Wegwerp aanstekers bedrukken

Wegwerpaanstekers zijn een voordelig en handig promotiemiddel. Een aansteker komt van pas tijdens het koken op een gasfornuis, tijdens een kampeertrip en ook voor rokers is een wegwerpaanstekers een handig item. Bij Lavista laat je wegwerpaanstekers bedrukken met je logo of een ander ontwerp naar keuze. We bedrukken dit promotiemiddel in hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat je ontwerp goed tot zijn recht komt. Je kunt bedrukte wegwerpaanstekers gratis uitdelen op evenementen om zo de naamsbekendheid van je bedrijf op eenvoudige wijze te vergroten.Witte wegwerpaansteker met gekleurde band geel

Aansteker | Full colour | Beste prijs

Aansteker | Transparant | Budget

Wegwerpaansteker Hagen rood

Aansteker | Full colour | Met flesopener
Aansteker GO aansteker met flesopener rood

Aansteker GO Flamfix zwart

Djeep aansteker

Wegwerpaanstekers met logo

Je laat de wegwerpaanstekers bedrukken met een ontwerp naar keuze. Dit kan een slogan of een print zijn, maar in de meeste gevallen wordt er voor een logo gekozen. Je logo zorgt ervoor dat de aansteker herkenbaar is en dat de naamsbekendheid van je bedrijf vergroot. De meeste wegwerpaanstekers kunnen in één of meerdere kleuren bedrukt worden. De meeste logo’s hebben maximaal vier kleuren en met een techniek zoals zeefdruk is het mogelijk om deze logo’s in hoge kwaliteit op de aanstekers te drukken. Let er bij het kiezen van een model goed op welke drukmogelijkheden er zijn.

Gekleurde wegwerpaanstekers met opdruk

In ons assortiment vind je wegwerpaanstekers in allerlei kleuren. Je kiest dan ook voor een kleur die goed bij je bedrijf past. De meeste bedrijven hebben een huisstijl met daarin één of twee kenmerkende kleuren. Aan deze kleuren herkennen mensen je bedrijf. Is je huisstijlkleur geel? Dan kies je voor een gele aansteker waar je je logo op laat drukken. Je kunt er ook voor kiezen om een aansteker in een neutrale kleur te bedrukken met een gekleurd logo. In ons assortiment vind je aanstekers in allerlei kleuren: van geel en rood tot groen en wit.

Voordelig promotiemiddel

Bedrukte aanstekers zijn een voordelig promotiemiddel. Aanstekers zijn onbedrukt al verkrijgbaar vanaf elf cent per stuk. Van dit promotiemiddel kun je dus eenvoudig een grote hoeveelheid bestellen. Bij Lavista bedrukken we de wegwerpaanstekers tegen een scherpe prijs. Een wegwerpaansteker met een opdruk in één of twee kleuren is verkrijgbaar voor minder dan twintig cent per stuk bij een hoge oplage. Hoe hoger de oplage, hoe lager de prijs per stuk is. Natuurlijk is het ook mogelijk om een kleinere oplage bedrukte wegwerpaanstekers te bestellen. Je ziet bij ieder product duidelijk de prijs per stuk bij een bepaalde oplage en een bepaalde hoeveelheid drukkleuren.

Semi-transparante aanstekers bedrukken

In ons assortiment van relatiegeschenken vind je naast de standaard ondoorzichtige aanstekers ook semi-transparante wegwerpaanstekers. Deze aanstekers hebben een vrolijke kleur, zoals blauw, rood of groen Bij semi-transparante aanstekers kun je eenvoudig zien hoeveel vloeistof er nog in de aansteker zit. Je weet dus of de aansteker bijna leeg is of nog een tijd meegaat. Dit helpt je om te bepalen of het bijna tijd is om een nieuwe aansteker aan te schaffen of niet. Daarnaast zorgt het semi-transparante effect ook voor een mooie uitstraling. Je laat deze aanstekers door middel van zeefdruk in maximaal vier kleuren bedrukken of je kiest voor digitale print, waarbij ontwerpen in full colour op de aanstekers gedrukt kunnen worden.

Wegwerpaanstekers met flesopener

Op zoek naar multifunctionele wegwerpaanstekers? Dan kies je voor wegwerpaanstekers met een flesopener. Deze aanstekers komen van pas op ieder feestje en zijn handig om bij je te hebben. Zo kun je op ieder moment een flesje bier of frisdrank openen. De wegwerpaanstekers met flesopener zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren, zoals rood, geel en groen. Je kunt ook kiezen voor een neutrale kleur zoals zwart. Hierop laat je een logo in kleur drukken, waardoor je logo extra de aandacht trekt. De multifunctionele aanstekers kunnen zowel met zeefdruk als digitale print bedrukt worden. Wil je liever een aansteker bedrukken die de ontvanger zal houden? Kijk dan eens naar onze benzine aanstekers met logo! Ook populair zijn de speciale plasma aanstekers met logo, of metalen aanstekers bedrukken!