Aanstekers bedrukt

Aanstekers kunt u laten bedrukken met uw logo of tekst. deze luxe aanstekers zijn verkrijgbaar in kleine- en grote oplages. bestel snel uw bedrukte of onbedrukte aanstekers bij Lavista Relatiegeschenken BV. Goedkoop snel en voordelig bestellen.

Aanstekers bedrukken

Relatiegeschenken worden in tal van verschillende vormen aan zakenpartners aangeboden, maar hoe onderscheidt u zich? Wellicht biedt een aansteker de oplossing! Bedruk uw aansteker bijvoorbeeld met een eigen logo of een unieke tekst, zodat de aansteker bij het gebruik ervan direct opvalt. Door het grote aantal rokers in Nederland, is een aansteker nooit overbodig. Daarbij kan de aansteker vanzelfsprekend ook gebruikt worden voor het aansteken van kaarsjes in huis, de houtkorf in de tuin, enzovoorts. U kunt ook kiezen voor aanstekers zonder opdruk.

Verschillende soorten aanstekers

In ons assortiment met relatiegeschenken vindt u verschillende soorten aanstekers. De traditionele aansteker kent iedereen, die werkt op gas en wordt ontstoken aan de hand van een klein vuursteentje. Naast deze standaardaanstekers bieden we u tevens de mogelijkheid om goedkope elektronische aanstekers, benzineaanstekers, bbq aanstekers of aanstekers op butaangas aan zakenrelaties cadeau te doen. Met extralange aanstekers heeft u een leuk relatiegeschenk voor rond de jaarwisseling, omdat het aansteken van vuurwerk hier een stuk veiliger mee wordt.

Wanneer u tijdens een hevige storm een sigaret wil kunnen roken, bieden onze windaanstekers de oplossing. Deze hebben een speciaal mechanisme, waarmee de aanstekers ook bij veel wind kunnen worden ontstoken.

Kies uw eigen tekst/logo op een aansteker

Om de aanstekers verder te personaliseren, kunt u de aanstekers bij ons bedrukken met een eigen tekst of logo. Laat bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf op de aansteker drukken, kies voor een motto, enzovoorts. Wilt u een luxe relatiegeschenk? Kies voor een metalen aansteker, waarin u de naam van uw onderneming laat drukken. Niet alleen is dit type aansteker erg praktisch, het ziet er ook nog eens zeer fraai uit als relatiegeschenk voor zakenrelaties!

Tip: combineer verschillende relatiegeschenken met elkaar tot één pakket! Neem bijvoorbeeld een extralange aansteker, die u combineert met een lekkere fles champagne, kerstkranjes, enzovoorts.

Goedkope aanstekers online bestellen

Bent u overtuigd van de kracht van aanstekers als relatiegeschenk? In onze webwinkel is het mogelijk om aanstekers in grote aantallen aan te schaffen, zodat u deze aan al uw zakenrelaties mee kunt geven. Het is al mogelijk om een aansteker met opdruk voor 0,17 euro aan te schaffen. Des te meer aanstekers met opdruk u vanzelfsprekend bestelt, des te lager zal de prijs per aansteker ook zijn!

Wilt u meer weten over het laten bedrukken van aanstekers? Onze medewerkers staan u graag te woord via onze online helpdesk. Waarmee mogen we u van dienst zijn?

Aansteker categorieën

  • Aanstekers
  • BBQ aanstekers
  • Metalen aanstekers
  • Set met aansteker
  • Standaard & electronische aansteker