Partyprikkers bedrukken

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 0.14 bij 1000 stuks

Partyprikkers bedrukken

Partyprikkers laten bedrukken is natuurlijk dé ideale manier om iedereen te bereiken. Wie houdt er immers niet van een lekker hapje? U kunt de bedrukte partyprikkers direct online bestellen; snel, gemakkelijk en tegen een scherpe prijs.


Partyprikker - Kaasprikker Offset Druk
Partyprikker - Kaasprikker Offset Druk
Partyprikker - Kaasprikker Offset Druk
Cocktailprikkers bedrukken met logo
Partyprikkers bedrukken
Kaasprikkers-partyprikkers bedrukken
Kaasprikkers-partyprikkers bedrukken
Kaasprikkers-partyprikkers bedrukken
Kaasprikkers-partyprikkers bedrukken
Kaasprikkers bedrukken
Gestanste partyprikker
Partyprikkers in kleine oplage
Gestanste partyprikker kleine oplage

Bedrukte partyprikkers

Partyprikkers bedrukken met uw logo of bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam kan u veel voordeel opleveren. Partyprikkers zijn opvallend, want wie houdt er nu niet van een lekker hapje tussendoor? Door de warme of koude versnaperingen te voorzien van uw logo of bedrijfsnaam weet u zeker dat veel mensen deze onder ogen krijgen. Ideaal om in te zetten bij speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld op evenementen of beurzen.

Voordelig partyprikkers laten bedrukken

Bij Lavista Relatiegeschenken kunt u voordelig diverse soorten partyprikkers laten bedrukken met uw eigen logo of naam. U bestelt al partyprikkers, bedrukt met uw ontwerp, voor slechts 4 cent per stuk. Tegen deze lage prijs verzorgen wij de bedrukking van de partyprikkers volledig op maat. Wij luisteren graag naar wat u voor ogen heeft voor de bedrukking van de partyprikkers, zodat wij optimaal aan uw wensen en eisen tegemoet kunnen komen. U kunt kiezen voor enkel uw logo of enkel uw bedrijfsnaam, maar ook een combinatie van beide behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Hoogwaardige bedrukte partyprikkers

Wij staan voortdurend garant voor de uitstekende kwaliteit van de partyprikkers die wij professioneel bedrukken. Met deze partyprikkers maakt u gegarandeerd een goede indruk. U kunt partyprikkers fullcolour laten bedrukken. De partyprikkers worden door ons bedrukt zoals u het wilt. Uiteraard kunt u bij ons in grote oplage bestellen, maar het afnemen van een kleine oplage is ook mogelijk. Bij ons is alles bespreekbaar, en wij gaan dan ook graag met u in gesprek om onze dienstverlening aan te passen op uw wensen en eisen.

Online aanbod

U kunt natuurlijk online de mogelijkheden bekijken wanneer u interesse heeft in bedrukte partyprikkers. Uiteraard zijn alle opties voorzien van een heldere productomschrijving, zodat u precies weet wat u mag verwachten. Wij kunnen ons voorstellen dat u toch nog met vragen blijft zitten. Neemt u dan gerust eens contact met ons op, bijvoorbeeld via onze online helpdesk. Wij staan u graag te woord.