RVS mokken bedrukken

RVS mokken bedrukken en als relatiegeschenk weggeven aan je zakelijke relaties of klanten is origineel. Het is hartstikke leuk om een RVS mok te ontvangen die voorzien is van je bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Daar maak je indruk mee en de kosten vallen ook nog eens enorm mee in verhouding tot de uitstekende kwaliteit die je geleverd krijgt. Lavista Relatiegeschenken biedt een uitgebreide keuze met uiteenlopende designs en kleuren. Bovendien heb je de bij RVS mokken te bedrukken keuze uit diverse drukmethoden en kan je onder meer voor lasergraveren kiezen.Gilbert Metalen Mok Zilver
Zero Waste Cup Drinkbeker Zwart

Rvs beker 350ml Bongo mat zilver
Bastic Metalen Mok (Kobalt) Blauw

Dubbelwandige mok Trumbo zwart

Wings  Mok 230 Ml Zwart
Joplin Vintage Metalen Beker Blauw

Explorer enkelwandige roestvrijstalen beker zilver
Metalen beker met karabijnhaak rood

Alps geïsoleerde drinkbeker met karabijnhaak Zilver

Karabijn mok zilver
Beker van metaal grijs
Yozax Mok Roze

Steelmug Beker Zilver
Isomug Mok Zilver

Beker Retumbler-Florissant zilver
Zasel Roestvrijstalen Mok Zilver
Shirley Roestvrijstalen Mok Zwart


Waarom RVS mokken bedrukken?

De keuze voor RVS mokken bedrukken staat voor een bepaalde uitstraling. RVS is als materiaal namelijk robuust en sterk, maar heeft ook een luxe look. Zo is de band met zakelijke relaties symbolisch te versterken en laat je zien dat op een hoog niveau te willen doen. Dat neemt overigens niet weg dat wij ook tal van andere opties bieden. Het is bijvoorbeeld eveneens mogelijk om bijvoorbeeld speciale mokken voor kinderen te bedrukken of om fotomokken als relatiegeschenk weg te geven. Een mok bedrukken is wat dat betreft op allerlei manieren als unieke en originele giveaway te gebruiken, zo ook als het om kunststof mokken bedrukken gaat.

Functioneel relatiegeschenk

Het bedrukken van RVS mokken met een slogan of reclameboodschap is niet alleen origineel, maar ook nog eens functioneel. Een mok is een alledaags gebruiksvoorwerp en daarom perfect om als relatiegeschenk weg te geven. De luxe uitstraling en de stevigheid zorgen dat er in esthetisch en in praktisch opzicht sprake is van een lange levensduur. De mokken van RVS zijn wat dat betreft haast onverwoestbaar te noemen. Het is daarom een functioneel relatiegeschenk waar de ontvanger echt wat aan heeft. Bovendien zorgt de bedrukking ervoor dat er elke keer als er gebruik van wordt gemaakt de reclameboodschap zichtbaar is.

Drukmethoden voor RVS bekers

De drukmethoden voor RVS mokken variëren en per soort beker staat vermeld welke opties er beschikbaar zijn. Wil je het relatiegeschenk een extra stijlvolle uitstraling geven dan ligt het voor de hand om voor lasergraveren te kiezen. Daarmee maak je de giveaway ook nog eens meer persoonlijk. Dat neemt overigens niet weg dat ook andere drukmethoden ideaal zijn om toe te passen. Tampondruk is een van de andere druktechnieken en deze optie is te vergelijken met het zetten van een stempel. Ook transfer is een optie bij verschillende mokken van RVS in ons assortiment. Bij keramiek transfer is het mogelijk om de mok van een gedetailleerde opdruk te voorzien en desgewenst in meerdere kleuren.

Unieke en originele designs

Het is natuurlijk mogelijk om bij RVS mokken bedrukken voor een standaard model te kiezen, maar het is ook leuk om de keuze te laten vallen op een uniek en origineel design. Een voorbeeld daarvan zijn metalen mokken waarvan het oortje is uitgevoerd met het design van een karabijnhaak. Wat dat betreft zijn er verschillende kleuren karabijnhaken om een keuze uit te maken en zijn deze ook prima met elkaar te combineren. Ook origineel en onderscheidend zijn wat dat betreft de vintage mokken. Deze zijn van metaal, maar geëmailleerd afgewerkt en uitgevoerd met een roestvrij stalen rand.

Keuze uit verschillende prijsklassen

Wij hebben RVS mokken in verschillende prijsklassen beschikbaar, zodat je rekening kan houden met je budget. RVS mokken bedrukken is bovendien mogelijk vanaf beperkte aantallen, zoals vanaf vijfentwintig of vijftig stuks. Bereken de prijs met het invullen van de aantallen en keuze voor bedrukking, en bestel gemakkelijk online. Of vraag gratis een offerte aan voor RVS mokken bedrukken. Heb je hulp nodig bij je bestelling bel ons dan even of stuur een mail naar verkoop@lavista.nl.