Persoonlijk en Verzorging bedrukkenRoberts  Pillendoosje Wit

Carmen glamourspiegel Transparant blauw

Frostbalm Lippenbalsem Rood

Pleisterbox | 5-delig | Met opdruk

Mondkapjes
Heatpad Warmtepad Roze

Zonnebrandcreme spray stick 7 ml factor 15
Tube 25 ml Aloë Vera handcrème wit
Tube 50 ml handcrème Aloë Vera wit
Mondkapjes polyester
Hammond schoenpoetsset Zwart
Pompflacon met 500ml Triclosan Handzeep
Eerste hulp set rood

5-delige badset oranje
Pompflacon met 500ml handreinigingsgel met 70% alcohol.
Desinfecterend Handreinigingsmiddel 250 ml
Virusvrije Deurklink Flipper
RVS desinfectie zuil voor 500ml pompflacon handreinigingsgel

Persoonlijk & verzorging

Relatiegeschenken worden in tal van verschillende soorten en maten aangeboden. Denk aan de standaardrelatiegeschenken als een goede fles wijn of een mooi boeket, zakelijke relatiegeschenken voor op kantoor en bedrukte relatiegeschenken als een pet, een badlaken, enzovoorts. Door het grote aantal relatiegeschenken is het soms behoorlijk ingewikkeld om een origineel relatiegeschenk te vinden voor uw medewerkers en zakenpartners. Des te origineler uw relatiegeschenk is, des te beter zal dit ook bijblijven bij medewerkers en zakenpartners! Een van de manieren om een origineel relatiegeschenk te geven, is door te kiezen voor relatiegeschenken die passen bij de branche waarin u actief bent. Denk bijvoorbeeld aan relatiegeschenken in de categorie ‘Persoonlijk & verzorging’ als u in de medische branche actief bent!

Verschillende persoonlijke en verzorgende relatiegeschenken

Onze relatiegeschenken in de categorie ‘Persoonlijk & verzorging’ lopen uiteen van simpele relatiegeschenken als een pushclean handdoek, tot bedrukte condooms en bedrukte sachets met handcrème. Hoewel dergelijke relatiegeschenken alleen wellicht niet voldoende voor u zijn, kunt u vanzelfsprekend ook kiezen voor een combinatie van verschillende persoonlijke en verzorgende relatiegeschenken. Zorg bijvoorbeeld voor een compleet verwenpakket voor uw medewerkers of zakenpartners. Hierin zou u de pushclean handdoek kunnen combineren met handcrème, een leuk tijdschrift, een lekker sopje en bijvoorbeeld een bedrukte handdoek. Zo heeft een zakenpartner alles om zich een dag te kunnen ontspannen.

Het bestellen van uw relatiegeschenken bij Lavista Relatiegeschenken is heel eenvoudig! U selecteert het gewenste relatiegeschenk, geeft vervolgens aan in welke kleur u de relatiegeschenken wenst te bestellen en kiest tenslotte het aantal relatiegeschenken wat wij voor u mogen bedrukken. Des te meer (bedrukte) relatiegeschenken u in een keer bestelt, des te voordeliger het ook voor u wordt.

Relatiegeschenken als marketingmateriaal gebruiken

Naast de mogelijkheid om relatiegeschenken op het gebied van verzorging aan medewerkers of zakenpartners te geven, kunt u dergelijke relatiegeschenken ook als promotiemateriaal gebruiken. Ga bijvoorbeeld naar een groot festival om condooms met uw logo of bedrijfsnaam uit te delen. Condooms komen op meerdaagse festivals altijd van pas en zullen gewaardeerd worden door de jongeren die hier aanwezig zijn. Daarbij ziet een grote groep jongeren uw logo of bedrijfsnaam als u de condooms uitdeelt. Bij een ouder publiek zou u ervoor kunnen kiezen om sachets met handcrème uit te delen in plaats van condooms. Dergelijk promotiemateriaal zal gegarandeerd besproken worden en is relatief goedkoop! Zeker als u bedenkt dat het de naamsbekendheid van uw organisatie laat groeien en uw omzet kan vergroten.