Aanstekers bedrukken

Aanstekers kunt u laten bedrukken met uw logo of tekst. deze luxe aanstekers zijn verkrijgbaar in kleine- en grote oplages. bestel snel uw bedrukte of onbedrukte aanstekers bij Lavista Relatiegeschenken BV. Goedkoop snel en voordelig bestellen.

Aanstekers bedrukken

Relatiegeschenken worden in tal van verschillende vormen aan zakenpartners aangeboden, maar hoe onderscheidt u zich? Wellicht biedt een aansteker de oplossing! Bedruk uw aansteker bijvoorbeeld met een eigen logo of een unieke tekst, zodat de aansteker bij het gebruik ervan direct opvalt. Door het grote aantal rokers in Nederland, is een aansteker nooit overbodig. Daarbij kan de aansteker vanzelfsprekend ook gebruikt worden voor het aansteken van kaarsjes in huis, de houtkorf in de tuin, enzovoort. U kunt ook kiezen voor aanstekers zonder opdruk.

Verschillende soorten aanstekers

In ons assortiment met relatiegeschenken vindt u verschillende soorten aanstekers. De traditionele aansteker kent iedereen, die werkt op gas en wordt ontstoken aan de hand van een klein vuursteentje. Naast deze standaard aanstekers bieden we u tevens de mogelijkheid om goedkope elektronische aanstekers, benzineaanstekers, bbq aanstekers of aanstekers op butaangas aan zakenrelaties cadeau te doen. Met extra lange aanstekers heeft u een leuk relatiegeschenk voor rond de jaarwisseling, omdat het aansteken van vuurwerk hier een stuk veiliger mee wordt.

Wanneer u tijdens een hevige storm een sigaret wilt kunnen roken, bieden onze windaanstekers de oplossing. Deze hebben een speciaal mechanisme, waarmee de aanstekers ook bij veel wind kunnen worden ontstoken.

Aanstekers laten bedrukken met uw eigen logo of tekst

Om de aanstekers verder te personaliseren, kunt u de aanstekers bij ons bedrukken met een eigen tekst of logo. Laat bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf op de aansteker drukken, of kies voor een motto. Een iets luxere variant kan een metalen aansteker zijn, waarop u de naam van uw onderneming laat drukken. Niet alleen is dit type aansteker erg praktisch, het ziet er ook nog eens zeer fraai uit.

Tip: combineer verschillende relatiegeschenken met elkaar tot één pakket! Neem bijvoorbeeld een extra lange aansteker, die u combineert met bijvoorbeeld een lekkere fles champagne, of kerstkransjes.

Bic aanstekers bedrukken

Bij Lavista relatiegeschenken kunt u ook BIC aanstekers bedrukken. BIC is een aansteker merk dat al standaard in meerdere designs geleverd wordt. Hierdoor is het ideaal voor het creëren van maatwerk. BIC aanstekers bedrukken bij Lavista kan er dus op een hele makkelijke manier voor zorgen dat een aansteker de identiteit van uw merk uitstraalt. Deze manier van reclame maken is voor ieder bedrijf geschikt.

Goedkoop aanstekers bedrukken

Bent u overtuigd van de kracht van aanstekers als relatiegeschenk? In onze webwinkel is het mogelijk om aanstekers in grote aantallen aan te schaffen, zodat u deze aan al uw zakenrelaties mee kunt geven. Het is al mogelijk om een aansteker met opdruk voor €0,17 aan te schaffen. Des te meer aanstekers met opdruk u bestelt, des te lager de prijs per aansteker uiteraard is!

Wilt u meer weten over het laten bedrukken van aanstekers? Onze medewerkers staan u graag te woord via onze online helpdesk. Waarmee mogen we u van dienst zijn?

Aansteker categorieën

Uiteraard kunt u bij Lavista relatiegeschenken kiezen uit een enorm assortiment aanstekers. Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden ziet u hieronder een overzicht van de aanstekers die wij bieden.