Verras jouw klanten, prospects of medewerkers met een leuk relatiegeschenk. Wat onze leuke relatiegeschenken echt onderscheidt, is de mogelijkheid tot volledige personalisatie. Voeg een bedrijfslogo toe, een speciale tekst of andere elementen die relevant zijn voor jouw relaties. Neem een kijkje tussen ons assortiment en laat je verrassen!

Uitgebreid assortiment: voor ieder wat wils

Onze collectie bestaat uit een breed scala aan bijzondere, originele, hippe en leuke relatiegeschenken. Of je nu op zoek bent naar iets specifieks, zoals relatiegeschenken tot 25 euro, of een cadeau dat perfect past bij de bouwsector, wij hebben het perfecte relatiegeschenk om jouw relaties goed mee te verrassen.

Binnen onze collectie vind je relatiegeschenken die niet alleen origineel zijn, maar ook betaalbaar. Onze relatiegeschenken tot 25 euro bieden de perfecte balans tussen prijs en waarde, en laat zien dat je om de relatie geeft, ongeacht het budget.

Voor ondernemers in de bouwsector hebben we speciale relatiegeschenken voor de bouw. Denk aan items zoals gereedschap of bouwhelmen met jouw bedrijfslogo. Staat jouw gewenste oplage, afmeting of aantal er niet tussen? Neem gerust contact op met onze klantenservice en wij denken graag met je mee.

Relatiegeschenk bedrukken met logo, tekst of afbeelding

Een origineel relatiegeschenk bedrukken met logo, tekst of afbeelding is dé manier om een blijvende indruk achter te laten. Met onze op maat gemaakte geschenken voeg je een persoonlijke touch toe aan het cadeau. Of het nu gaat om het versterken van je merkimago met een bedrijfslogo, het overbrengen van een speciale boodschap met tekst, of het toevoegen van een uniek element met een afbeelding, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze hippe relatiegeschenken kunnen vrijwel altijd voorzien worden van een eigen bedrukking. Of het nu gaat om een logo met tekst of een product helemaal opgemaakt in eigen huisstijl. Bij Lavista is het mogelijk. Filter gemakkelijk bij kleur, prijs, materiaal en merk en kies het geschenk waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Leuke relatiegeschenken bestellen

Heb je een van onze bijzondere relatiegeschenken op het oog? Dan is het tijd om te bestellen! Of het nu gaat om slechts enkele producten of juist een grote hoeveelheid, bij ons kun je zowel voor een kleine als grote oplage terecht. Als je kiest voor een leuk relatiegeschenk met bedrukking upload dan de gewenste afbeelding en selecteer de juiste kleuren. Ga je voor een tekst? Kies dan het goede lettertype.

Als wij je bestelling in goede orde hebben ontvangen dan gaan we direct voor je aan de slag met de proefdruk. Wij willen er zeker van zijn dat je tevreden bent met het ontwerp, daarom is het mogelijk om na de proefdruk nog wijzigingen door te voeren. Na akkoord op de proefdruk gaan we aan de slag met het personaliseren van jouw producten. Binnen tien werkdagen worden de leuke relatiegeschenken verzonden.

Wil je vooraf graag weten wat de kosten zullen zijn van jouw leuke relatiegeschenk? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij komen met een passend voorstel dat perfect aansluit op jouw wensen.

Als je hulp nodig hebt bij het bestelproces, staan we voor je klaar. Neem contact met ons op door te bellen naar 0344 - 745109 of stuur een e-mail naar verkoop@lavista.nl.