Speldjes bedrukken

Speldjes bedrukken voor jouw organisatie is de ideale manier om op een subtiele manier aandacht te trekken. Houd je er niet van om groots uit te pakken, maar begrijp je als geen ander dat promotiemateriaal enorm belangrijk is? Dan zijn de speldjes uit ons assortiment ideaal. Bevestig deze gemakkelijk op kleding, maar bijvoorbeeld ook op andere kledingstukken of accessoires. Bekijk nu alle beschikbare ontwerpen in ons assortiment. Bij vragen is het mogelijk om direct contact met ons op te nemen.Speld metalen pin Goud satijn
Speld metalen pin Goud satijn

Speld metalen pin Goud satijn
Speld metalen pin Goud satijn
Speld metalen pin Goud satijn
Speld metalen pin Goud satijn
Kleur


Speldjes bedrukken

Binnen de webwinkel van Lavista vind je tientallen verschillende relatiegeschenken. Wat is dan toch precies de reden dat je zou moeten kiezen voor speldjes bedrukken? Deze artikelen komen van pas wanneer je op een subtiele manier reclame wilt maken voor je bedrijf. Laat je werknemers bijvoorbeeld speldjes dragen tijdens beurzen of andere evenementen. Bezoekers zullen in dit geval direct zien welk bedrijf de medewerkers representeren. Wanneer je dit nog eens combineert met een uitstekende service kunnen wij je verzekeren dat je ongetwijfeld in de gedachte van de bezoekers zal blijven hangen.

Speldjes met naam

Op het gebied van speldjes bedrukken heb je bij Lavista meerdere mogelijkheden. Eén van deze mogelijkheden is om te kiezen voor speldjes met naam. Dit kan bijvoorbeeld de naam van een medewerker zijn, maar je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om je bedrijfsnaam op deze artikelen te bedrukken. De mogelijkheden zijn eindeloos en uiteraard heb je de keuze uit verschillende lettertypen en designs.

Speldjes met logo

Nu dat je weet dat het bij Lavista mogelijk is om speldjes te bedrukken vraag je je misschien af wat voor bedrukking je nu precies moet kiezen. Hier kunnen we je uitstekend bij helpen. Speldjes met logo zijn namelijk altijd geschikt en zorgen ervoor dat mensen direct weten met wie ze te maken hebben. Naast dat medewerkers de speldjes kunnen dragen is het bijvoorbeeld ook een leuk idee om deze artikelen juist weg te geven. Gratis is altijd goed en wij kunnen je dan ook garanderen dat de ontvangers dit geschenk zullen waarderen.

Keuze uit verschillende designs

Wij zouden onszelf natuurlijk geen specialist noemen op het gebied van speldjes bedrukken wanneer we onze klanten niet zouden voorzien van diverse mogelijkheden. Zo zijn er rechthoekige designs beschikbaar, maar ook ronde, vierkante of ovalen ontwerpen zijn zeker mogelijk. Wel willen je aanraden om rekening te houden met de bedrukking die je wilt realiseren, zodat deze naadloos aansluit bij de speldjes in kwestie. Verder heb je naast de keuze voor een vorm de optie om bij bepaalde speldjes uit verschillende kleuren te kiezen. Het gaat dan om de kleur van de sluiting of de randafwerking die in goud of zilver verkrijgbaar is.

Doming

Speldjes bedrukken doen we aan de hand van een zogenoemde ‘doming-techniek’. Dit houdt in dat het logo of de tekst in full colour wordt gerealiseerd. Doming is een techniek waarbij een full colour sticker met een transparant harslaagje wordt bedrukt. Hierdoor ontstaat er een slijtvaste laag die bescherming biedt aan de afbeelding op de pin. Dit betreft een unieke en innovatieve 3D drukmethode die op vele verschillende artikelen uit ons assortiment is toe te passen. Mocht je hier meer over willen weten is het mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.

Klantenservice

Contact opnemen met de klantenservice van Lavista, omdat je meer wilt weten over speldjes bedrukken? Twijfel dan geen enkel moment om te bellen of te mailen. Bellen kan naar 0344 – 745109. E-mails kunnen gestuurd worden naar verkoop@lavista.nl en uiteraard zullen wij ons uiterste best doen om deze zo spoedig als mogelijk te beantwoorden. Speldjes bedrukken, waar anders dan bij Lavista?