NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Kids & Spellen » Reis- en gezelschapsspellen (70)

Reis- en gezelschapspellen bedrukken / bedrukt met logo

Dart Groen - Deze dartpijl van foam voor kinderen kan niet rechtstreeks bedrukt worden op het artikel. wij monteren een full-color bedrukt kaartje aan het artikel.
Vanaf € 0.23
 FUMIEST Assorti - Geduldspelletjes. Assorti geleverd in een kleurige verpakking, prijs is per spelletje. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.38
 DIVER Wit - Schuifpuzzel van HIPS kunststof. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.43
Puzzelboekje Full-Colour - Een puzzelboekje met 44 verschillende soorten puzzels, zoals woordzoekers, kruiswoordpuzzels en woordtrapjes. Dit boekje heeft een mooie omslag die geheel naar uw wens in full-colour wordt bedrukt.
Vanaf € 0.47
Puzzel Tangram -
Vanaf € 0.50
Mikado Spel - Gezelschapsspel inclusief spelregels. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.72
Domino Spel - Gezelschapsspel inclusief spelregels. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.74
Mikadospel - Mikadospel. In houten doos.
193 x 45 x 26 mm
Vanaf € 0.81
Dominospel - Dominospel. In houten doos.
146 x 50 x 30 mm
Vanaf € 0.92
Pyramidpuzzle - Houten puzzel, incl. handleiding. In katoenen zak. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.00
Cubepuzzle - Houten puzzel (4 x 4 x 4 cm), incl. handleiding. In katoenen zak.  Dit model is ook van goede kwaliteit en is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.00
Labyrinth-spel Neukloster - Deze doolhof spellen van hout zijn voorzien van een metalen kogeltje en uw logo of tekst brengen wij aan op het hout. Deze doolhof spellen zijn ook snel te leveren.
Vanaf € 1.22
Solfee denkspel - Solfee denkspel. Houten vierkante hersenkraker in een katoenen hoes. Decoratie is alleen mogelijk op de hoes. Hout.
Vanaf € 1.22

Reis- en gezelschapspellen bedrukken | reis- en gezelschapspellen bedrukt | reis- en gezelschapspellen bestellen | 


Reis- en gezelschapspellen bedrukken

Goedkope reis- en gezelschapspellen bedrukt met uw eigen logo of naam ? Bij Lavista relatiegeschenken kunt u online diverse goedkope reis- en gezelschapspellen kopen om te bedrukken.

Goedkoop online bestellen bedrukte reis- en gezelschapspellen

Online bestellen van reis- en gezelschapspellen met naam of logo kan al vanaf 0,20 cent per reis en gezelschapspel. Kies uw reis- en gezelschapspel en volg het bestelproces. U kunt uw reis- en gezelschapspel bedrukken met naam, logo of een combinatie van bedrijfsnaam en logo.

Informatie reis- en gezelschapspellen bedrukken

Mocht u wat meer willen weten over het bedrukken van reis- en gezelschapspellen en de prijs en kosten daarvan, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice Tel: 0344-745109 of neem contact op via het contactformulier