Bic aanstekers in hoes

BIC aanstekers in hoes hebben een exclusief karakter en zijn populair om als promotiemiddel in te zetten. BIC is een merk dat naam en faam heeft gemaakt en dat is onder meer te danken aan de uitstekende kwaliteit van alle producten. Ook de BIC aanstekers in een hoesje zijn wat dat betreft uitgevoerd met hoogwaardige materialen. Je hebt bij ons de mogelijkheid om uit een ruim aanbod je keuze te maken en de BIC aanstekers in hoes te laten bedrukken met je logo. Bedrukking is overigens ook mogelijk op onder meer benzine aanstekers en Atomic aanstekers.BIC aansteker | Met hoes

Aansteker hoes | Met BIC aansteker

BIC hoes | Met aansteker | Full colour

BIC aluminium hoes | Full colour

BIC aansteker | In hoesje | Aluminium

BIC hoes | Luxe | Met aansteker

Luxe aansteker hoes | BIC | Aluminium

BIC hoes | Softcase | Met aansteker

Luxe BIC aansteker hoes bedrukken

BIC aanstekers in hoes bedrukken met logo

Elke keer als er een vuurtje nodig , van het opsteken van een sigaret tot het romantisch laten branden van een kaars, komt een BIC aansteker in hoes van pas. Iedere keer als er een vuurtje nodig is, kan jouw logo zichtbaar zijn. Of een inspirerende of creatieve tekst, want daar is ruimte genoeg voor beschikbaar. BIC aanstekers in hoes bedrukken en als relatiegeschenk gebruiken, is te zien als een doorlopende vorm van reclame. Dat is al zo vanaf het moment dat je de aanstekers weggeeft en elke keer daarna als de aansteker uit een jaszak of tas tevoorschijn komt of ergens prominent op tafel ligt.

Kies je favoriete design en kleur

BIC heeft een diversiteit aan ontwerpen geproduceerd en wij hebben daar de mooiste en beste van in ons assortiment opgenomen. Zo is het voor jou gemakkelijk om BIC aanstekers in hoes in je favoriete design en kleur te bestellen. Je kan bijvoorbeeld de keuze laten vallen op een strak en modern design, uitgevoerd als BIC aanstekers in een hoesje met clip. Zo hebben wij ook exemplaren in het aanbod die met een creatief golvend design zijn uitgevoerd, zoals deze BIC Styl’it Fashion aansteker. Er is nog meer variatie met onze trendy uitvoeringen van aluminium of met een bijzondere softcase in meerdere kleuren verkrijgbaar is.

· Strak en modern design

· Creatief design

· Luxe ontwerp

· Aluminium hoesje

· Comfortabele softcase

Al vanaf 100 stuks te bedrukken

Het hangt van het type BIC aansteker met hoesje af wat het minimale aantal is om te bestellen. Het is echter al mogelijk om vanaf 100 stuks BIC aanstekers met hoes te laten bedrukken. Het materiaal en type aanstekerhoesje bepaalt welke drukmethode wij toepassen bij het aanbrengen van je logo, tekst of aansprekende afbeelding. Digitale print is bijvoorbeeld een van de opties die wij bij de strakke en moderne uitvoeringen toepassen. Bij de Styl’it Fashion exemplaren gebruiken wij de zeefdruktechniek en bij de luxe aanstekerhoes van metaal graveren wij met laser je logo of tekst erin. Bekijk alle druktechnieken maar eens om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Gratis digitale drukproef

Wil je BIC aanstekers in hoes bestellen met je logo of tekst? Je ontvangt van ons gratis een digitale drukproef nadat je bestelling is afgerond. Deze dient ter controle om er zeker van te zijn dat je helemaal tevreden bent met de opdruk. Geef je na de gratis drukproef akkoord dan voeren wij de complete bestelling uit. De verzending vindt vervolgens plaats binnen acht werkdagen, zodat je op een snelle levering mag rekenen. Overigens is het op verzoek eveneens mogelijk om tegen betaling een onbedrukt monster te ontvangen. Plaats je daarna een bestelling dan verrekenen wij het bedrag met de totale kosten.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Heb je interesse in het laten bedrukken van BIC aanstekers in hoes, maar ontvang je liever eerst een gepersonaliseerde prijsopgave? Vraag vrijblijvend een offerte aan en je krijgt van ons de scherpste prijs te zien. Uiteraard staan wij ook voor je klaar om je verder te helpen als je meer informatie wenst of vragen hebt over het plaatsen van een bestelling.