes Rood - Tablet PC hoes. Hoge dichtheid soft shell. Voor 10.1'' tablet.
197 x 258 mm
Vanaf € 2.47
Ipad Hoes Tradox -
Vanaf € 2.53
Verve tablet portfolio - Verve tablet portfolio. Portefeuille met notitieblok van 30 pagina's en opbergmogelijkheid voor 10" tablets of kleiner. PVC.
Vanaf € 2.55

Tablet artikelen bedrukken | tablet artikelen bedrukt | goedkope tabletartikelen kopen | Lavistarelatiegeschenken.nl


Tabletartikelen bedrukken

Goedkope tablet artikelen bedrukt met uw eigen logo of naam ? Bij Lavista relatiegeschenken kunt u online diverse goedkope tablet artikelen kopen om te bedrukken.

Goedkoop online bestellen bedrukte tablet artikelen   
            
Online bestellen van een stablet artikel met naam of logo kan al vanaf 0,25 cent per tablet artikel.  Kies uw favoriete tablet artikel om te bedrukken en volg het bestelproces. U kunt uw tablet artikelen laten bedrukken met naam, logo of een combinatie van bedrijfsnaam en logo.

Informatie tablet artikelen bedrukken

Mocht u wat meer willen weten over het bedrukken van tablet artikelen, de prijs en kosten daarvan, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice Tel: 0344-745109 of neem contact op via het contactformulier