Aanstekers met opener bedrukken

Aanstekers zijn al decennia lang een populair promotiemiddel. Je laat aanstekers bedrukken met je logo om zo reclame te maken voor je bedrijf. Je deelt de aanstekers gratis uit op beurzen of evenementen. Op zoek naar een aansteker die net even anders is? Dan kies je voor aanstekers met opener. Deze handige aanstekers zorgen niet alleen voor een vuurtje, maar kunnen ook een fles openen. Bij Lavista laat je aanstekers met opener bedrukken met je logo of een ander ontwerp. We bedrukken de aanstekers met opener in hoge kwaliteit.Aansteker | Full colour | Met flesopener
Aansteker GO aansteker met flesopener rood

M3L flesopener aansteker Blauw

Wegwerpaansteker 2-in-1 Rood

M3L aansteker HC flesopener DIGITAAL tot full colour zwart

Flint Opener Aansteker Zwart

Aansteker Go Piezo Flessenopener geel

Elektronische aansteker flesopener, navulbaar Blauw

Topfire Opener Aansteker Zwart

Bedrukte aanstekers met opener en logo

Bij Lavista laat je aanstekers met opener bedrukken met bijvoorbeeld je logo. Een aansteker is een relatief klein voorwerp en heeft daarmee ook een kleiner drukoppervlak. Het is dus belangrijk om goed na te denken hoe je deze ruimte gebruikt en een logo is altijd een goede keuze. Door je logo op de aanstekers met opener te laten drukken, zorg je ervoor dat de aanstekers herkenbaar zijn. Zo denken klanten of relaties bij ieder gebruik aan jouw bedrijf. Wij bedrukken aanstekers in hoge kwaliteit met je logo. Let er goed op in hoeveel kleuren de aanstekers met opener bedrukt kunnen worden, want dat verschilt per model.

Aanstekers met opener met opdruk

Je kunt de aanstekers niet alleen met je logo laten bedrukken, maar je kunt ook kiezen voor een andere opdruk. Zo laat je bijvoorbeeld je bedrijfsnaam of het adres van je website op de aanstekers met opener drukken. Je kunt er ook voor kiezen om de aanstekers te bedrukken met een slogan of een andere print. Let er hierbij op dat de kleur van de aansteker goed bij je ontwerp past. We verkopen aanstekers in allerlei kleuren, waaronder ook wit en zwart. Hierop komen ontwerpen in kleur vaak het beste tot hun recht. De meeste aanstekers kunnen in maximaal vier kleuren bedrukt worden en in sommige gevallen is ook een opdruk in full colour mogelijk.

Multifunctionele aansteker

De aansteker met opener is een multifunctionele aansteker. Natuurlijk kun je de aansteker gebruiken om een kaars mee aan te steken of het gasfornuis aan te maken. Aan de onderkant heeft de aansteker een uitsparing. Deze uitsparing is een flesopener en dus gebruik je de aansteker ook voor het openen van flesjes frisdrank en bier. Deze handige aansteker komt van pas op allerlei feestjes en barbecues. Door een aansteker met opener op zak te hebben, maak je een goede indruk op ieder feest. Bij Lavista laat je deze multifunctionele aanstekers in hoge kwaliteit bedrukken.

Gekleurde aanstekers met opener

De aanstekers met opener zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Je kiest bijvoorbeeld voor een vrolijke gele kleur, voor rood, oranje of groen. We verkopen ook aanstekers in neutralere tinten, zoals grijs, zwart en wit. Je kiest voor een kleur aansteker die goed bij je ontwerp past. Een kleurrijk ontwerp komt bijvoorbeeld het beste tot zijn recht op een witte of zwarte aansteker, terwijl een zwart logo goed staat op een gekleurde aansteker. Kies voor een kleur uit je huisstijl, zodat de aansteker met opener echt bij je bedrijf past.

Navulbare aanstekers met opener

Wil je reclame maken op de lange termijn met je bedrukte aanstekers? Dan kies je voor navulbare modellen. Deze aanstekers kunnen opnieuw gevuld worden en dus ook lang gebruikt worden. Zo kan de flessenopener steeds opnieuw gebruikt worden en verliest de aansteker nooit zijn vlam. Daarnaast zijn navulbare aanstekers beter voor het milieu, omdat ze niet weggegooid hoeven te worden wanneer ze leeg zijn. Deze aanstekers maken een betere indruk op je doelgroep en doen je imago goed. In ons assortiment vind je diverse navulbare aanstekers met opener.

Aanstekers met opener in hoge kwaliteit bedrukken

Bij Lavista bedrukken we al onze producten in hoge kwaliteit en dat geldt ook voor onze aanstekers met opener. We maken gebruik van moderne druktechnieken om de aanstekers te bedrukken. Hierbij kun je denken aan tampondruk of zeefdruk, waarmee de aanstekers in maximaal vier kleuren bedrukt kunnen worden. Met digitale labels of digitale print kunnen aanstekers ook in full colour bedrukt worden. Zo kun je een kleurrijk ontwerp op een aansteker met opener laten drukken. Wij zorgen ervoor dat de gebruikte druktechniek bij het product past en een mooi resultaat oplevert. Wilt je liever een goedkope aansteker bedrukken of een wegwerpaansteker met logo cadeau geven? Kijk dan eens naar onze aanstekers met logo!

Voordelig aanstekers met opener bedrukken

De aanstekers met opener in ons assortiment zijn voordelig en daarmee is dit product ideaal om gratis uit te delen. Niet alleen de aanstekers zelf zijn voordelig, maar ook het bedrukken hiervan doen we tegen een lage prijs. Bij ieder product vind je een prijsoverzicht waarin je precies kunt zien wat de aanstekers per stuk kosten bij een bepaalde oplage en een bepaalde druktechniek. Je ziet ook of er instelkosten van toepassing zijn en komt dus niet voor verrassingen te staan. Bestel de aanstekers in een hoge oplage, zodat de prijs per stuk lager is. Bent je op zoek naar een gewone flesopener met logo of wil je een hoogwaardige BIC aansteker bedrukken? Hier bij Lavista kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan relatiegeschenken!