reviews-heading

Klant beoordelingen


Gemiddelde beroordeling: 9.3 -

Wagso

Datum: 2022-11-29

Waregem

punctueel

alle afspraken zijn perfect nagekomen. Wij zaten onder tijdsdruk om op tijd te leveren en alles is vlot verlopen mits wel een bijslag te betalen

9

Margot de Jong

Datum: 2022-11-28

Nijmegen

Superfijn bedrijf om mee samen te wwerken

Ik had een spoedklus om gadgets te bestellen gekregen van een collega die een studiedag organiseerde. Ik heb gebeld, werd als goede klant ontvangen, we hebben mijn vragen doorgesproken, order geplaatst en alles binnen no time geregeld! Superfijn!!

8

Mevr. Rita Snoek

Datum: 2022-11-22

Kaag en Braassem

Snelle toezending

Na telefonisch contact bleek het toch mogelijk om minder dan 100 ledlampjes te bestellen, waarvoor dank!

7

Poultry Vets

Datum: 2022-11-22

Ell

Snelle reacties, prima prijs-kwaliteit verhouding

Offerte snel in de mailbox, op aanvullende vragen wordt snel en accuraat gereageerd. Bestellingen worden snel uitgeleverd, zelfs een dag of vijf eerder dan de aangegeven datum. Ons logo is mooi gelaserd in een houten theedoos.

8

BVBA BUTSTRAEN

Datum: 2022-11-18

Ertvelde

Snelle service !

Goede producten en goede prijs

10

Coffeeshop Johnny

Datum: 2022-11-17

Amsterdam

Prima bedrijf, snelle levering.

5000 bedrukte Djeep aanstekers besteld. Mooie aanstekers, mooi bedrukt en snelle levering.

10

STT Steel Transport and Trade B.V.

Datum: 2022-11-17

Maastricht

Goede service

Vriendelijke mensen waar geen vraag teveel is.

8

Sam

Datum: 2022-11-11

Enschede

Uitstekend

Gewoon goed

10

Almere Centrum

Datum: 2022-11-07

Almere

Prima

Snel, denken mee en komen afspraken na

10

Dhr. Sevdi Tolga

Datum: 2022-11-07

Tiel

Super

Vriendelijk, snel, goed

10

Stadskroeg van Geffen

Datum: 2022-10-25

Tiel

Vriendelijk correct en kwaliteit!

Heldere communicatie duidelijke afspraken en vriendelijke afhandeling.

9

Stichting Animous

Datum: 2022-10-22

Zutphen

Goede en snelle service

Heel fijn dat er met ons werd meegedacht wat mogelijk was. Snelle en prettige communicatie. Levering op tijd.

10

Betaalvereniging Nederland

Datum: 2022-10-19

Amsterdam

Goed geholpen en snelle levering

Het artikel dat we op het oog hadden was helaas niet beschikbaar in de gewenste oplage. We werden echter goed geholpen met een alternatief.We zijn blij met het resultaat.

9

Femke

Datum: 2022-10-19

Tiel

Uitstekende service

Wij hebben het contact met Lavista als zeer prettig ervaren, snelle levering en komen na wat ze beloven. Wij zullen dan ook zeker in de toekomst weer zaken met Lavista doen.

10

Anne

Datum: 2022-10-12

Hasselt

Vriendelijke communicatie en mooie producten

Het was heel fijn en vriendelijk communiceren. De bestelling werd goed verpakt en snel geleverd . De producten zien er mooi en verzorgd uit.

10

Speelmaatje B.V.

Datum: 2022-10-11

Angerlo

Goed en snel geregeld!

Vlotte communicatie, materialen netjes verzonden.

10

COV-kring Genk/Lanaken

Datum: 2022-10-05

Genk

Vlotte verwerking en vriendelijke service

Vlotte verwerking en vriendelijke service

9

Pieter

Datum: 2022-09-28

Schoten

Heel tevreden

Goede kwaliteit en snelle service!

10

Hilde Fauconnier

Datum: 2022-09-27

Drogenbos

Een goede klantvriendelijke ervaring.

We hadden een complexe bestelling met verschillende opmaken maar de communicatie liep vlot en goed. We hebben de bestelling juist en op tijd gekregen. Top!

9

Belbusvereniging Noordkop

Datum: 2022-09-20

Winkel

Uitstekend

Er werd goed meegedacht

9

Sam's Toko

Datum: 2022-09-18

Enschede

Perfekt zoals altijd

Goed geholpen en snel opgestuurd . professioneel bedrijf

10

‘t Racheltje

Datum: 2022-09-14

Dilsen-Stokkem

Vlotte samenwerking…!!! ☺️

Fijn om zo vlot en vriendelijk geholpen te worden…!!!

10

Wierd Voogd

Datum: 2022-09-05

Zoetermeer

goede service, uitstekend product!

In de fase van de offerte enkele malen een wijziging doorgegeven. Dat was geen enkel bezwaar, er zelfs meegedacht over de beste oplossing

10

Vriendenkring van de Kunstacademie

Datum: 2022-09-05

Geraardsbergen

Wij zijn zeer tevreden over de snelle en vriendelijke service.

Wij zijn zeer tevreden over de snelle en vriendelike service.

10

Ernest

Datum: 2022-08-24

Wijchen

Flexibel en nette levering

Mogelijkheden om af te wijken van een reguliere bestelling van de producent werden snel onderzocht en met succes. Levering duurde langer dan afgesproken omdat een voorschotnota als offerte was verstuurd. Verder alles netjes volgens afspraak en op vragen werd direct gereageerd.

8

KiyOh is als enige reviewpartij door Thuiswinkel.org gekozen om de Thuiswinkel Waarborg Reviews te mogen faciliteren.

Bekijk alle beoordelingen