NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Ballonnen en Feestartikelen (72)

Feestartikelen bedrukken / bedrukt

Cocktailprikkers met logo - cocktailprikkers met logo, lengte 70 mm formaat vlaggetje 25 x 40 mm., per 50 stuks hygiënisch verpakt, prijs bij de prijzen zijn inclusief een full colour bedrukking. Deze cocktailprikkers met logo worden aflopend bedrukt.<br />
Vanaf € 0.04
Cocktailprikkers bedrukt - Cocktailprikkers bedrukt, lengte 70 mm formaat vlaggetje 25 x 40 mm., per 50 stuks hygiënisch verpakt, prijs bij de prijzen zijn inclusief een full colour bedrukking. Deze cocktailprikkers worden aflopend bedrukt.<br />
Vanaf € 0.04
Hamburgerprikkers offset -
Vanaf € 0.05
Bierviltje - Hoogwaardige offsetdrukkwaliteit op bierviltkarton zoals u dat kent van alle internationale brouwerijen. Ze bieden tal van mogelijkheden om elke campagne direct in het oog te laten springen. Leverbaar vanaf 1.000 stuks. Bierviltjes van origineel bierviltkarton, sterkte 1,4 mm leverbaar in een vierkant of rond model. Afm. vierkant 93x93 mm. Afm. rondje&nbsp;ø 90 mm.&nbsp;de prijzen zijn inclusief full color opdruk.Tegen meerprijs ook in andere formaten/stansvormen mogelijk.
Vanaf € 0.06
Oogmasker - Goedkope maskers bedrukken voor piratenfeestjes,&#10;carnaval en nog veel meer. Met onze feestelijke maskers is het altijd feest, het hele jaar&#10;door. En mensen met maskers trekken altijd de aandacht, dus iedere boodschap staat 100% in het gezichtsveld.Oogmasker met dubbel elastiek geknoopt, chromoduplexkarton wit met een lichte achterzijde, FSC gecertificeerd.
Vanaf € 0.06

Ballonnen en feestartikelen

Is het tijd voor een feestje binnen uw bedrijf? Bestaat uw bedrijf bijvoorbeeld een bepaald aantal jaar, wordt er binnenkort een nieuw product gelanceerd, of bent u sinds kort verhuisd naar een nieuwe vestiging? In ons assortiment met relatiegeschenken vindt u alles om van een jubileum, een productlancering of de opening van een nieuwe vestiging een groot succes te maken. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte ballonnen, verschillende bedrukte feestartikelen of confettikanonnen. Zo maakt u er samen met uw zakenpartners, medewerkers en andere geïnteresseerden een groot feest van! Wist u dat dergelijke feestartikelen niet duur hoeven te zijn? Voor nog geen tien cent heeft u bijvoorbeeld al een fraaie sunny zonneklep, welke goed van pas kan komen in de zomer tijdens een barbecue, een festival, enzovoorts.

Verschillende soorten feestartikelen

Wanneer u door ons assortiment met feestartikelen voor bedrijven en particulieren scrolt, zult u versteld staan van de diversiteit aan soorten feestartikelen. Van een heuse piratencap als hoedje, tot een windmolentje van papier of een feesttoeter. Wij bieden het u allemaal! Ook bordjes van karton vallen vaak goed in de smaak bij bijvoorbeeld een barbecue voor het personeel of zakenrelaties, omdat u deze bordjes kunt laten bedrukken met uw eigen logo of een bedrijfsnaam. Op deze manier wordt het mogelijk om op een relatief eenvoudige wijze te werken aan de uitbreiding van uw naamsbekendheid, zeker als u een groot aantal mensen uitnodigt voor uw feest. Dergelijke bordjes zijn al voor slechts twaalf cent te bestellen in onze webshop.

Een van de redenen dat veel bedrijven kiezen voor feestartikelen met een eigen bedrukking, is de mogelijkheid om te werken aan de naamsbekendheid in de omgeving. Daarbij zorgt het bedrukken van feestartikelen voor het personaliseren van het feestje. Wat is er immers leuker dan ballonnen met uw logo voor de deur, als u bijvoorbeeld een nieuwe winkel- of bedrijfsvestiging gaat openen? Bezoekers weten meteen om welk bedrijf het gaat!

Een feest sponsoren met bedrukte feestartikelen

Naast het organiseren van een eigen bedrijfsfeest, sponsoren veel bedrijven grote feesten in de omgeving. Het draagt immers bij aan de naamsbekendheid en zorgt voor meer waardering, zonder uw sponsoring is er immers geen feest! Om ook tijdens dit feest te werken aan de naamsbekendheid van uw onderneming, kunt u verschillende bedrukte feestartikelen uitdelen. Denk aan vlaggetjes, een zwaaihandje met uw logo en een zelfgekozen teksten, bepaalde feesthoedjes of een indianentooi, enzovoorts. Voor welke feestartikelen met logo kiest u?