reviews-heading

Klant beoordelingen


Gemiddelde beroordeling: 9.3 -

Erick

Datum: 2022-06-29

Terwolde

Makkelijk om een mooi boek samen te stellen en snel geleverd

Ik vind het een makkelijke manier om een fotoboek van de vakantie samen te stellen, je kunt zelf de pagina's vormgeven, maar ook door het programma laten doen. Het is een mooi boek geworden en snel geleverd

10

Mitch elektrotechniek

Datum: 2022-06-28

Pijnacker

fanastisch

Enorm goed geholpen. Mijn product was niet voorradig, maar kreeg een super alternatief. En ook nog eens geregeld dat alles op tijd bij ons bezorgd was. Enorm goede service.

10

Ingrid

Datum: 2022-06-24

Breda

Snelle reacties op mail.

Het product, medicijndoosjes, gaan wel moeilijk open.

7

Dirk Fireworks

Datum: 2022-06-19

Velsen

Lossen problemen op

Helaas ging er 2 x iets fout, gelukkig werd dit op een goede manier opgelost.

7

A Mosterd

Datum: 2022-06-09

MAASLAND

Geweldig

Zeer vakkundig

10

JC COCO

Datum: 2022-06-03

Rotterdam

Goed contact en snelle levering! Top!

Ik had goed contact met Wesley, die snel reageerde! Alles kwam op tijd aan en zelfs een dag voor tijd! Binnen 2 dagen alles geregeld!

10

Rijschool de Betuwe

Datum: 2022-05-27

Tiel

Zeer goed

Persoonlijk contact, snelle levering en komt afspraken na.

10

Amar

Datum: 2022-05-22

Enschede

Lekker vlot

Goede prijs en kwaliteit verhouding . Snelle service . Aardig personeel . Al met al TOP

10

Robin InkbyRz

Datum: 2022-05-13

Zwolle

Top service!

Mooi product & precies zoals beloofd ontwerp

10

Dhr. Mark Krol

Datum: 2022-05-06

kaatsheuvel

net geen voldoende

25-4-22 schrijft u de aanstekers staan op transport het is nu 29-4-22 15.30 uur en nog niks ontvangen dat is 4 dagen zo groot is nederland toch nietgr. mark krol

5

Creit CommV.

Datum: 2022-05-06

Bornem

Super!!

Goed geholpen en snelle service!

10

Dirk

Datum: 2022-05-04

Velsen

Snelle levering

De Bidons waren snel geleverd,keurig verpakt en prima gedrukt, zeer tevreden!

9

Mieke Lempens

Datum: 2022-05-04

Bree

Heel goed, zoals ieder jaar!

Snel, geen problemen, prima service.

10

Raf Marien

Datum: 2022-05-04

Kontich

Goede communicatie, perfecte service, betaalbare prijs

Sleutelhangers besteld, goede hulp gehad om de opdruk mooi te krijgen, perfect eindresultaat!

10

Buiten Zinnen

Datum: 2022-05-03

Kessel

Fijne service, goede kwaliteit

Persoonlijk, snel, er wordt goed mee gedacht en een goede kwaliteit van alles wat geleverd wordt.

9

Grafisch Goed Geregeld

Datum: 2022-04-30

Rotterdam

Scherpe prijzen en altijd een oplossing of advies

Door de jarenlange samenwerking hebben we ondertussen aan twee woorden genoeg. Ik weet mijn klant te adviseren en het juiste artikel scherp aan te bieden, maar dat kan ik niet zonder de hulp van de jongens van Lavista. Snel geregeld, altijd kijken of er nog een alternatief is. En mochten we een keer met een hele krappe deadline te maken hebben, dan wordt dat ook geregeld of wordt er nog wel een oplossing verzonnen. Super tevreden.Eigenlijk verkopen ze online bij honderden website dezelfde producten uit dezelfde fabrieken. Dus waarom zoveel tijd steken in het zoeken en vergelijken... je kan beter tijd steken in je relatie met Lavista. Die jongens regelen het gewoon. Super blij mee!

10

Back to Balance

Datum: 2022-04-19

Eindhoven

Goede service en snelle levering

Aanbevolen

8

Viewcontrol B.V.

Datum: 2022-04-19

Sliedrecht

Afspraak is afspraak

Ze denken mee, zijn flexibel en aardig

10

kees Huls

Datum: 2022-04-15

Nieuw-Amsterdam

netjes

Besteld, en netjes en snel af gehandeld. En op de juiste dag geleverd.

8

Thom

Datum: 2022-04-12

Boekel

Mooie producten en goede service!

Goede service, producten snel en op tijd geleverd en de producten voldoen aan de verwachtingen.

10

TR3S Tapas & Winebar

Datum: 2022-04-08

Tiel

Top service!

Top service!

10

Richard van den Bos

Datum: 2022-04-07

Heerhugowaard

Prima en snel geregeld

Er werd goed gecommuniceerd. De bestelling kwam snel binnen en het product was stuk voor stuk mooi geworden.

10

Jarik

Datum: 2021-11-04

Groningen

Snelle levering, goede toelichting!

Wij hebben bierviltjes besteld met een eigen opdruk, voor in onze bar op kantoor. De levering vond snel plaats, prijzen waren lager dan ik had verwacht en de hulp was goed!

10

stefan

Datum: 2020-08-14

Doetinchem

Uitermate klantvriendelijk

Copag Plastic speelkaarten gezien die het bedrijf aanbood op bol.com, die ik het liefst zo snel mogelijk wilde hebben. Omdat het al 17.00 uur was belde ik het bedrijf op om te vragen hoe snel het geleverd kon worden. Een kwartier later had ik via de email een betaalverzoek gekregen en de volgende ochtend het pakketje met speelkaarten. Top!

10

Don

Datum: 2020-08-08

Amsterdam

Topbedrijf met zeer veel mogelijkheden

Alles keurig op tijd geleverd, vriendelijke mensen aan de telefoon. Ben perfect geholpen. Producten zagen er heel goed uit. Wij bestellen hier zeker weer.

10

KiyOh is als enige reviewpartij door Thuiswinkel.org gekozen om de Thuiswinkel Waarborg Reviews te mogen faciliteren.

Bekijk alle beoordelingen