Chocolade met foto bedrukken

Wil je een uniek en persoonlijk geschenk weggeven aan relaties of personeel? Heb je wel eens gedacht aan een foto op chocolade bedrukken? Van chocoladerepen tot geschenkdozen en van bonbons tot Tony's, wij kunnen allerlei soorten chocolade bedrukken met foto. De foto, bijvoorbeeld die van jouw team of personeel, wordt in hoge kwaliteit en in full colour op de verpakking gedrukt. Of het nu gaat om het vieren van een jubileum, het verwelkomen van nieuwe klanten of het bedanken van gewaardeerde zakenpartners, door chocolade met foto weg te geven laat je op een heerlijke manier een blijvende indruk achter.Chocolade 5 gr. Barry Callebaut offset full colour op wikkel custom made

Chocolade 5 gr. Barry Callebaut offset full colour op wikkel
  • Drukmethode: Custom made
  • Drukafmeting: 31x31

v.a. € 0.11

Chocolade tablet 10,5 gr. (melk) Barry Callebaut full colour op wikkel custom made

Chocolade tablet 10,5 gr. (melk)
  • Drukmethode: Custom made
  • Drukafmeting: 36x41

v.a. € 0.20

Chocolade tablet 10,50 gr. (puur) Barry Callebaut full colour op wikkel custom made

Chocolade tablet 10,50 gr. (puur) Barry Callebaut
  • Drukmethode: Custom made
  • Drukafmeting: CUSTOM MADE

v.a. € 0.22

Chocoladereep 50 gr. Barry Callebaut custom made

Chocoladereep 50 gr. Barry Callebaut
  • Drukmethode: Custom made
  • Drukafmeting: 138x60

v.a. € 1.22

Transparante box 16 x 5 gr. Barry Callebaut chocolade custom made

Transparante box 16 x 5 gr. Barry Callebaut chocolade
  • Drukmethode: Custom made
  • Drukafmeting: 31x31

v.a. € 2.57

Chocolade met foto: goedkoop en lekker promotiemiddel

Er zijn zo enorm veel relatiegeschenken dat het soms lastig is om een goede keuze te maken. Bovendien heb je rekening te houden met een budget. Wat dat betreft is chocolade met foto een goedkoop promotiemiddel voor je bedrijf. Een lekker chocolaatje gaat er altijd wel in, maar eerst komt jouw foto in beeld. Dat is net even anders dan de chocolade bedrukken met foto, want wij bedrukken de foto op de wikkel, omslag of op de box met chocolade. Zo zetten ze geen hap in je foto, maar wel in het lekkere chocolaatje.

Foto op chocolade bedrukken: melk of puur?

Wij bieden je in de eerste plaats een ruime keuze uit verschillende soorten uitvoeringen van chocolade met foto. Bijvoorbeeld door je de gelegenheid te geven om op de wikkels van losse chocolaatjes een afbeelding te laten drukken. Daarnaast zijn er boxen gevuld met chocolaatjes met keuze uit diverse aantallen net als dat je chocolade tabletten ofwel chocoladerepen met een foto kan laten bedrukken. Het is dan de vraag welke chocolade met foto je uitkiest en of je voorkeur uitgaat naar melkchocolade of pure chocola. Je hebt bij ons zowel de keuze uit melk en puur en natuurlijk kan je ook voor een mix kiezen net als dat je meerdere soorten chocolade kan laten bedrukken met een foto.

Tips voor bedrukken van chocolade foto voor marketing

Chocolade met foto is voor allerlei gelegenheden geschikt en een ideaal middel om als marketinginstrument te gebruiken. Wij geven je daarbij graag enkele tips om dit geschenk extra onderscheidend en uniek te maken. Kies bijvoorbeeld een foto uit met een opvallend design, zoals met contrasterende kleuren. Je kan ook een foto met korte en krachtige tekst toevoegen of een originele slogan bedenken, die je in de foto verwerkt. Een andere manier om op te vallen, is door op de wikkel of op de box vol chocolade met foto een call to action te vermelden. Je kan naar je website verwijzen, maar ook naar je social media kanalen of naar je bezoekadres. Op deze manier is chocolade met foto meer dan een bedankje.

Wil je meer weten over foto op chocolade bedrukken?

Wil je meer weten over foto op chocolade bedrukken of wil je andere chocolade bedrukken? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat. Chocolade met foto bedrukken? Dat doe je bij Lavista!