Boodschappentassen bedrukken


Roterdam  Tas Licht Groen
Blaster Tas Groen
Stratford  Non-Woven Tas Blauw
Macy  Tas Rood
Non Woven tas uitgestanst handvat Blauw
Rambla Boodschappentas (Kobalt) Blauw
non woven tas blauw
Basebag Promotietas Wit
Nox Tas Zwart
Notting  Tas Zwart
Non-woven boodschappentas Renchen blauw
Wembley  Tas Blauw
Canary  Tas Zwart
Jazzin Boodschappentas Roze
Fair Boodschappentas (Licht) Blauw
Eros compacte conferentietas Navy
Woodbury  Tas Licht Blauw
Tanah  Tas Geel

Boodschappentassen bedrukken

Eigenlijk kan niemand zonder een boodschappentas. Elke week ga je minimaal één keer naar de supermarkt om boodschappen te doen. Hoe onhandig is het als je bij de kassa staat en je niets hebt om het in mee te nemen? Toch weer een dure boodschappentas kopen bij de winkel, omdat het anders echt niet gaat. Je denkt er misschien niet bij na, maar je merkt wel dat een boodschappentas handiger is dan je denkt. Als je een relatiegeschenk wilt geven is een bedrukte boodschappentas dus een perfecte keuze. De ontvanger heeft echt iets aan een bedrukte boodschappentas en jij weet dat jouw merknaam vaak te zien is in de supermarkt.

Verschillende soorten bedrukte boodschappentassen bij Lavista

Bij Lavista hebben we bedrukte boodschappentassen in allerlei soorten en maten. Boodschappentassen van katoen, boodschappentassen van Jute en boodschappentassen van felt. Daarnaast bieden we boodschappentassen die je dicht kunt ritsen zodat je boodschappen er niet uit vallen en opvouwbare tassen. Een bedrukte boodschappentas hoeft allang niet meer een simpele tas te zijn zonder enige luxe. Bij Lavista kun bedrukte boodschappentassen kopen die van alle gemakken zijn voorzien. Kijk eens rond in de webshop om de perfecte bedrukte boodschappentas te vinden voor jouw merknaam, of product. Ook kun je bij Lavista bedrukte heuptassen, laptop tassen en documententassen kopen.

Reclame maken met een bedrukte boodschappentas

Misschien verkoop jij wel producten die erg goed verkopen. Hoe mooi zou het zijn als al deze producten in een papieren tas terecht komen met jouw merknaam erop. Honderden, misschien wel duizenden tassen worden verspreid en door iedereen gezien. Als jij geen fysieke producten verkoopt, maar een dienst kun je bedrukte boodschappentassen ook weggeven als relatiegeschenk. Je hebt waarschijnlijk in de loop van de tijd veel relaties opgebouwd en wilt misschien iets terugdoen. Door deze relaties een bedrukte boodschappentas te geven maak je relaties blij en zorg je voor extra uitstraling van jouw bedrijf.

Bestel snel jouw bedrukte boodschappentas

Als je een boodschappentas wilt bedrukken kan dat makkelijk en snel bij Lavista. Je kunt je bestelling plaatsen en het logo daarbij aanleveren. Je krijgt een voorbeeld opmaak te zien en weet zo precies wat je bestelt. Hoe meer tassen je bestelt hoe goedkoper het wordt!


Ook voor andere relatiegeschenken ben je bij Lavista aan het juiste adres!

Bij Lavista ben je niet alleen voor bedrukte boodschappentassen aan het juiste adres. Een relatiegeschenk kan namelijk veel meer dan alleen een tas zijn. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte aanstekers. Door aanstekers te bedrukken zorg je ervoor dat mensen altijd vuur op zak hebben en dat ze ook nog eens jouw bedrijfsnaam, of product bij zich dragen. Verder hebben wij bedrukte paraplu’s om je te beschermen tegen de regen en bedrukte schrijfmappen die heel handig zijn om te gebruiken op het werk, of tijdens je studie. Neem een kijkje in onze webshop en je ziet de eindeloze mogelijkheden.