Badjassen bedrukken / bedrukt met logo


Badtextiel

Begin de dag goed met een frisse start wordt vaak gezegd! Een lekkere warme douche, een warm bad, wie geniet er niet van? Speel hier op in met een passend relatiegeschenk voor uw medewerkers of uw zakenrelaties. Badtextiel als relatiegeschenk is erg origineel en wordt daarbij in tal van verschillende vormen aangeboden. Naast een handdoek of een washandje, kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een samengesteld pakket met verschillende relatiegeschenken om te ontspannen. Ideaal, ter afronding van een stressvol project, rond de jaarwisseling of bij de zomervakantie. Badtextiel als relatiegeschenk is erg praktisch, omdat iedereen het kan gebruiken! Zeker als u kiest voor een neutrale kleur badtextiel.

Vormen van badtextiel als relatiegeschenk

Badtextiel wordt in verschillende vormen als relatiegeschenk aangeboden. Een handdoek of badlaken zijn de meest voorkomende vormen, waarbij het badlaken in verschillende kleuren en modellen verkrijgbaar is. Naast een badlaken als relatiegeschenk kunt u tevens kiezen voor een combinatie van een badlaken met verschillende soorten sopjes of badschuim, kunt u kiezen voor een toilettas met verschillende soorten douchegel, enzovoorts.

Wist u dat het tegenwoordig mogelijk is om uw badtextiel als relatiegeschenk te laten bedrukken met een logo, een slogan of een andere korte tekst? Zo kunt u uw relatiegeschenk voor zakenpartners of medewerkers verder personaliseren en tevens werken aan het verspreiden van uw bedrijfsnaam. Zeker een badlaken wordt overal gebruikt, in huis, op de camping in de zomervakantie, aan het strand, etc. Zo krijgt een grote groep mensen uw logo of bedrijfsnaam te zien, wat wellicht nieuwe klanten aantrekt! Kortom, een ideaal relatiegeschenk waar uzelf en uw zakenpartner veel aan heeft. Daarbij hoeft badtextiel als relatiegeschenk absoluut niet duur te zijn.

Combineer badtextiel met andere relatiegeschenken

Wellicht vindt u een badlaken als relatiegeschenk niet voldoende voor een goede klant of hardwerkende medewerker. In dat geval kunt u kiezen voor een combinatie van verschillende relatiegeschenken, die u bundelt in een eigen pakketje. Een dergelijk pakket komt vaak erg goed over op een klant! Maak bijvoorbeeld een pakket met een badlaken, bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam, een aantal soorten douchegel of badschuim, een cadeaubon voor een wellnesscentrum, enzovoorts. Zo heeft uw zakenpartner een compleet pakket voor een ‘frisse start’ in het nieuwe jaar of bij een nieuw project in de toekomst!

Ook leuk is de combinatie van een badlaken met uw logo, een strandbal met uw logo en een tijdschrift voor mannen of vrouwen. Zo heeft uw zakenpartner alles voor een dag op het strand met zijn of haar kinderen, waarbij uw eigen logo of bedrijfsnaam zichtbaar naar voren komt.