Consumptiemunten bedrukkenAlternatieve Categorieën

Consumptiemunten

Consumptiemunten maken iedere gelegenheid een stuk gemakkelijker. Door gebruik te maken van deze munten kunt u op de eerste plaats gratis consumpties aanbieden aan bezoekers, maar u kunt er ook voor zorgen dat men op slechts één plaats contact geld of een pinpas bij zich hoeft te hebben. U kunt de consumptiemunten op één enkele plek verkopen en aan de bar hoeft niet meer te worden afgerekend met geld. Dit is natuurlijk ook prettig voor personeel. Zo maakt u het voor iedereen eenvoudiger. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor hoogwaardige consumptiemunten.

Diverse soorten consumptiemunten

Wij bieden u diverse soorten consumptiemunten, in verschillende designs. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor breekmunten of voor ronde chips. Dit is net wat u zelf mooier of praktischer vindt. Uiteraard zijn de consumptiemunten in diverse kleuren leverbaar. U kunt bij ons relatief kleine partijen bestellen, maar ook grote oplagen behoren zeker tot de mogelijkheden. Hierdoor kunnen wij voor iedere gelegenheid en elk evenement zorgen voor goede consumptiemunten, welke uiteraard uitstekend geschikt zijn voor hergebruik.

Consumptiemunten met bedrukking

Het is natuurlijk altijd goed om met uw consumptiemunten promotie te maken. U kunt de consumptiemunten bij ons laten voorzien van een bedrukking naar wens. Kies bijvoorbeeld voor een bedrijfslogo op de munten, of ga voor een bedrijfsnaam. Bij ons is vrijwel alles mogelijk. Als u al een ontwerp heeft, dan kunt u dit aan ons toesturen. Wij kunnen bekijken wat de mogelijkheden met dit ontwerp zijn. Heeft u nog geen ontwerp, of wilt u dit aan ons overlaten? Dan is dit natuurlijk ook geen probleem. Wij kunnen met u samenwerken om tot een perfect ontwerp te komen, maar wij kunnen ook zelf voor u aan de slag. Wij bieden u dan gegarandeerd een creatief ontwerp. Wij maken altijd eerst een gratis drukproef voordat wij de grote productie voor u uitvoeren. Hierdoor kunnen wij altijd zeker stellen dat wij een product naar wens leveren.

Optimale kwaliteit

Wij staan garant voor de duurzame kwaliteit van de consumptiemunten, waardoor u er zeker lange tijd gebruik van kunt maken. Het is dan ook een aanschaf voor meerdere gelegenheden. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op.