Kids & Spellen


Sixcolour Kleurpotloden Hout
9 Cards square puzzle
Melanie Schuifpuzzel  Wit
Mikado Spel Hout
Speelkaarten in doosje
Speelkaarten in kunststof doosje
Piggybank Spaarpot Groen
Jojo met knipperend licht Flashyo blauw
Celes Etui Oranje
Speelkaarten in luxe doosje
Goodnightbear Beer Bruin
Brownybear Beer Bruin

Kids en spellen

Wat is er leuker dan een relatiegeschenk voor de kinderen van een zakelijke relatie? Of kies voor een leuk spel, waarmee een zakenpartner of medewerker zich tijden kan vermaken! In het assortiment van Lavista relatiegeschenken vindt u uiteenlopende spelletjes, jojo’s en speelgoed voor kinderen. Door te kiezen voor bedrukte relatiegeschenken is het mogelijk om uw naamsbekendheid verder uit te breiden. Het speelgoed wordt immers door de kinderen van zakenpartners verspreid onder vriendjes en vriendinnetjes, leuke spelletjes kom in de kantine van een zakenpartner te liggen, enzovoorts.

Wanneer andere bezoekers van een zakenpartner dergelijke spellen zien liggen is de kans groot dat uw bedrijfsnaam of logo als eerste opvalt. Wellicht zoeken zij uw bedrijf op en worden ze een toekomstige klant! Reden genoeg om voldoende aandacht te besteden aan leuke en originele relatiegeschenken voor medewerkers en zakelijke relaties.

Bedrukte spellen online bestellen

Bij Lavista relatiegeschenken is het heel eenvoudig om bedrukte spellen online te bestellen. Kies eerst het gewenste relatiegeschenk in ons assortiment, selecteer vervolgens de gewenste kleur en upload tot slot een logo of bedrijfsnaam die u op het relatiegeschenk wilt laten drukken. Des te meer bedrukte spellen u in een keer bestelt, des te goedkoper het ook wordt! Daarbij heeft u op die manier een ruime voorraad om uit te delen aan bezoekers, zakenpartners en medewerkers. Over het algemeen worden de bedrukte spellen en relatiegeschenken binnen enkele werkdagen bij u afgeleverd, zodat u ze direct uit kunt delen!

Naast bedrukte spellen en bedrukte relatiegeschenken die op kinderen gericht zijn, biedt Lavista relatiegeschenken nog verschillende andere mogelijkheden aan. Denk bijvoorbeeld ook aan bedrukte papieren draagtassen, waar u de verschillende relatiegeschenken in samen kunt voegen. Of kies bijvoorbeeld voor bedrukte kantoorartikelen, zodat uw logo en bedrijfsnaam ook in uw eigen kantoor naar voren komen.

Combineer verschillende bedrukte relatiegeschenken

Hoewel bedrukte spellen van zichzelf al erg origineel zijn, zeker ten opzichte van bijvoorbeeld een fles wijn of een bos bloemen, kan het nog origineler! Combineer verschillende relatiegeschenken met elkaar tot een leuk pakket. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van een bedrukte koffiemok met een bedrukte schuifpuzzel. Zo kan een medewerker of zakenpartner onder het genot van een goede kop koffie een leuke puzzel spelen.

Des origineler een relatiegeschenk is, des te groter de kans vaak ook is dat een zakenpartner het relatiegeschenk met anderen zal delen. Zo groeit het aantal potentiële klanten, waardoor u op termijn voordeel uit uw bedrukte relatiegeschenken kunt halen!