NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Persoonlijk en Verzorging (497)

Persoonlijk en Verzorging bedrukken

Pushclean handdoek - Hand towelette. Deze reinigingsdoekjes zijn erg makkelijk om uw plakhanden weer mee schoon te krijgen en is een erg handig relatiegeschenk om mee te nemen. Het doekje is gemaakt van 100% bamboe. De vloeistof word droog gehouden totdat het gebruikt word. De verpakking is volledig recyclebaar. Het doekje is simpelweg na 1 druk op de knop in het midden geactiveerd en na 4 seconden klaar voor gebruik. Afm. doekje 22x24cm. De prijzen zijn inclusief full colour bedrukking op 1 zijde. Lagere aantallen zijn op aanvraag.
Vanaf € 0.14
Pushclean intiem - Intimate towelette. Deze reinigingsdoekjes zijn erg handig bij het schoonmaken van uw intieme lichaamsdelen en is een erg handig relatiegeschenk om mee te nemen. Het doekje is gemaakt van 100% bamboe. De vloeistof word droog gehouden totdat het gebruikt word. De verpakking is volledig recyclebaar. Het doekje is simpelweg na 1 druk op de knop in het midden geactiveerd en na 4 seconden klaar voor gebruik. Afm. doekje 22x24cm. De prijzen zijn inclusief full colour bedrukking op 1 zijde. Lagere aantallen zijn op aanvraag.
Vanaf € 0.14
Pushclean voor dieren - Pet towelette. Deze reinigingsdoekjes zijn erg makkelijk om bijvoorbeeld het pootje van uw hond mee schoon te maken en is een erg handig relatiegeschenk om mee te nemen. Het doekje is gemaakt van 100% bamboe. De vloeistof word droog gehouden totdat het gebruikt word. De verpakking is volledig recyclebaar. Het doekje is simpelweg na 1 druk op de knop in het midden geactiveerd en na 4 seconden klaar voor gebruik. Afm. doekje 22x24cm. De prijzen zijn inclusief full colour bedrukking op 1 zijde.  Lagere aantallen zijn op aanvraag.
Vanaf € 0.14
Pushclean voor make-up - Make up remover. Deze reinigingsdoekjes zijn makkelijk voor het verwijderen van de make up en is een erg handig relatiegeschenk om mee te nemen. Het doekje is gemaakt van 100% bamboe. De vloeistof word droog gehouden totdat het gebruikt word. De verpakking is volledig recyclebaar. Het doekje is simpelweg na 1 druk op de knop in het midden geactiveerd en na 4 seconden klaar voor gebruik. Afm. doekje 22x24cm. De prijzen zijn inclusief full colour bedrukking op 1 zijde. Lagere aantallen zijn op aanvraag.
Vanaf € 0.16
Pushclean voor leder - Leather cleaner towelette. Deze reinigingsdoekjes zijn erg makkelijk om bijvoorbeeld de lederen binnenkant van uw auto mee schoon te maken en is een erg handig relatiegeschenk om mee te nemen. Het doekje is gemaakt van 100% bamboe. De vloeistof word droog gehouden totdat het gebruikt word. De verpakking is volledig recyclebaar. Het doekje is simpelweg na 1 druk op de knop in het midden geactiveerd en na 4 seconden klaar voor gebruik. Afm. doekje 22x24cm. De prijzen zijn inclusief full colour bedrukking op 1 zijde. Lagere aantallen zijn op aanvraag.
Vanaf € 0.16
Sachet handcrème - 5 ml handcrème in sachet
Vanaf € 0.17
Sachet zonnebrandcrème - 5 ml zonnebrandcrème sun protection factor 20 in een sachet
Vanaf € 0.21
Memo Tissues - 3 papieren zakdoeken in een pollybag inclusief een full-color bedrukt kaartje. het kaartje kan aan 2 zijden bedrukt worden.<p>een handig reclame middel voor events en beurzen en festivals.</p>
Vanaf € 0.23
Zakspiegel Roze - Zakspiegel.
ø60 x 5 mm
Vanaf € 0.24
Pillendoosje Trizone wit -
Vanaf € 0.24
Pillendoosje Blauw - Pillendoosje. 3-compartimenten.
60 x 35 x 13 mm
Vanaf € 0.25
Tissues Custom Blauw - 10 Tissues. 3 Lagen
Vanaf € 0.25
Carmen glamourspiegel - Carmen glamourspiegel. Spiegel met klepje dat tevens dienst doet als standaard. ABS kunststof.
Vanaf € 0.31
Taggy armbandje - Taggy armbandje. Polyester armbandje met veiligheidssluiting. Deze éénrichting veiligheidssluiting voorkomt dat het bandje opengemaakt kan worden zonder te beschadigen. Dit maakt het een perfect item voor toegangscontrole op evenementen. Polyester.
Vanaf € 0.97

Persoonlijk & verzorging

Relatiegeschenken worden in tal van verschillende soorten en maten aangeboden. Denk aan de standaardrelatiegeschenken als een goede fles wijn of een mooi boeket, zakelijke relatiegeschenken voor op kantoor en bedrukte relatiegeschenken als een pet, een badlaken, enzovoorts. Door het grote aantal relatiegeschenken is het soms behoorlijk ingewikkeld om een origineel relatiegeschenk te vinden voor uw medewerkers en zakenpartners. Des te origineler uw relatiegeschenk is, des te beter zal dit ook bijblijven bij medewerkers en zakenpartners! Een van de manieren om een origineel relatiegeschenk te geven, is door te kiezen voor relatiegeschenken die passen bij de branche waarin u actief bent. Denk bijvoorbeeld aan relatiegeschenken in de categorie ‘Persoonlijk & verzorging’ als u in de medische branche actief bent!

Verschillende persoonlijke en verzorgende relatiegeschenken

Onze relatiegeschenken in de categorie ‘Persoonlijk & verzorging’ lopen uiteen van simpele relatiegeschenken als een pushclean handdoek, tot bedrukte condooms en bedrukte sachets met handcrème. Hoewel dergelijke relatiegeschenken alleen wellicht niet voldoende voor u zijn, kunt u vanzelfsprekend ook kiezen voor een combinatie van verschillende persoonlijke en verzorgende relatiegeschenken. Zorg bijvoorbeeld voor een compleet verwenpakket voor uw medewerkers of zakenpartners. Hierin zou u de pushclean handdoek kunnen combineren met handcrème, een leuk tijdschrift, een lekker sopje en bijvoorbeeld een bedrukte handdoek. Zo heeft een zakenpartner alles om zich een dag te kunnen ontspannen.

Het bestellen van uw relatiegeschenken bij Lavista Relatiegeschenken is heel eenvoudig! U selecteert het gewenste relatiegeschenk, geeft vervolgens aan in welke kleur u de relatiegeschenken wenst te bestellen en kiest tenslotte het aantal relatiegeschenken wat wij voor u mogen bedrukken. Des te meer (bedrukte) relatiegeschenken u in een keer bestelt, des te voordeliger het ook voor u wordt.

Relatiegeschenken als marketingmateriaal gebruiken

Naast de mogelijkheid om relatiegeschenken op het gebied van verzorging aan medewerkers of zakenpartners te geven, kunt u dergelijke relatiegeschenken ook als promotiemateriaal gebruiken. Ga bijvoorbeeld naar een groot festival om condooms met uw logo of bedrijfsnaam uit te delen. Condooms komen op meerdaagse festivals altijd van pas en zullen gewaardeerd worden door de jongeren die hier aanwezig zijn. Daarbij ziet een grote groep jongeren uw logo of bedrijfsnaam als u de condooms uitdeelt. Bij een ouder publiek zou u ervoor kunnen kiezen om sachets met handcrème uit te delen in plaats van condooms. Dergelijk promotiemateriaal zal gegarandeerd besproken worden en is relatief goedkoop! Zeker als u bedenkt dat het de naamsbekendheid van uw organisatie laat groeien en uw omzet kan vergroten.