NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Drinkwaren » Thermosflessen (57)

Thermosflessen bedrukken / bedrukt met logo

 BRENT zilver - Roestvrijstalen isoleerfles en zit per stuk verpakt in een PVC hoes met handvat. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 4.44
Nina Zilver - Thermosfles roestvrijstaal, 500 ml.
Vanaf € 4.55
Gerry Zilver - Thermosfles roestvrijstaal, 500 ml.
Vanaf € 4.94
Isoleerkan Rastenberg - Dubbelwandige isoleerfles met een inhoud van 500 ml, snelstop en een metalen drinkbeker die ook als dop dient. Uw reclame graveren wij op de fles
Vanaf € 5.37
RVS drinkbeker Runkel - Grote RVS isoleerbeker is lekrvrij en heeft een inhoud van 500 ml. Deze zijn ook snel te leveren en zijn ook van goede kwaliteit. Uw logo of tekst graveren wij op de beker zelf.
Vanaf € 5.80
Slipper thermosfles - Slipper thermosfles. Sommige mensen houden van warm, andere van koud. Met het 2-in-1 deksel van deze thermosfles kan het allebei. Dubbelwandige fles met schroefdeksel met uittrekstop voor het drinken van warme dranken en een geïntegreerd uittrekbaar rietje voor koude dranken. Volume 570 ml. Wordt geleverd in geschenkverpakking. Exclusief ontwerp. Acryl.
Vanaf € 5.94
Sino Zwart - Thermosfles gemaakt van roestvrijstaal en imitatie leer, 500 ml.
Vanaf € 6.16
Abigail Zilver - Thermosfles roestvrijstaal (500 ml), met twee drinkdoppen.
Vanaf € 6.84
Liter Zilver - Thermosfles roestvrijstaal, 1000 ml.
Vanaf € 7.04

Thermosflessen bedrukken | thermosflessen bedrukt | Goedkope thermosflessen kopen | Lavistarelatiegeschenken.nl


Thermosflessen bedrukken

Goedkope thermosflessen bedrukt met uw eigen logo of naam ? Bij Lavista relatiegeschenken kunt u online diverse goedkope thermosflessen kopen om te bedrukken.

Goedkoop online bestellen bedrukte thermosflessen
            
Online bestellen van thermosflessen met naam of logo kan al vanaf eur 3,53 per thermosfles.  Kies uw favoriete thermosfles volg het bestelproces. U kunt uw telefoon thermosfles bedrukken met naam, logo of een combinatie van bedrijfsnaam en logo.

Informatie thermosflessen

Mocht u wat meer willen weten over het bedrukken van thermosflessen en de prijs en kosten daarvan, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice Tel: 0344-745109 of neem contact op via het contactformulier