Vlaggetjes bedrukken

Vlaggetjes bedrukken om een feestelijke gebeurtenis of evenement tot het hoogste niveau te tillen. Daar zijn wij specialist in met keuze uit een ruim assortiment, zodat vlaggetjes bedrukken op je eigen wensen is af te stemmen. Bijvoorbeeld door vlaggetjes met logo te bestellen om je eigen bedrijf het middelpunt van de feestvreugde te laten zijn. Bekijk snel het assortiment met kleine en grote oplage of ontdek hier verder wat wij je met vlaggetjes bedrukken allemaal te bieden hebben.Vlaggetjes bedrukken
Vlaggetjes van papier 150 g/m2 14,8 x 22 cm
Vlaggetjes van papier 150 g/m2 21 x 31 cm.
Vlaggetjes zelf inkleuren
Supportersvlag 150 g/m2 papier
Supportersvlag FLAMSTOP vlamwerend
Vlaggetjes van papier Kleine oplage
Zwaaivlaggetjes bedrukken
Papieren vlaggetjes
Vlaggetjes met logo

Zwaaivlaggetjes bedrukken

Vlaggetjes bedrukken om mee te zwaaien. Dat noemen wij zwaaivlaggetjes bedrukken en deze zijn als promotiemiddel perfect voor allerlei feestelijkheden. Bijvoorbeeld voor de opening van je winkel, bedrijfsfeest of tijdens een feestelijke dag als Koningsdag.

Het zijn niet alleen kinderen die het fantastisch vinden om met een vlaggetje te zwaaien. Kijk maar eens naar een voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal of op straat tijdens Koningsdag. Dan zie je overal waar je kijkt vrolijke mensen met zwaaiende vlaggetjes in de hand. Vlaggetjes bedrukken om mee te zwaaien, is dan ook voor allerlei gelegenheden een uitstekende keuze.

Bekijk ons aanbod met zwaaivlaggetjes met aansprekende voorbeelden maar eens, zodat je een voorstelling kan maken van bedrukte vlaggetjes met jouw logo, huisstijl of reclameslogan. Wij leveren de zwaaivlaggetjes kant-en-klaar met staafjes, zodat je promotiemateriaal direct geschikt is om uit te delen en mee te zwaaien.

Papieren vlaggetjes bedrukken:

Papieren vlaggetjes bedrukken om ook te denken aan het milieu. Duurzaamheid is uiteraard een belangrijk thema en Lavista Relatiegeschenken levert daar graag een bijdrage aan met papieren vlaggetjes bedrukken. Bij de keuze voor het bedrukken van papieren vlaggetjes laat je met jouw bedrijf zien, dat je waarde hecht aan duurzaamheid. Wat dat betreft is vlaggetjes bedrukken op papier in meerdere opzichten perfect promotiemateriaal.

Voor vlaggetjes bedrukken met afbeelding of opschrift naar keuze passen wij veelal de offset druktechniek toe. De gewenste drukvorm komt hierbij op een aluminium plaat en deze maken wij vochtig om er een afdruk van te maken. De niet-beeld-delen absorberen het vocht, zodat alleen het beeld de vettige inkt opneemt die wij daarna overzetten op een rubberdoek om vervolgens de papieren vlaggetjes mee te bedrukken.

Naast de offset druktechniek maken wij gebruik van digitale print, zoals bij vlaggetjes bedrukken in de kleinste oplage. Deze drukmethode is vanwege de relatief lage kosten namelijk perfect voor het bestellen van papieren vlaggetjes in een kleine oplage. Bij deze druktechniek is het printen van onder meer een full colour logo mogelijk.

Vlaggetjes met logo

Vlaggetjes bedrukken met een logo is ideaal om je bedrijf op feestelijke wijze onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld tijdens een heropening van je zaak na een verbouwing of om in je winkel uit te delen. Ook een jubileum leent zich perfect om iedereen van feestelijke vlaggetjes te voorzien. Zelfs tijdens een festival kan je met het uitdelen van vlaggetjes met logo een bijdrage leveren aan het feestelijke karakter.

Je krijgt van ons natuurlijk een digitale drukproef per mail te zien van de vlaggetjes met logo. Op deze manier weet je zeker dat het proces van vlaggetjes bedrukken helemaal naar wens verloopt. Wij gaan verder met het drukproces als je akkoord geeft op de digitale drukproef. Ben je nog niet helemaal tevreden dan laat je dat weten en zorgen wij voor de gewenste aanpassing.

Om je een voorbeeld per mail te laten zien met een digitale drukproef maken wij gebruik van het door jou toegezonden vectorbestand. Bijvoorbeeld van een EPS-bestand die uit vectoren is opgebouwd in plaats van pixels. Een dergelijk bestand vormt de basis voor een haarscherp logo op de vlaggetjes. Heb je geen EPS-bestand en lukt het niet om deze te regelen via bijvoorbeeld de drukker van je huisstijl op briefpapier? Maak je dan geen zorgen, maar neem even contact met ons op.

Vlaggetjes bedrukken goedkoop

Vlaggetjes bedrukken en het liefst zo goedkoop mogelijk? Dat kan bij Lavista Relatiegeschenken, want wij hanteren de scherpste prijzen voor vlaggetjes bedrukken. Daar doen wij zelfs een schepje bovenop door schaalvoordeel te bieden, zodat je van een oplopende korting profiteert bij een toenemend aantal.

Plaats direct een bestelling voor vlaggetjes bedrukken of ontvang eerst vrijblijvend een offerte. Heb je vragen? Bel ons gerust, wij helpen je graag verder.