Elektronische aanstekers bedrukken

Een van de populairste promotiemiddelen is de aansteker. Een elektronische aansteker komt vaak van pas: om een gezellig kaarsje aan te doen, om het gasfornuis aan te steken of om vuur te maken tijdens een kampeertrip. Bij Lavista laat je elektronische aanstekers bedrukken met je logo of een ander ontwerp naar keuze. Dit voordelige promotiemiddel deel je gratis uit op evenementen om zo reclame te maken onder je doelgroep. Bij elk vuurtje denken mensen aan je bedrijf en zo maak je gedurende langere tijd reclame. In ons assortiment vind je elektronische aanstekers in allerlei kleuren en wij zorgen voor een opdruk in hoge kwaliteit.Elektronische aansteker VIO five Zwart

Aansteker GO Commerciële blauw

Aansteker GO Bingo mat rood

Elektronische aansteker VIO one HC, navulbaar zwart

Aansteker GO Flamfix zwart

Aansteker GO Prestige zwart

Elektronische aansteker VIO five HC, navulbaar rood

Aansteker Zorr Promo zwart

Elektronische aansteker TL

Aansteker Zorr schuifregelaar groen

Elektronische aansteker HC

Aansteker GO Piezo blauw frosty

Blacktop Aansteker Geel

Elektronische aansteker HC  fix flame

Elektronische aansteker pastel

Elektronische FBL aansteker

Elektronische aansteker | Full colour | Navulbaar

Aansteker GO Turbo blauw

Elektronische aanstekers met logo

Veel mensen kiezen ervoor om hun elektronische aanstekers te laten bedrukken met een logo. Een logo op de aanstekers zorgt ervoor dat de aanstekers herkenbaar zijn. Bij ieder vuurtje wordt de gebruiker aan jouw bedrijf herinnerd en dat is precies het doel van dit promotiemiddel. Aanstekers hebben een relatief klein drukoppervlak vergeleken met andere promotiemiddelen, maar er is altijd voldoende ruimte voor een logo. Let er bij het kiezen van een aansteker goed op hoe deze bedrukt kan worden. De meeste aanstekers kunnen in één tot vier kleuren bedrukt worden en dat is voldoende voor een logo.

Elektronische aanstekers met opdruk

Je kunt er ook voor kiezen om de elektronische aanstekers met een ander ontwerp te bedrukken. Dit kan simpelweg je bedrijfsnaam zijn, maar je kunt er ook voor kiezen om het adres van je website op de elektronische aanstekers te laten drukken. Liever een slogan of een grafische print op de aanstekers? Ook dat is geen probleem. In ons assortiment vind je elektronische aanstekers met diverse drukmogelijkheden, waarvan sommige modellen ook in full colour bedrukt kunnen worden. Let er goed op dat de drukmogelijkheden aansluiten bij je ontwerpwensen, zodat de bedrukte aanstekers goed uit de verf komen.

Gekleurde elektronische aanstekers

In ons assortiment vind je aanstekers, en andere relatiegeschenken in alle kleuren van de regenboog. Kies bijvoorbeeld voor een exemplaar in een van je huisstijlkleuren. Is rood een prominente kleur in je huisstijl en associëren mensen deze kleur met je bedrijf? Dan kun je kiezen voor rode aanstekers die bij je bedrijf passen. Bij een kleurrijke print kies je juist voor elektronische aanstekers in een neutralere kleur, zoals wit of zwart. Wij verkopen aanstekers die volledig één kleur hebben, maar ook modellen met zwarte, zilveren of gouden details. Je vindt altijd een model dat je aanspreekt.

Navulbare elektronische aanstekers

De meeste elektronische aanstekers zijn navulbaar. Dit betekent dat de aansteker gedurende lange tijd gebruikt kan worden en makkelijk na te vullen is. Een navulbare aansteker is een milieuvriendelijke keuze en ook op het gebied van reclame maken is dit duurzaam. Hoe langer de aansteker meegaat, hoe langer je reclame meegaat. Bij een navulbare aansteker maak je langer reclame dan bij een wegwerpaansteker, omdat de aanstekers steeds opnieuw gevuld kan worden en niet weggegooid wordt. Zorg ervoor dat je de navulbare aanstekers bedrukt met een tijdloos ontwerp, zoals je logo of bedrijfsnaam.

Oplaadbare aanstekers met USB-aansluiting

Tussen onze elektronische aanstekers vind je ook oplaadbare modellen. Deze oplaadbare aanstekers hebben een USB-aansluiting en worden geleverd met een bijbehorend USB-kabel. Je kunt deze aanstekers dus eenvoudig aansluiten op een stopcontact om de aansteker op te laden. Je laat de oplaadbare aanstekers bedrukken met een ontwerp naar keuze. Met de techniek tampondruk drukken we ontwerpen in maximaal vier kleuren op de aanstekers en met digitale print kunnen ook ontwerpen in full colour gedrukt worden. Dit specifieke exemplaar heeft een drukoppervlak van zes bij anderhalve centimeter.

Elektronische aanstekers met bijzondere ontwerpen

Niet iedere aansteker ziet er hetzelfde uit. Zo kun je kiezen uit allerlei kleuren en ontwerpen. Wil je echt opvallen met je bedrukte aanstekers? Dan kies je voor een model met een bijzonder ontwerp, zoals de goudstaaf aansteker. Deze gouden aansteker ziet er precies uit als een goudstaaf en valt op. Je laat jouw ontwerp in de aanstekers graveren, waardoor je logo of ontwerp goed samengaat met de rest van de aansteker. Je kunt de aansteker navullen en daarmee geef je een cadeau wat lang meegaat. De goudstaaf elektronische aansteker wordt geleverd in een mooi geschenkdoosje.

Voordelig elektronische aanstekers bedrukken

Bij Lavista laat je elektronische aanstekers bedrukken tegen een scherpe prijs. De aanstekers in ons assortiment zijn onbedrukt al vanaf vijftien cent per stuk verkrijgbaar. Dezelfde soort aansteker is bedrukt verkrijgbaar vanaf achttien cent per stuk bij een oplage van tienduizend. We bedrukken altijd in hoge kwaliteit en doen dit tegen een scherpe prijs. Je vindt altijd een duidelijk prijsoverzicht per product en komt zo niet voor verrassingen te staan. Je ziet de exacte prijs per stuk en of er instelkosten van toepassing zijn. Hoe meer aanstekers je in één keer bestelt, hoe lager de prijs per stuk. Wilt u liever een aansteker met lampje bedrukken of een BBQ aansteker met logo cadeau geven? Bekijk dan eens onze aanstekers met logo!