Geef de dag van jouw klanten extra glans met een gepersonaliseerde aansteker. Misschien vraag je je af of klanten en relaties daar wel op zitten te wachten. Want wat kun je met een bedrukte aansteker? In deze blog leggen we je uit wat de meerwaarde ervan is. 

Ons ruime assortiment stijlvolle aanstekers is een geweldige manier om jouw merk onder de aandacht van klanten en relaties te brengen. Met een brede selectie van kleuren, vormen en maten, en bekende merken, zullen jouw bedrukte aanstekers zeker de wow-factor hebben. We hebben verschillende BIC aanstekers, dus je weet zeker dat onze aanstekers van de beste kwaliteit zijn, tegen budgetvriendelijke prijzen.

Betaalbare bedrukte aanstekers van BIC

Onze topkwaliteit aanstekers zijn een erg betaalbaar relatiegeschenk. Je kunt ze laten personaliseren en helemaal naar jouw smaak samen stellen. De aanstekers hebben veel ruimte om jouw bedrijfsinformatie toe te voegen. Een gedurfd, in het oog springend ontwerp zal zeker de aandacht trekken van voorbijgangers. De schokbestendige onderkant, het kindveilige ontwerp en de navulbaarheid maken van deze aansteker een geschenk dat echt blijft geven.

Gepersonaliseerde aanstekers worden een vaste waarde worden in handtassen, bureaus en keukenlades, en dienen als een constante herinnering aan jouw merk elke keer als iemand in nood is. Je hoeft je ook geen zorgen te maken of een aansteker niet meer bruikbaar is nadat hij leeg is. De aanstekers zijn namelijk makkelijk bij te vullen en kunnen dus erg lang worden gebruikt. Jouw merknaam blijft opvallen zolang de aansteker gebruikt wordt.

Bedrukte aanstekers voor alle soorten bedrijven

Aanstekers bedrukt met jouw logo of tekst zijn er in alle soorten en maten, net als bedrijven. Voor sommigen kunnen traditionele BIC aanstekers lastig en moeilijk in het gebruik zijn. Dat is waar onze bedrukte metalen aanstekers van pas komen. Of onze BBQ aanstekers, met een lange hals om het aansteken nog veel makkelijker te maken. De volgende keer dat klanten een paar kaarsen willen aansteken, zullen ze naar een aansteker met jouw merknaam grijpen om het leven gemakkelijker te maken.

Onze bedrukte Djeep Aanstekers zijn net zo leuk, eigenzinnig en gemakkelijk te gebruiken. Met een uniek ontwerp is deze handige aansteker zowel praktisch als stijlvol. Deze aanstekers kunnen meer brandstof opslaan, waardoor je minder vaak hoeft bij te vullen. Mocht je je dus zorgen maken of mensen hun aansteker toch weggooien nadat hij leeg is, dan is dit de oplossing. Bijkomend voordeel: er is meer ruimte om jouw uiting op kwijt te kunnen.

Ontwerp jouw eigen aanstekers

Zet jouw bedrijf in de schijnwerpers met een groot assortiment promotionele aanstekers van Lavista. Of je nu kiest voor een traditioneel, direct herkenbaar BIC ontwerp of voor een eigenzinnige, originele stijl, onze hoge kwaliteit drukwerk en lage prijzen maken ons de ultieme keuze voor promotionele producten in Nederland.

Maak gedenkwaardige giveaways voor jouw evenementen door gepersonaliseerde aanstekers te combineren met andere merchandise zoals bedrukte tassen, bedrukte agenda's en bedrukte bidons. De mogelijkheden bij Lavista zijn eindeloos!