Zippo aanstekers bedrukken

Zippo aanstekers bedrukken? Zippo is een van de bekendste aanstekermerken en kent een lange historie die terugvoert naar 1932. Door de jaren heen zijn de originele kenmerken altijd aanwezig gebleven. Hierdoor is de herkenbaarheid groot met dank aan de vorm, maar ook aan de authentieke benzinegeur en het kenmerkende klikgeluidje. Je eigen herkenbaarheid is te vergroten door Zippo aanstekers te bedrukken met je logo, afbeelding, tekst of bedrijfsnaam. Neem contact op met Lavista Relatiegeschenken voor het bedrukken of graveren van Zippo aanstekers die afkomstig zijn van de marktleider in benzine aanstekers.ZIPPO ROLLING STONES
ZIPPO NEON ORANGE LOGO
ZIPPO NEON PINK LOGO
ZIPPO NEON YELLOW LOGO
ZIPPO SNOWBOARDER
ZIPPO SOA
ZIPPO SKULL PENTAGRAM
Zippo Slim

Zippo aanstekers bedrukken of graveren

Zippo aanstekers lenen zich door het brede ontwerp perfect om te bedrukken of om te graveren. De metalen behuizing maakt het mogelijk om er een prachtige gravure in te laten zetten, maar er zijn ook andere druktechnieken beschikbaar. Wij zorgen voor een hoge kwaliteit drukwerk net als voor een hoogwaardige lasergravure die er voor altijd in komt te staan. Bovendien staat de kwaliteit van Zippo voorop en gaan de aanstekers een leven lang mee. Het is dan ook een geschenk waarmee je echt indruk maakt en mede in het kader van de duurzaamheid vanwege de lange levensduur.

Originele designs met unieke prints

Het is bij de keuze voor Zippo aanstekers bedrukken mogelijk om je eigen favoriet te selecteren. De designs zijn origineel en uniek, waarbij het onder meer een optie is om aansluiting te vinden bij een bepaald thema. Er zijn namelijk meerdere Zippo aanstekers die al van een afbeelding zijn voorzien, variërend van Zippo Rolling Stones tot Zippo Skull Pentagram. Om je eigen logo het beste uit te laten komen, is het natuurlijk eveneens mogelijk Zippo aanstekers te laten bedrukken op een effen achtergrond. Er zijn wat dat betreft allerlei kleuren om een keuze uit te maken, zoals oranje, roze, geel en paars.

Trotseert zwaarste weersomstandigheden

Bij Zippo aanstekers bedrukken mag je in alle opzichten rekenen op optimale betrouwbaarheid en functionaliteit. Die garantie geven wij voor wat betreft onze service net als dat het aanstekermerk in levenslange garantie voorziet voor wat betreft de werking. In de praktijk betekent de betrouwbaarheid dat je met een Zippo aansteker altijd vuur tot je beschikking hebt. Het zijn niet voor niets stormaanstekers die elke storm trotseren en die in de zwaarste weersomstandigheden blijven functioneren. Daar komt bij dat de bediening zeer eenvoudig is met het open en sluiten van de klep waarbij je dat typisch kenmerkende klikgeluidje hoort.

Relatiegeschenk voor allerlei gelegenheden

Het laten bedrukken van Zippo aanstekers leent zich als relatiegeschenk of luxe giveaway voor allerlei gelegenheden. Bijvoorbeeld om medewerkers van je bedrijf mee te verrassen of om tijdens een jubileum van een vereniging aan vrijwilligers te schenken. Zo is het ook mogelijk om Zippo aanstekers te laten bedrukken om uit te delen aan gasten na een feestelijke gelegenheid. Bijvoorbeeld als een bijzonder origineel aandenken aan het bijwonen van een huwelijk. Onbedrukt kan je een Zippo aansteker overigens al per één stuk bestellen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil jij een onvergetelijke indruk maken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Lavista Relatiegeschenken. Je krijgt de offerte voor Zippo aanstekers bedrukken gratis toegezonden met een gepersonaliseerde prijsopgave. Of neem eerst contact op per telefoon of per email om naar de mogelijkheden van bedrukking te vragen. Direct bestellen is ook mogelijk en als je vragen hebt, staan wij klaar om deze te beantwoorden.

Na je bestelling

Heb je een bestelling geplaatst voor het bedrukken van Zippo aanstekers? Je krijgt van ons eerst per email een digitale drukproef om akkoord op te geven. Daarna zetten wij het drukproces in werking en zorgen wij voor een snelle verzending.