Badgehouders bedrukkenBizzot Kaart Houder Wit
Ifem Pashouder Wit
Kaarthouder horizontaal Reko 14
Kaarthouder verticaal Reko 12
Badgehouder horizontaal Transparant
Badgehouder verticaal Transparant
Serge badge houder Transparant
Kaarthouder horizontaal Reko 50
Kaarthouder horizontaal Secure
Kaarthouder horizontaal Reko 1
Kaarthouder horizontaal/verticaal Reko 20
Vega kunststof badgehouder geel Geel

Pierre transparante badgehouder Groen

Arell kunststof badgehouder Transparant
Kaarthouder horizontaal Reko 5
Kaarthouder horizontaal Reko 62
Kleur


Badgehouders

Badgehouders zijn bijzonder praktisch in de meest uiteenlopende situaties. Dit zorgt er uiteraard ook voor dat de badgehouders goed geschikt zijn als relatiegeschenk. U kunt deze producten weggeven bij een bestelling, maar natuurlijk ook gebruiken om aan te bieden op beurzen en evenementen. Uiteraard vindt u meerdere modellen binnen ons assortiment, in diverse prijsklassen, zodat u zelf een goede keuze kunt maken voor de producten die u aan wilt bieden.

Een uitstekende kwaliteit

Wij staan garant voor de hoogwaardige kwaliteit van al onze producten, waaronder ook de badgehouders. U kunt kiezen voor een transparant model, maar er zijn ook diverse vrolijke kleuren beschikbaar binnen de collectie. Ieder model bezit een goede kwaliteit en gaat gegarandeerd lang mee. Met deze badgehouders haalt u absoluut een optimale betrouwbaarheid in huis. Dit is natuurlijk ook belangrijk, want een badgehouder hoort altijd te zorgen voor een goede presentatie, ongeacht hoe of waar deze gedragen wordt. Hier zorgen wij graag voor, door altijd de beste eigenschappen van de badgehouders te garanderen.

Meerdere modellen

Er zijn verschillende modellen te vinden in onze collectie badgehouders. Zo zijn er diverse exemplaren die verticaal gedragen worden, maar er zijn ook modellen die horizontaal gedragen worden. Daarnaast zijn er meerdere designs verkrijgbaar, zowel gesloten als open. De gesloten badgehouders bieden natuurlijk ook bescherming tegen vuil en vocht. Deze badgehouders zijn transparant. Onder de badgehouders vindt u ook diverse afmetingen. De diverse modellen zijn te bestellen in grote oplagen, maar kunnen ook worden gekocht in kleinere aantallen. U vindt hierover meer informatie bij de specifieke producten die u in ons assortiment vindt.

Informatie en advies

Wilt u meer weten over de producten binnen ons assortiment, waaronder de badgehouders, of heeft u behoefte aan advies bij het maken van uw keuze? Dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het maken van uw keuze en kunnen u altijd meer vertellen over de producten die wij aanbieden. Vanzelfsprekend stellen wij altijd graag een vrijblijvende offerte voor u op. Wij staan voor u klaar met een zeer complete en aangename service die altijd goed bij u past.