Goedkope aanstekers bedrukken

Goedkope aanstekers laten bedrukken? Dan bent u bij Lavista Relatiegeschenken zeker aan het goede adres. Wij kunnen de meest verschillende goedkope aanstekers bedrukken met uw bedrijfslogo of -naam, indien gewenst zelfs fullcolour. U bestelt eenvoudig en snel online, in een grote of een kleinere oplage.Aansteker M3L Blauw
Witte wegwerpaansteker met gekleurde band donkergroen

Aansteker | Full colour | Beste prijs

Aansteker | Transparant | Budget

Aansteker M3L transparant Oranje

Flint Aansteker Geel

Wegwerpaansteker Hagen rood

Aansteker | Full colour | Met flesopener
Aansteker GO aansteker met flesopener rood

Wegwerpaansteker Burn Rood

Parsok Aansteker  Rood

Vaygox Aansteker Oranje

Zorr aansteker bedrukken | Full colour
Flint Opener Aansteker Zwart

Plain Aansteker Geel

Aansteker Torpedo hardcolour Rood

Aansteker Torpedo transparant Transparant Rood

Aansteker Go Piezo Flessenopener geel

Goedkope aanstekers

Goedkope aanstekers, die bedrukt zijn met uw bedrijfsnaam, zijn een perfect relatiegeschenk om makkelijk en snel weg te geven bij iedere gelegenheid. Bijvoorbeeld bij een bezoek aan uw showroom of als presentje bij een evenement. Aanstekers zijn altijd functioneel en wanneer ze niet al te duur zijn, worden ze ook nog eens gemakkelijk doorgegeven. Gemiddeld wisselen aanstekers wel tien keer van eigenaar. Tel daar nog eens het aantal vuurtjes bij op dat aan anderen wordt uitgedeeld en u kunt zelf berekenen wat een enorm bereik u heeft met zo’n ogenschijnlijk simpel geschenk.

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Bij Lavista vindt u diverse goedkope aanstekers voor sterk concurrerende prijzen. Maar dat wil niet zeggen dat onze aanstekers dan ook niet zo veel voorstellen. In tegendeel. Wij zien er op toe dat al onze producten van goede kwaliteit zijn, zelfs als ze scherp geprijsd zijn. En of u nu kiest voor een goedkope aansteker of voor een iets duurder model, alle aanstekers uit ons assortiment voldoen aan de door de EU voorgeschreven veiligheidsnormen. Zo weet u zeker dat uw goede naam geassocieerd wordt met een goed product.

Navulbaar en elektronisch

De allergoedkoopste aanstekers zijn de zogenaamde wegwerpaanstekers. Deze zijn een beperkte tijd te gebruiken, maar kunnen desondanks een flink aantal mensen van dienst zijn en uw bedrijfsnaam onder de aandacht brengen. Mocht u liever een goedkope aansteker willen, die langer mee gaat, dan heeft u al voor slechts een paar cent meer een navulbare aansteker met een elektronische ontsteker. Erg handig in gebruik door de simpele drukknop bediening en keer op keer navulbaar voor langdurig gebruik.

Opvallende kleuren met professionele opdruk

De goedkope aanstekers van Lavista zijn verkrijgbaar in diverse opvallende kleuren. U kunt ze natuurlijk zonder opdruk bestellen, maar waarom zou u deze kans niet aangrijpen om op een eenvoudige manier uw bedrijf te promoten. Wij kunnen de door u gekozen opdruk op een professionele manier op de aanstekers drukken. Onze jarenlange ervaring garandeert een uitstekende kwaliteit en geeft uw relatiegeschenken een gelikte uitstraling. Op aanvraag kunnen wij u zelfs prijzen geven voor een opdruk in meerdere kleuren.