Naambadges bedrukkenBadge 9 X 6 Cm Transparant
Trick Metalen Badge Zilver
Phil Metalen Badge Zilver
Read Metalen Badge Zilver
Lark Metalen Badge Zilver
Mick Metalen Badge Zilver
Oran Metalen Badge Zilver
Sartal Id-Badge Bruin
Bindel Naamplaatje Roze

Boobadge Bamboe Badge Naturel
Colobadge Custom Made Magnetische Badge Wit
Epobadge Midi Doming Badge Zilver
Epobadge Maxi Doming Badge Zilver

Naambadges

Naambadges worden binnen de meest uiteenlopende branches gebruikt, zowel in kleine ondernemingen als bij grote multinationals. Denk bijvoorbeeld aan de medewerkers van de supermarkt, maar ook aan de vele medewerkers op de luchthaven. Stuk voor stuk dragen zij een naambadge, vooral omdat het de service zoveel persoonlijker maakt. Wanneer u interesse heeft in goede, praktische en opvallende naambadges, dan bent u bij ons natuurlijk van harte welkom. Wij bieden u diverse ontwerpen en kleuren naambadges, van uitstekende kwaliteit. Alle naambadges zijn voorzien van een gemakkelijke en sterke sluiting voor een stevige bevestiging.

Diverse kleuren

U kunt bij ons terecht voor naambadges in verschillende kleuren. U kunt gaan voor een neutraal gekleurd model, zoals bijvoorbeeld wit, maar u kunt ook kiezen voor een wat opvallendere kleur, zoals bijvoorbeeld rood. U kunt de mogelijkheden natuurlijk bekijken in ons assortiment, waar u direct ook voorbeelden kunt zien van de naambadges die wij kunnen leveren. Er zijn diverse modellen beschikbaar, zodat u iets te kiezen heeft. Natuurlijk kunt u de naambadges bestellen in een relatief kleine oplage. Vanzelfsprekend leveren wij ook grote oplagen. Wij staan altijd voor u klaar.

De naambadges personaliseren

Wij bieden u de mogelijkheid om de naambadges te personaliseren zoals u het wilt. Wilt u bijvoorbeeld een bedrijfslogo op de badge aangebracht hebben? Dan zorgen wij hier graag voor. Gaat u toch liever voor een bedrijfsnaam op de naambadges? Ook dan staan wij voor u klaar. Wij hebben een jarenlange ervaring in de signbranche en vrijwel niets is ons vreemd als het gaat om het bedrukken van kleine en grote producten. Ook de naambadges kunnen volledig naar wens worden bedrukt. U kunt hiervoor uw eigen ontwerp aanleveren, wanneer u wenst, maar u kunt er ook voor kiezen om een uniek ontwerp te laten maken op basis van uw wensen en eisen. Wij denken dan graag met u mee.

Advies op maat

Wij leveren u niet alleen producten op maat, maar ook een dienstverlening op maat. Wij gaan een nauwe samenwerking met onze klanten aan, zodat wij precies weten wat de verwachtingen zijn. Zo kunnen wij optimaal aan deze verwachtingen voldoen. Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons aankloppen als u interesse heeft in persoonlijk advies op basis van uw specifieke situatie.