Metalen aanstekers bedrukken

Metalen aanstekers zijn sterk, duurzaam en hoogwaardig. Met een eigen logo of uw bedrijfsnaam erop maakt u de metalen aanstekers ook nog eens heel uniek. U kunt de metalen aanstekers naar wens laten bedrukken door Lavista Relatiegeschenken. Bekijkt u gerust eens vrijblijvend ons assortiment en ontdek de vele aantrekkelijke mogelijkheden.

Zorr benzine Amerikaanse stijl mat zwart
Alulite Aansteker Blauw
Zorr benzine Amerikaanse stijl chroom satin
Zorr benzine Amerikaanse stijl chroom satin
Steellite Aansteker Zilver
Zorr Quattro Jet-Flame
Zorr Goud piezo aansteker
Zorr Tempo Piezo aansteker zwart mat
Zorr Parma Turbo zwart mat
Zorr Milano Piezo aansteker chroom
Zorr Mona Piezo chrom
Formula Design Jet zilver

Metalen aanstekers

Wilt u uw relaties graag iets bijzonders bieden, dan zijn onze metalen aanstekers een uitstekende keuze. Het materiaal zorgt voor een degelijke en luxe uitstraling, die bij iedereen zeker in de smaak zal vallen. Met een metalen aansteker geeft u net een beetje meer en spreekt u duidelijk uw waardering uit voor het contact of de samenwerking met de ontvanger. Een gebaar dat vast gewaardeerd zal worden. Uiteraard liggen de kosten voor deze aanstekers hoger dan die van de kunststof varianten, maar daar staat tegenover dat u ze ook in kleinere oplages kunt bestellen. U geeft tenslotte niet aan iedereen een dergelijk speciaal cadeau.

Meerkleurendruk of gravure

Door onze ruime ervaring en professionaliteit kunnen wij u verschillende druktechnieken bieden. Dit betekent dat wij uw metalen aanstekers zowel met een meerkleurendruk kunnen opsieren, als met een stijlvolle gravure van uw logo of naam. Wanneer u uw naam letterlijk verbindt aan een duurzaam product zoals een metalen aansteker, bent u er zeker van dat uw relaties zich uw bedrijf nog lang op een positieve manier zullen herinneren.

Gratis verzending binnen de Benelux

Wanneer uw bestelling een waarde van 150 euro overstijgt, zullen wij de producten geheel gratis verzenden binnen de Benelux. Bovendien kunnen wij u snelle levertijden bieden en kunt u uw relatiegeschenken binnen de kortst mogelijke termijn distribueren. Dat zijn slechts een paar voordelen van zaken doen met een professioneel bedrijf als Lavista.

Klantenservice 6 dagen per week bereikbaar

Wij geven, net als u, een goede relatie met onze klanten de hoogste prioriteit. Mocht u daarom vragen willen stellen, advies nodig hebben of een bijzonder verzoek willen doen, dan horen wij dat graag van u. Neemt u gerust vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Onze enthousiaste en ervaren medewerkers helpen u graag verder. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 8 uur ‘s morgens tot 22 uur ‘s avonds op nummer 0344-745109 en op zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur. Uiteraard kunt u ons op ieder gewenst moment ook een email sturen. Wij nemen na ontvangst dan zo snel mogelijk contact met u op.