Geurkaarsen

Een heerlijk ruikende geurkaars zorgt voor gezellig licht en een fijne geur in de woonkamer in de avond. Geurkaarsen en kaarsensets worden in veel huizen gebruikt en zijn een relatiegeschenk waarmee je klanten of relaties blij maakt. Bij Lavista laat je geur- en kaarsensets bedrukken met jouw ontwerp. Dit promotiemiddel tovert een glimlach op het gezicht van mensen en is een mooie manier om reclame te maken. Zeker geur- en kaarsensets die in een houder geleverd worden, zijn ideaal om reclame mee te maken. De houder kan namelijk steeds met een nieuwe kaars worden gebruikt en zo maak je lange tijd reclame. Je laat geur- en kaarsensets in hoge kwaliteit bedrukken bij Lavista.


Geurkaars hart Rood

Candletin Geurkaarsje Geel
Geurkaars rond Zilver
Sweet  Decoratieve Kaars Rood
Sioko Geurkaars Vanille Rood

Shiva Geurkaars, Chocolade Bruin

Geurkaars in blikje Delicious bruin

Tepor Kaars Wit

Geurkaarsje in glas Selight zwart

Kaarsenset Shiner zilver

Temul Krijt Kaars Zwart
Cosmos Ronde Kaars Wit
SENZA Magnetische Kaarshouder Goud /3

SENZA Dining Candles white 24,5cm /6

Kaars met ronde houten basis Pentas hout
SENZA Scented candle Lush Figwood Small
Trivak Kaars Wit
SENZA Scented Candle Sandalwood Amber Small
Kleur


Een heerlijk ruikende geurkaars zorgt voor gezellig licht en een fijne geur in de woonkamer in de avond. Geurkaarsen en kaarsensets worden in veel huizen gebruikt en zijn een relatiegeschenk waarmee je klanten of relaties blij maakt. Bij Lavista laat je geur- en kaarsensets bedrukken met jouw ontwerp. Dit promotiemiddel tovert een glimlach op het gezicht van mensen en is een mooie manier om reclame te maken. Zeker geur- en kaarsensets die in een houder geleverd worden, zijn ideaal om reclame mee te maken. De houder kan namelijk steeds met een nieuwe kaars worden gebruikt en zo maak je lange tijd reclame. Je laat geur- en kaarsensets in hoge kwaliteit bedrukken bij Lavista.

Bedrukte geur- en kaarsensets met logo

Veel bedrijven kiezen ervoor om hun logo op de geur- en kaarsensets te laten drukken. Dit zorgt ervoor dat mensen iedere keer wanneer ze de kaars aansteken aan je bedrijf denken. De heerlijke geur die de ruimte vult, zorgt ervoor dat je een positieve indruk maakt en dat mensen een fijne associatie met je bedrijf hebben. Let er bij het kiezen van geur- en kaarsensets op hoe en waar deze bedrukt kunnen worden. De ene geurkaars heeft een groter drukoppervlak dan het andere of kan in meer kleuren bedrukt worden. Kies voor een kaarsen die de juiste mogelijkheden bieden voor jouw ontwerp.

Geur- en kaarsensets met opdruk

Geur- en kaarsensets laat je niet alleen bedrukken met je logo, maar ook met andere ontwerpen. Je kunt bijvoorbeeld een mooie boodschap of een toffe print op de kaarsen laten drukken. Je zorgt er zo voor dat de kaars een unieke uitstraling heeft en een mooie toevoeging is aan de ruimte. Je laat geur- en kaarsensets bedrukken in een enkele kleur of juist in verschillende kleuren. Je kunt spelen met kleurcombinaties en verschillende elementen. Combineer bijvoorbeeld je logo met een print of laat een simpel ontwerp op een gekleurde kaars drukken. Je kiest voor voordelige kaarsen of juist voor luxe exemplaren.

Goedkoop geur- en kaarsensets laten bedrukken

Bij Lavista bedrukken we geur- en kaarsensets tegen een lage prijs. Bij de geur- en kaarsensets zie je op onze website wat bedrukken kost. De prijs wordt per stuk aangegeven bij een specifieke oplage en druktechniek. Zijn er instelkosten van toepassing? Ook dat vermelden we altijd bij het product. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je voor het plaatsen van de bestelling met welke kosten je kunt rekenen. We bedrukken geur- en kaarsensets tegen een scherpe prijs, waarbij we altijd voor hoge kwaliteit zorgen. Zo maak je indruk op je relaties met de bedrukte geurkaarsen.

Gekleurde kaarsen

Kaarsen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Je kiest bijvoorbeeld voor een glas met daarin een gekleurd kaarsje. Je kiest uit verschillende kleuren en kiest dus voor een kleur die past bij je bedrijf of bij het ontwerp. Het glaasje wordt bedrukt en dit kan lange tijd met verschillende kaarsen erin gebruikt worden. Bij andere kaarsen is juist de verpakking gekleurd en heeft de kaars een specifieke kleur. Kies bijvoorbeeld voor een rode, blauwe of gele verpakking. Let er bij het maken van je ontwerp op dat dit past bij de kleur verpakking en bij de huisstijl van je bedrijf.

Een heerlijke geur in de ruimte

Iedere geurkaars heeft een eigen geur en het is belangrijk om hierop te letten bij het kiezen van een geurkaas. Zo vind je een kaars in ons assortiment die verkrijgbaar is in zes verschillende aroma's. Koffie zorgt voor dat gezellige gevoel van samen een kopje koffie drinken, terwijl vanille een zoete en prettige geur in de ruimte brengt. Ook kaneel zorgt voor een zoete en warme sfeer. Frisse geuren zoals sinaasappel, appel en citroen ruiken naar fruit en maken de ruimte fris. Iedere soort geurkaars is in \u00e9\u00e9n of meerdere geuren verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor een kaars met een chocoladegeur of waan je in de natuur met een lavendelkaars.

Geurkaarsen in luxe verpakking bedrukken

Sommige geurkaarsen worden geleverd in een simpel glaasje of een eenvoudige verpakking, terwijl andere kaarsen een luxe verpakking hebben. Bij een kleiner budget is een eenvoudige geurkaars de beste optie en bij een groter budget ga je voor een luxe model. Kies bijvoorbeeld voor een winterse geurkaars in de vorm van een kerstboom of voor een vanillekaars in een glas met een houten deksel. Een kaars in een luxe verpakking ziet er altijd mooi uit, ook wanneer de kaars niet aan is. De luxe verpakking kan vaak opnieuw gebruikt worden voor een nieuwe kaars of kan gebruikt worden als doosje om iets in op te bergen. Zo maak je langdurig reclame met luxe geurkaarsen.

Kaarsensets bestellen

Naast losse geurkaarsen in glas of andere verpakking, kun je ook voor kaarsensets kiezen. We verkopen bijvoorbeeld een set met drie kaarsen die zwart met wit gestipt zijn, wat zorgt voor een stijlvol aanzicht. De kaarsen verspreiden de heerlijke geur van Figwood. Ook leuk: een cadeauverpakking met daarin een glaasje en vier kaarsen voor in het glaasje. Je geeft deze kaarsensets direct cadeau, want ze worden geleverd met een mooie strik om de verpakking. Gek op goud? Dan kies je voor kaarsensets bestaande uit drie gouden kaarsenhouders die op verschillende plekken neergezet kunnen worden. De gouden kaarsenhouders doe je alleen onbedrukt cadeau.

Geur- en kaarsensets in hoge kwaliteit laten bedrukken

Op zoek naar geur- en kaarsensets of andere relatiegeschenken die in hoge kwaliteit bedrukt worden? Dan ben je bij Lavista aan het juiste adres. Met behulp van moderne druktechnieken zorgen we voor hoogwaardige prints op de geur- en kaarsensets. Bij ieder set zie je welke druktechnieken mogelijk zijn. Geur- en kaarsensets kunnen altijd onbedrukt besteld worden, wanneer je ze enkel cadeau wilt doen zonder toegevoegde reclame. Reclame maken doe je door de geur- en kaarsensets te laten bedrukken, wat bij vrijwel alle kaarsensets in ons assortiment mogelijk is. De exacte opties staan bij ieder model vermeld. Naast geur en kaarsensets kun je bij ons ook aanstekers bedrukken. Op zoek naar andere leuke relatiegeschenken? Je kunt ook handcreme met logo vinden of andere beauty relatiegeschenken bedrukken.