Gezondheidszorg bedrukken


Relatiegeschenken in verschillende thema’s

Voor ondernemers blijkt het regelmatig behoorlijk lastig te zijn om geschikte en vooral originele relatiegeschenken te vinden aan het eind van het jaar. Hoe zorgt u er momenteel voor dat u medewerkers en zakenpartners bedankt voor de bewezen diensten? Veel organisaties kiezen voor een fles wijn of een boeket bloemen, wat niet bepaald origineel is. Naast de diversiteit aan relatiegeschenken is er een minstens zo grote diversiteit aan promotiematerialen voor uw organisatie. Ook hierbij geldt dat originele promotiematerialen vaak meer impact hebben op uw doelgroep, dan standaardmiddelen als bedrukte pennen, een bedrukte pet, enzovoorts.

Lavista Relatiegeschenken biedt leuke cadeaus voor zakenpartners en medewerkers in verschillende thema’s aan. Ook onze promotiematerialen zijn in verschillende categorieën onderverdeeld, zodat het makkelijker wordt om geschikte producten te vinden. Rond welk thema relatiegeschenk kiest u een leuk cadeau?

Relatiegeschenken bij een thema zoeken

Het is enigszins afhankelijk van de periode waarin u een relatiegeschenk aan zakenpartners of medewerkers geeft, welk thema relatiegeschenken het meest geschikt is. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor relatiegeschenken rond de kerst, is het raadzaam om iets te doen omtrent het koude weer in de winter, het kerstdiner, de jaarwisseling, enzovoorts. Denk bijvoorbeeld aan relatiegeschenken als een bedrukt keukenschort, een aantal kristallen glazen in combinatie met een goede fles wijn, verschillende streekgerechten voor bij het kerstdiner, enzovoorts. Zo heeft u verschillende relatiegeschenken bij elkaar, die aansluiten bij een specifiek thema.

Voor een thema als de ‘zomer’ is het leuker om te kiezen voor relatiegeschenken die met vakanties te maken hebben. Denk aan een temperatuurmeter, een leuk boek of tijdschrift voor op het strand, een bedrukt badlaken, enzovoorts. Zo heeft een zakenpartner of medewerker alles in huis om goed aan de zomer te kunnen beginnen.

Bedrukte relatiegeschenken in een thema

Lavista Relatiegeschenken biedt u niet alleen een breed scala aan relatiegeschenken in specifieke thema’s, ook maken wij het voor u mogelijk om relatiegeschenken te laten bedrukken. Door bedrukte relatiegeschenken in een thema te bestellen, kunt u met uw relatiegeschenken of promotiematerialen aan de naamsbekendheid van uw organisatie werken. Des te meer mensen uw relatiegeschenken zien, des te meer potentiële klanten zien ook uw logo of bedrijfsnaam.

Het bestellen van bedrukte relatiegeschenken in een thema is heel eenvoudig. U selecteert eerst het gewenste relatiegeschenk, geeft vervolgens aan in welke kleur u de relatiegeschenken wenst te bestellen en upload tenslotte een logo of bedrijfsnaam. Wij zorgen er vervolgens voor dat de bedrukte relatiegeschenken zo snel mogelijk bij u worden afgeleverd.