Klant beoordelingen


Gemiddelde beroordeling: 8.9 -

stefan

Datum: 2020-08-14

Doetinchem

Uitermate klantvriendelijk

Copag Plastic speelkaarten gezien die het bedrijf aanbood op bol.com, die ik het liefst zo snel mogelijk wilde hebben. Omdat het al 17.00 uur was belde ik het bedrijf op om te vragen hoe snel het geleverd kon worden. Een kwartier later had ik via de email een betaalverzoek gekregen en de volgende ochtend het pakketje met speelkaarten. Top!

10

Don

Datum: 2020-08-08

Amsterdam

Topbedrijf met zeer veel mogelijkheden

Alles keurig op tijd geleverd, vriendelijke mensen aan de telefoon. Ben perfect geholpen. Producten zagen er heel goed uit. Wij bestellen hier zeker weer.

10

Joyce

Datum: 2020-07-09

Ophemert

top, snel en correct contact

super

10

Dennis

Datum: 2020-05-12

Heemskerk

goed bedrijf, komen hun afspraken na

positief

10

Wim van Hezik

Datum: 2019-12-07

Kerkdriel

Goed

Netjes de afspraken na gekomen en mooie opdruk geleverd.

8

H . Goede IKEA

Datum: 2019-12-02

Amersfoort

prima hoor

snelle service

5

Caroline

Datum: 2019-12-01

Mol

Super goede service

Fijn dat je zo goed wordt geholpen als je belt met vragen. Heel flexibel en vriendelijk.

10

Marco

Datum: 2019-11-28

Borne

Goede service, maar slecht onderhouden voorraad op website

De producten die zijn geleverd zien er goed uit. Ook de bedrukking is netjes. Punt van aandacht is de onderhoud van de website. Die is ronduit slecht. De eerste twee keuzes waren niet meer beschikbaar, zodat uiteindelijk we uitkwamen bij een vergelijkbare, maar veel duurdere optie.

6

Tom

Datum: 2019-11-26

Geel

Juiste en snelle levering = service

Ik vond het leuk een boek aan te treffen in de levering omtrent relatiegeschenken.

10

H. Goede

Datum: 2019-11-26

Amersfoort

prima ervarind

snelle levering en mooi product en goeie prijs

10

Ribsfactory

Datum: 2019-11-22

Amersfoort

altijd goede service!

Wij bestellen regelmatig bij Lavista. Prettig contact, snelle service.

10

Freya

Datum: 2019-11-19

Tielt

Perfect!

Vlotte bestelling, afhandeling en levering!

9

Nathalie

Datum: 2019-11-18

Axel

leuk contact en snelle levering

Heel leuk contact. Goede en duidelijke website. Snelle levering...

10

Iris Van Den Ber

Datum: 2019-11-11

Haarlem

Goed en snel geleverd

Goed contact met duidelijke uitleg. Alles naar wens.

10

Elke

Datum: 2019-11-11

Scherpenheuvel

Zeer vriendelijk, correct en heel behulpzaam!!

Zeer vriendelijk, correct en behulpzaam. Binnen de levertermijn geleverd! Zeker een aanrader

10

p. manders

Datum: 2019-11-11

neerkant

perfecte service

perfecte service, prima kwaliteit

10

R.de ruyter

Datum: 2019-11-11

Arnhem

Zeer snel en correct geholpen

Mensen zijn zeer vriendelijk en goed geholpen levertijd was ook snel ben zeer tevrede

9

Chrisje

Datum: 2019-10-24

Eersel

Service is perfect!

Bestelling en het proces; communicatie en aanpassingsvoorstellen waren uitstekend. Bedrijf is cijfer 10 in kwaliteit en dienstverlening meer dan waard!

10

Marissa

Datum: 2019-09-27

Zoetermeer

Snelle uitstekende levering

Er werd goed gecommuniceerd. De bestelling kwam snel binnen en het product was stuk voot stuk mooi geworden.

10

Walter

Datum: 2019-07-12

Zonnebeke

Doe zo verder

prima en stipte levering van een prachtig product. Alles volgens afspraak,Walter

10

VDA Lonen & Wedden BVBA

Datum: 2019-04-23

Waregem

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlotte en correcte service; mooi product.

Verbeterpunten

Niks op aan te merken.

10

Magic-time

Datum: 2019-03-26

Oss

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

nette service's en vriendelijk . altijd wel meedenkend

9

Joris

Datum: 2019-03-19

Veurne

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle en persoonlijke afhandeling! De levering verliep vlot, alsook het bespreken van de opdruk. Ik ben een tevreden klant en zal nog bij Lavista bestellen.

10

Jeroen van Gils Verhuur

Datum: 2019-03-18

Langeweg

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie op mailtjes zodat de bestelling snel in behandeling genomen kon worden.

Verbeterpunten

-

10

inge

Datum: 2019-03-18

wapenveld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

men denkt mee

8

Kiyoh Lavista

KiyOh is als enige reviewpartij door Thuiswinkel.org gekozen om de Thuiswinkel Waarborg Reviews te mogen faciliteren.

Bekijk alle beoordelingen